(Vlastní - sbírka) Blackfalconi

Založil J0hny54, 26.11.2006, 11:35:19

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 4 Hosté prohlíží toto téma.

J0hny54

Aktuálně 260 pěšáků, 9 jezdců

Himleris

:oJe to Pěkný se na to koukat viz smajlík

linhi

Ano je to nádhera,ale co z toho mít ohromnou armádu? Jedině na ohromné diorama a na to chce mít buď postavený velký hrad na který budou útočit a nebo stejně velkou enemy army a veliké bitevní pole.Takhle je to jen hromada figů.
Neber to jako nic zlého - je to krása,ale já jsem opravdu raději za stavby.

Colonel32

Citace od: linhi kdy 17.09.2008, 12:03:55
Ano je to nádhera,ale co z toho mít ohromnou armádu? Jedině na ohromné diorama a na to chce mít buď postavený velký hrad na který budou útočit a nebo stejně velkou enemy army a veliké bitevní pole.Takhle je to jen hromada figů.
Neber to jako nic zlého - je to krása,ale já jsem opravdu raději za stavby.

Myslim, ze by byla skoda tu bitvu na pristi vystavu neudelat...

Frco

Jose

"IHMO k dokonalosti chybí už jen Pepo a zapalovač." >:D >:D >:D

blackrabbit

:o Docela by mě zajímalo jestli plánuješ postavit i nějaký hrad, nebo zamýšlíš s tím něco ?

otaznik

Citace od: Jose kdy 17.09.2008, 17:22:57
Tak tohle snad ani ve srandě...  :o

Dejv

Tak tohle mi hlava nebere ani jako vtip  :-\

nukum

Citace od: otaznik kdy 17.09.2008, 20:31:52
Tak tohle snad ani ve srandě...  :o

A to já sem se teda pousmál...   :D

Mně se zase líbí představa, že ty šiky pochodujou nějakou soutěskou nebo procházejí hlubokým lesem. Určitě by to vypadalo působivě.
Sbírka docela dost slušná, ale určitě ještě zdaleka nekončí.

J0hny54

Jasny, sbirka jeste zdaleka nekonci  ;D

v budoucnu s tim neco planuju, jen jeste nevim co a hlavne na to nemam kostky... o soutezce nebo lese jsem taky uvazoval, ten les by byl asi nejrealnejsi... postavit k tyhle mase hrad by asi nebyla moc velka sranda

Ps Linhi: kazdymu se libi neco jinyho, mozna kdybys to videl nazivo tak bys zmenil nazor. Nic proti stavbam hradu, ale tahle armada ma svoje kouzlo

Colonel32

no pokracovat ve sbirani bude, protoze me musi dohnat  >:D

J0hny54

Citace od: Colonel32 kdy 17.09.2008, 22:19:24
no pokracovat ve sbirani bude, protoze me musi dohnat  >:D

vsak nemam jen blackfalcony  ;D

linhi

Nemyslel jsem to tak zle,myslím jen aby jsi s tou armádou něco dělal,takhle je to jen taková přehlídka.Udělej obléhání tvrze a nebo ten pochod krajinou,to by byla nádhera!

J0hny54

Včera mi přibylo dalších 120 falconů ( pár dalších je na cestě)
Aktuálně 413 torz falconů, z toho 390 na podložkách

J0hny54

zbytek volně - už pro ně není místo, půjdou na novou podložku

Marty713

Jakou to má cenu? Všechno.

Colonel32

Marty713

Citace od: Márty kdy 27.12.2008, 17:22:12Jakou to má cenu? Všechno.

Otazník: Děkuji mockrát za odkaz, ale ptal jsem se na cenu této sbírky. BL samozřejmě znám a velice rychle jsem došel k: http://www.bricklink.com/browseList.asp?itemType=M&catString=9.289 Dále bych si ale asi musel spočítat cenu zbraní, sedel, vlajek, štítů, dřevců atd. atd... Nerad bych proseděl noc s kalkulačkou v ruce a obličejem přilepeným k monitoru počítaje minifigy na fotkách.

Zajímal mě názor majitele odvozený od jeho zkušenosti a odhadu - např. kolik dal za poštovné se na BL nepíše, ani na kolik si on sám sbírku cení.

Himleris

Hm,smekám  :o :o :o :o Slušný vojsko už se těším na bitvu ;) 8)

J0hny54

Citace od: Márty kdy 27.12.2008, 17:46:22
Citace od: Márty kdy 27.12.2008, 17:22:12Jakou to má cenu? Všechno.

Otazník: Děkuji mockrát za odkaz, ale ptal jsem se na cenu této sbírky. BL samozřejmě znám a velice rychle jsem došel k: http://www.bricklink.com/browseList.asp?itemType=M&catString=9.289 Dále bych si ale asi musel spočítat cenu zbraní, sedel, vlajek, štítů, dřevců atd. atd... Nerad bych proseděl noc s kalkulačkou v ruce a obličejem přilepeným k monitoru počítaje minifigy na fotkách.

Zajímal mě názor majitele odvozený od jeho zkušenosti a odhadu - např. kolik dal za poštovné se na BL nepíše, ani na kolik si on sám sbírku cení.

když nepočítám poštovný tak bych to tipnul počet x 100 a bude to +- to co jsem do toho dal. Někdy ho seženeš za míň někdy za víc, jak kdy + zbraně, ty  k nim většinou nejsou

Marty713

No právě. Samozřejmě jsem měl na mysli cenu komplet se vším - tedy i doplňky, koně, zbraně, snad kromě podložek, takže kolik?

41 300 Kč stály figy a ostatní?

J0hny54

Citace od: Márty kdy 27.12.2008, 18:06:32
No právě. Samozřejmě jsem měl na mysli cenu komplet se vším - tedy i doplňky, koně, zbraně, snad kromě podložek, takže kolik?

41 300 Kč stály figy a ostatní?

to uz jsem mel na mysli komplet. Ale jak rikam, je to +-

otaznik

Citace od: J0hny54 kdy 27.12.2008, 17:59:16
když nepočítám poštovný tak bych to tipnul počet x 100 a bude to +- to co jsem do toho dal. Někdy ho seženeš za míň někdy za víc, jak kdy + zbraně, ty  k nim většinou nejsou
Tak to je tedy dost. Čekal jsem, že jsi to nakoupil maximálně za polovinu. Dělat sbírku za BL average price je jen pro bohaté.  ;D

J0hny54

Citace od: otaznik kdy 27.12.2008, 18:17:56
Citace od: Márty kdy 27.12.2008, 17:46:22

Tak to je tedy dost. Čekal jsem, že jsi to nakoupil maximálně za polovinu. Dělat sbírku za BL average price je jen pro bohaté.  ;D

HM tak to ani omylem, nemas sanci to sehnat za polovinu

otaznik

Citace od: J0hny54 kdy 27.12.2008, 18:25:03
Já už jsem jich několik (desítek) za maximálně polovinu měl.
Ale zkušenosti se získáváním takovéhoto množství tedy nemám.

J0hny54

Citace od: otaznik kdy 27.12.2008, 18:26:59
Citace od: J0hny54 kdy 27.12.2008, 18:25:03
Já už jsem jich několik (desítek) za maximálně polovinu měl.
Ale zkušenosti se získáváním takovéhoto množství tedy nemám.

falcona v dobrym stavu, se stitem, helmou a zbrani za 50,-  ??
OK mozna jich taky par mam, ale je to vyjimka
Btw tam je 150 stitu, 120 luku a toulcu... a to nejsou korunovy polozky... No nic nechci si to tu zaspamovat.... Ale takhle to proste je

Miketuk

Tohle pro mě nebyl problém :) Minulý rok mi kamarád prodal bratrovou sbírku lego figů za 10Kč/ks. Forestmeny, Falcony...apod. To byl kup;) bohužel už zná jejich cenu, tak ho to jedině štve :D Johny fakt pěkná sbírka, ale chtělo by to pro ně nějaký obydlí ;)

Hardegon

opravdu monstrozní. při pohledu na tohle skoro pláču, že když jsem byl malej, tak jsem si ty falcony nevydupal  ;D

ale ted si zvyšuju stavy fantasy vs. vikingové. a docela už vypadají i bojoschopně  :)

a ještě by mě zajímalo jak to skladuješ? jestli to máš takhle pořád vystavený a každej den se tim kocháš nebo jestli to při novým přírustku stavíš znova  :P

J0hny54

Tak takhle to skladuju, az budu mit novou podlozku, tak ji pridam nahoru a budu ji postupne zaplnovat. Ono poskladat to, zabere docela dost casu a porad to vyskladavat  ;D