Slavné osobnosti z Lega

Založil eNTy, 10.09.2008, 08:31:04

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

eNTy

peter

Tak jsem to projel a líbilo se mi to. Sice někde podoba trošku pokulhává, jinde je zase skoro k nerozeznání. Avšak ve většině případů si myslím, že se dílo zdařilo. Každopádně jsem až překvapen co je druhů ksichtíků a torz, že šli takto všichni vypodobnit :D
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

eNTy

Citace od: peter kdy 10.09.2008, 08:46:29
Tak jsem to projel a líbilo se mi to. Sice někde podoba trošku pokulhává, jinde je zase skoro k nerozeznání. Avšak ve většině případů si myslím, že se dílo zdařilo. Každopádně jsem až překvapen co je druhů ksichtíků a torz, že šli takto všichni vypodobnit :D

Já si skoro myslím, že jsou některé "home-made". Pokud ne, "kudos to Lego" za tu variabilitu...

MwK

Je to fakt nádherná stránka!
Všetko je verné originálu,síce niektoré veci sú jednoduché,napr. Anthony Daniels ako C-3PO,ale aj tak by to asi nikomu nenapadlo... ;D
"The best" Je IMHO Napoleon,Bush(;D)a Prince(>:D ;D :P).

Xtepn01,ďakujem za link... ;)
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

Dejv

Wow, teda Morrisona a Lennona bych poznal i bez popisku..  skvělé. Nezkoušeli jste někdo zpodobnit sebe? Byla by z toho zajímavá galerie..

MwK

Citace od: sparkz kdy 10.09.2008, 21:49:31
Nezkoušeli jste někdo zpodobnit sebe? Byla by z toho zajímavá galerie..
Je to OT,ale áno skúšal,to je asi jediná figúrka ktorú mám stále postavenú a "lietala" a jazdila snáď v každom mojom sete... ;D
(momentálne "sedím" v Y-wingu ;D)

Mimochodom,zdá sa mi že takúto figúrku zatiaľ zverejnil iba STARHAWK,má ju aj v avatare... ;)
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...