Rozobrate pneumatic diely

Založil zubrasd12, 04.09.2008, 09:27:04

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

zubrasd12

Zdravim

Kedysi som videl stranku, kde boli obrazky s rozobratymi Pneunatic dielami.
Neviete niekto odkaz na tutu stranku?

peter

Především bych projel galerii Brickshelf a věřím, že brzo narazíš přesně na to co hledáš. Již po pár vteřinách hledání jsem narazil např. na toto. ;)
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

zubrasd12

diky moc, hladal som na Brickshelfu ale asi som zadal dopyt "pneumatic"
,nenaslo mi

zubrasd12

pamatam si, ze este bola ina stranka, kde bola rozobrata aj pumpa a ventil...

peter

Jen k čemu vlastně potřebuješ vědět co uvnitř je?
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

peter

Citace od: zubrasd12 kdy 04.09.2008, 10:01:02
pamatam si, ze este bola ina stranka, kde bola rozobrata aj pumpa a ventil...

Zde je pumpa ::) doufám, že ventil si už dokážeš najít sám

zubrasd12

dik, pumpu sa mi podarilo najst, no ventil nie, ten ma zaujima najviac, najma ako je v nom robene tesnenie

peter

Citace od: zubrasd12 kdy 04.09.2008, 10:49:11dik, pumpu sa mi podarilo najst, no ventil nie, ten ma zaujima najviac, najma ako je v nom robene tesnenie

Je tam jen obyčejná guma, nic víc.

zubrasd12

ako vies, mal si ho rozobraty alebo si to niekde videl?

peter

Citace od: zubrasd12 kdy 05.09.2008, 08:00:59ako vies, mal si ho rozobraty alebo si to niekde videl?

Nějak mě nenapadá, co víc by tam mělo být. Proč Tě to tak zajímá co tam je?

zubrasd12

Citace od: peter kdy 05.09.2008, 08:35:10
Citace od: zubrasd12 kdy 05.09.2008, 08:00:59ako vies, mal si ho rozobraty alebo si to niekde videl?

Nějak mě nenapadá, co víc by tam mělo být. Proč Tě to tak zajímá co tam je?

Zaujma ma to lebo:
chcel by som vidiet ako su robene kanliky, ked postavim napr. zeriav tak rameno dost rychlo padne, aj ked ventilom pohnem len minimalne, proste pride urcita poloha packy a bac, naraz sa to vsetko vypusti

peter

Není to sice fotka skutečného, ale ve skutečném to je naprosto stejně - opět BS.

zubrasd12

diky moc,
pomohlo, no este skusim pogoglit dalej, a najst njaku realnu fotku.
Inac podla toho obrazku mi vychadza, ze nemame noc ralnu sancu regulovat prietok vzduchu tou packou, skoda

Tynian

Citace od: zubrasd12 kdy 05.09.2008, 10:59:01
Inac podla toho obrazku mi vychadza, ze nemame noc ralnu sancu regulovat prietok vzduchu tou packou, skoda

A co spíš regulovat průtok vzduchu tim, že budeš nějakým mechanismem skřípat hadičku? Zní to možná trošku brutálně, ale fungovat by to mohlo :-)

zubrasd12

to nie je zly napad, vyskusam dam, vediet