dotaz na townaře

Založil Bryan, 30.06.2005, 20:51:13

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Bryan

to bude ono díky

jak na pouliční osvětlení jak udělat sloupy je nějaký specialní díl???

Cavelon

Stiahni si MLCAD aj s kompletnou knižnicou dielov. Tam si potom môžeš pozrieť, aké diely existujú a uvidíš aj ich reálne rozmery.

Bryan

Citace od: Cavelon kdy 03.07.2005, 11:51:22
Stiahni si MLCAD aj s kompletnou knižnicou dielov. Tam si potom môžeš pozrieť, aké diely existujú a uvidíš aj ich reálne rozmery.

mě to nejde instalovat

Cavelon

Citace od: Bryan kdy 03.07.2005, 12:35:57
mě to nejde instalovat

Prečo by Ti to nemalo ísť nainštalovať? ???

Bryan

Invalid path (no Parts and/or P dir found)!   

co po mě chcou já jim nerozumím  :-[

Cavelon

Na tej web stránke je vľavo taký stĺpček. Tam klikni na Download a postupuj presne podľa návodu. Ak dodržíš návod, tak to určite pôjde. Ak nevieš anglicky, tak vezmi do ruky slovník a prelož si to. Ak slovník nemáš, tak si nájdi na Internete nejaký on-line slovník. ;) Nauč sa pracovať trochu samostatne a dokáž sám sebe, že veľa vecí dokážeš zvládnuť aj sám, len to chce trpezlivosť a hneď sa nerozplakať... ;)

Bryan

no je tam napsáno že potřebuju LDraw a ten mám vzít jako kde?

Cavelon

Citace od: Bryan kdy 03.07.2005, 13:00:26
Tak teraz neviem, či si robíš srandu alebo... ??? Veď za tou vetou máš odkaz a keď naň klikneš, tak Ťa to hodí presne tam. ::)

Bryan

Citace od: Cavelon kdy 03.07.2005, 13:03:20
Citace od: Bryan kdy 03.07.2005, 13:00:26
Tak teraz neviem, či si robíš srandu alebo... ??? Veď za tou vetou máš odkaz a keď naň klikneš, tak Ťa to hodí presne tam. ::)

už jsem to taky našel ;)

Bryan

jak řešíte osvětlení vaší vilage/town/city?

Micho

Ja som to zatiaľ extra neriešil, ale Luky sa na túto tému chytal sám. Vymontoval nejaké tie svetlá z lokomotív a požil ich na osvetlenie benzínky. Zatiaľ to teda bolo relatívne chabé.

Cavelom niečo spomínal, i keď v súvislosti s problémom rovnomerného osvetlenia lokomotív, že prevŕta kocku a vloží do nej nejaké zenerové ledky. Mohol by to bližšie popísať, aký typ je vhodný a pod. Prípadne, čo by sa hodilo do mesta. Je som už dávnejšie von z týchto drobností, i keď niekedy som robil také veci .... Dnes sú už iné súčiastky ...

Rob

už to tu proběhlo:

http://www.kostky.org/forum/index.php?topic=653.msg5507#msg5507

jo a taky někde na fóru leží post s pouličním osvětlením. nemám ale čas to hledat
Rob

Bryan

ops špatná otázka nemyslím osvětlení které by svítilo na to nemám myslím spíš lampy protože mě se to tam nechce vejít má 4 čudle chodník a zbývá mi dvěa tam už většinou stavím domy a tak nevím kam mám dávat veřejné osvětlení-lampy

Aki

Zkus to ještě na chodník, nebo z boku budovy (pokud je to blok).

Bryan

Citace od: Aki kdy 06.07.2005, 18:09:35
Zkus to ještě na chodník, nebo z boku budovy (pokud je to blok).

na chodník to vecpat nemůžu lidi by tam pak nemohli chodit to mě taky napadlo dát to na okolní budovi zatím mám osvětlení jen na jednom rohu kde je parkoviště k restaruaci sem to tam naházel na plot  ;)

KLF

Chce to par tychto setov (ja mam dva) a je o osvetlenie postarane. ;)
Terminated.

Bryan

Citace od: KLF kdy 06.07.2005, 20:01:03
Chce to par tychto setov (ja mam dva) a je o osvetlenie postarane. ;)

mě jse spíš o to kam umístit zatím nesvíticí lampy!!!

ass

Tady máš nějakou lampu. Myslim, že lampy jdou udělat i z obyčejnejch dílků, třeba 1x1 round brick. Až někdy pojedeš do legolandu tak si jich tam můžeš nabrat hafo na váhu.

Bryan

Citace od: ass kdy 06.07.2005, 21:36:26
Tady máš nějakou lampu. Myslim, že lampy jdou udělat i z obyčejnejch dílků, třeba 1x1 round brick. Až někdy pojedeš do legolandu tak si jich tam můžeš nabrat hafo na váhu.
ale já potřebuju vědět kam je mám dát na chodníku není místo chápe to někdo

rdk

Citace od: Bryan kdy 06.07.2005, 21:38:40
ale já potřebuju vědět kam je mám dát na chodníku není místo chápe to někdo

Ježíííš, něco si vymysli a neptej se tak blbě už po desáté....  >:( >:(

tazzy

K tem popelarum ja mam takoveho ktery je na teto strance: http://guide.lugnet.com/set/6564  ;)

Ridiq

Jak to tak čtu rád bych se na to Bryanovo město podíval až bude hotové  hod sem nejake fotky prosím. ;)
.

Bryan

tak tu to je nepište sem prosím vaše úšklebky teprve jsem town začal sbírat :-[ :-[

myth

Ten policajt na tretej fotke odpočíva po prechlastanej noci? ;D ;D ;D
When the student is ready the master will appear.
An expert is one who knows more and more about less and less.

Bryan

Citace od: myth kdy 07.08.2005, 12:44:10
Ten policajt na tretej fotke odpočíva po prechlastanej noci? ;D ;D ;D

ne je přejetej náklaďákem bohůžel ten spadl z útesu (stůl) a rozbil se

tazzy

Co to je za barák na fotce č. 2 ??

Ridiq

Dům hlavního hrdiny jeho filmu.
.

Bryan

Citace od: Ridiq kdy 07.08.2005, 14:56:16
Dům hlavního hrdiny jeho filmu.