Časosběr stavby 8294

Založil eNTy, 14.08.2008, 23:41:56

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

eNTy

Konečně se mi uvolnil jeden večer a tak jsem se pustil do stavby jednoho z MISBů,  které se mi doma začaly hromadit. Napadlo mne hodit nad sebe webcam a udělat si časosběr stavby.
Výsledné video má nicmoc kvalitu (jak technickou, tak i obsahovou), perfektně se mi podařilo zastínit hlavou celou stavbu a rozostřit obraz.
V čem pokulhává video, to zachraňuje audio a výborní Nouvelle Vague.

Video zde (YouTube)

Edit:
Vyzkoušel jsem si video anotace, docela šikovná věc.

peter

Moc pěkné, fakt se mi to líbilo. Hlavně oceňuji ten hudební doprovod, ten byl zvolen úžasně ;D
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Colonel32

Nemohu si pomoct, ale hudebni doprovod mi prijde jako jedina zajimava vec na celem videu.

Na druhou stranu, pocitam, ze chyby udelane na tomto videu budou xstepnovi slouzit jako varovani, na co dat priste pozor. 

PS. v dalsich videach jsem nasel tenhle "excavator". sice to moc nesouvisi, ale "ty kravo!"
http://www.youtube.com/watch?v=zjLpHDVFXYo&feature=related

MwK

Náhodou,v málo videách je vidieť hlava stavitela takže je to niečim zvláštne čiže extra! :D ;)
Ale pozerať sa nato dalo,ako nápad tiež super,lebo som ešte nezaregistroval žeby to niekto z fóra spravil osobne... ::)

Ale ako tak rozmýšlam,vôbec si si užil tú stavbu? :-\
Keď si vedel že ta sleduje kamera? >:D
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

Jose

eNTy

Citace od: MwK kdy 15.08.2008, 16:39:55

Ale jo, spíš na to rychle zapomeneš, a pak si zas musíš dát pozor, ať se nazapomeneš ty a neuděláš něco neveřejného :)

ass

Citace od: xtepn01 kdy 16.08.2008, 21:37:13
Citace od: MwK kdy 15.08.2008, 16:39:55

Ale jo, spíš na to rychle zapomeneš, a pak si zas musíš dát pozor, ať se nazapomeneš ty a neuděláš něco neveřejného :)

Doufám, že nepíšeš z domova, protože pak bych chtěl znát důvod, proč jsi jako dneska nepřijel závodit.  ;)