Asi budu televizní hvězda

Založil Mičánek, 28.07.2008, 13:28:47

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Mičánek

Zrovna v tuto chvíli odjel kameraman a redaktorka zpravodajství RTA (http://www.rta.cz/) Již delší čas mě přemlouvali k natočení příspěvku do pořadu o sběratelích. Dnes jsem našel odvahu a tak přijeli. Byl jsem dost nervózní a nevím jak to dopadne. Také nevím co v té reportáži použijí, protože u mě byli skoro 2 hodiny a příspěvek má být necelé dvě minuty. Jestli vše bude v pořádku, tak by se to mělo vysílat ve středu 30.7. v 17:40 na televizi Prima v regionálním vysílání. Možná to ale bude také pěkný propadák a moje ostuda.

TomB

No to si rozhodně nedám ujít,
Chci vidět jak se ti bude třepat ruka >:D ;D
Složení mých příspěvků:
54% sarkasmu, 13% rozumování, 3% nepravdivých informací a 30% destilovaného trolismu!

Marty713

Regionální, to znamená ve kterém regionu?  :)

Colonel32

Pocitam, ze spis regionalni, ve vyznamu, ze zjistuji zajimavosti z daneho okoli, ale dodavaji je pro celou republiku.

Lord.obiv

Jestli to nebude i v Olomouckém regionu tak to neuvidím :'( škoda :(
Budiž LEGO

TomB

podle mě to bude prostě na primě
Složení mých příspěvků:
54% sarkasmu, 13% rozumování, 3% nepravdivých informací a 30% destilovaného trolismu!

Marty713

Citace od: Colonel32 kdy 28.07.2008, 15:21:42
Pocitam, ze spis regionalni, ve vyznamu, ze zjistuji zajimavosti z daneho okoli, ale dodavaji je pro celou republiku.

Pokud vím, třeba na Nově je toto vysílání opravdu rozděleno do regionů, a tak mají ve stejný čas různé regiony různé zprávy. Primu nesleduji.

Lord.obiv

:'( my máme doma satelit který nejspíš chytá region Prahy a nebylo to tam :'(
To by jsem nejspíš musel chytat Brněnský region abych to videl škoda :(
Prima totiž je rozdělena na regiony teda spoň myslím ::)
Budiž LEGO

Mičánek

Citace od: Lord.obiv kdy 30.07.2008, 18:28:08

Není problém to najít na Internetu. Zde je návod:
Najdeš to na http://www.rta.cz/ . Vpravo si najdeš datum 30.7., pak zvolíš na zelené mapce Jihomoravský kraj, v novém okně vybereš RTA Minuty z regionu a zvolíš si kvalitu přehrávání (já mám 6.000 Mbit/s a tak mi to běželo i v nejvyšší kvalitě) a pat stačí pustit přehrát. Musím podotknout, že jsem neměl jakoukoliv možnost ovlivnit výběr a text a tak je tam několik věcí se kterými nesouhlasím (např.panáčci nebo nejstarší stavebnice je zavádějící) a také ukázky bych dal do placu jiné.

Lord.obiv

Citace od: Mičánek kdy 31.07.2008, 14:10:04
Citace od: Lord.obiv kdy 30.07.2008, 18:28:08

Není problém to najít na Internetu. Zde je návod:
Najdeš to na http://www.rta.cz/ . Vpravo si najdeš datum 30.7., pak zvolíš na zelené mapce Jihomoravský kraj, v novém okně vybereš RTA Minuty z regionu a zvolíš si kvalitu přehrávání (já mám 6.000 Mbit/s a tak mi to běželo i v nejvyšší kvalitě) a pat stačí pustit přehrát. Musím podotknout, že jsem neměl jakoukoliv možnost ovlivnit výběr a text a tak je tam několik věcí se kterými nesouhlasím (např.panáčci nebo nejstarší stavebnice je zavádějící) a také ukázky bych dal do placu jiné.
Díky za odkaz a musím ti pogratulovat, lega máš opravdu hodně :) Podle mě sis ostudu rozhodně neudělal ;)
Budiž LEGO

Marty713

Přidávám se ke gratulacím ;)
Veřejné projevy stojí hodně odvahy a tohle bylo v úplný pohodě.  8)

otaznik

Citace od: Skyder kdy 31.07.2008, 17:21:08
Vedeli by ste sem niekto dat nejaky ten link na download?? rad by som si to tiez pozrel.. THX

PS: sprava bude po stiahnuti zmazana...

Pár příspěvků výše je přesné info, kde to je.

Ondrej

Tak to Vám velice závidím ,škoda že Vám nedali větší prostor pro ukázku vaší sbírky

ottta

Zdravím a vzpomínám na časy, kdy má sbírka byla větší. Takže nezbývá než popřát rychlé doplnění ještě chybějících kusů a doufat, že lego nebude chrlit stovky nových minifigů ročně (kam to mám furd dávat, že). ZH