Cogo - na Google

Založil mph1, 06.07.2008, 07:39:53

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

mph1

Tohle mi vypadlo ve sponzorovaných odkazech na Google, dotaz "Lego". Chvilku jsem myslel, že je to nový legoshop, než jsem si obrázky prohlédl pořádně.

Pikantní je, jak se bijí v prsa o rozvíjení fantazie a nápadů dětí a sami přišli jen na to, jak někomu ukrást nápad. Dobré jsou také poznámky o ochraně zdraví dětí...

Takže tady je ten hnus: http://www.cogo.cz

Holkamodrooká

Ble  :P, po přečtení sloganu (a ještě s chybami) se mi zvedl kufr:
NEPŘEHLÍŽEJTE DĚTSKOU FANTAZIJI, PŘEDSTAVY A OBJEVY
NA NICHŽ JE POSTAVENA BUDOUCNOST SVĚTA
I VY MŮŽETE BÝT NÁPOMOCNI ZRODU BUDOUCÍCH VĚDCŮ A TECHNIKŮ

Tímto svatosvatě slibuji, že zůstanu věrná Legu a pevně věřím, že si tohle lidé kupovat nebudou.  Ale znáte to, v každém vlaku jede jeden blbej...
Jedinečný Absolutně Nezničitelný Inteligentní Cizinec na Kastraci Agentů

Jose

Rozvinout dětskou fantasii za pomoci raketového sila. "Super..." :-X

Togaran

Mě teda dostalo, jak maj ti hasiči obráceně přilby :-D to není kšilt aleochrana krku...
Moje stavby: Brickshelf, Flickr

Skyder

No tak ale co je moc tak to je moc. Hned som zo zvedavosti klikol na tie armadne ***** a nejak mi prislo zle. Je mi fakt luto tychto ludi a este viac tych co si to kupia. That´s all.  >:(
Skyder

***Banana.com

Svět se v prd...el obrací...Prohlédl jsem si jejich stránky, to je tedy síla. Logo okopírované od Lega, image na krabicích od Playmobilu (konkrétně design výřezu s číslem setu) a kvalita od Číňanů...To je hnus, velebnosti... ::) :P

[příloha smazaná administrátorem kvůli své velikosti]

Jose

Kanálovsky řečeno - Sud Sraček...

Janek3b

Nejhorší klon co jsem kdy viděl. Ty minifigové jsou opravdu na zvracení.

Icewalker

Ale neškodilo by, kdyby samotné Lego přišlo se zemědělskou tématikou, nebo se též více věnovalo rozvoji města (to jsou samí hasiči, policisté, doktoři, dělníci...)
Animované Lego snímky a mnoho dalšího naleznete na dallart.net
Brickshelf výběr

Hansel

Čumím na ty ceny, to snad nemyslí vážně. Vždyť to stojí skoro jako LEGO, ba více, když člověk nakupuje v akcích. Nechápu, kdo si tohle koupí. S touto cenovou politikou ale snad nemají šanci uspět.
Mé dílo se rozrostlo o další kus.
I když mírně infantilní :)