LTTT OshKosh Mk II

Založil eNTy, 29.05.2008, 22:02:25

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

otaznik

Citace od: xtepn01 kdy 19.06.2008, 00:33:49
Late night testing....

Další závod se neúprosbně blíží a já dokončuju práce na upgradeu mého náklaďáčku. Odlehčení o více než půl kila je znát a tak se i zlepšila stoupavost. Zatím 55 stupňů bez škytnutí. Myslím, že na lepším povrchu by vyšplhal i přes 60 stupňů, ale nebylo by to tak plynulé.

Video zde (YouTube)

Video zde (Picasa)
Hodně luxusní, jsem zvědav na výsledky ve skutečném závodě, ale tohle je impresivní.

eNTy

Citace od: otaznik kdy 19.06.2008, 21:20:56
Hodně luxusní, jsem zvědav na výsledky ve skutečném závodě, ale tohle je impresivní.

Závody nejsou jen o stoupání (bohužel  ;)), takže myslím, že tohle není žádná záruka dobrého výsledku. Nerad bych dopadl jako česká repre  >:(

eNTy

Late night tuzing...

Každé správné auto musí mít aspoň jednu LEDku (nejlíp modrou na výfuku)  ;D
Při obědě mne napadlo, jak je snadné pro LED využít přehození polarity při změně směru jízdy a bez práce mít přední a zadní světla, která se zapínají při pohybu správným směrem.
Takže jsem se dnes odpoledne stavil v GME a udělal menší nákup.
Výsledek - mou práce s páječkou je lépe zakrýt smršťovačkou  ;), ale světla svítí.

Video - YouTube

Video - Picasa

UPDATE:
Jenom pro jistotu otázka na organizátory, osvětlení je napojeno přes upravený LEGO konektor na konektor motoru. Není to proti pravidlům? Nemusí být vlastní elektronika zcela sepárátně a mít vlastní baterku? Motorům určitě nepomáhá - spíš naopak, něco odebírá.

peter

Tady se mi někdo snaží udělat velkou radost :D Doufám, že i já, jakožto velký světlomil, svůj vůz později také světly vybavím.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

peter

Citace od: xtepn01 kdy 19.06.2008, 23:51:50UPDATE:
Jenom pro jistotu otázka na organizátory, osvětlení je napojeno přes upravený LEGO konektor na konektor motoru. Není to proti pravidlům? Nemusí být vlastní elektronika zcela sepárátně a mít vlastní baterku? Motorům určitě nepomáhá - spíš naopak, něco odebírá.

Je to v pořádku, přesně z toho důvodu který jsi sám uvedl. Dodatečná elektronika v podobě světel, houkaček apod. je povolená jen pokud to vozu nepomáhá, což ve tvém případě nepomáhá, dokonce u tebe je to naopak.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

eNTy

Bude neskonale vděčen, pokud mi na zítra někdo bude moci půjčit 2x 32291 Technic Axle Joiner Perpendicular Double v barvě černé.

Případně prodá, či vymění za dva bílé. Napište mi SZ.

JardaL

Citace od: xtepn01 kdy 19.06.2008, 15:15:48
Citace od: JardaL kdy 19.06.2008, 15:05:48
Přesně kvůli tomu zvuku motorů jsem se je rozhodnul umístit do svojí nový Tatry 8x8, protože to přímo evokuje to auto. Ale bude trvat ještě moc dlouho, než ji dodělám.

Výhledově jsem o Tatře 8x8 (nebo i 10x10) taky uvažoval, ale takhle z hlavy jsem nedokázal vymyslet, jak postavím spolehlivou pevnou centrální rouru. To považuju za nutnost, jinal by to nebyla Tatra. Tak jsem zvědavý s čím příjdeš - protože ty s něčím příjdeš, o tom žádná  :)
Hrozné, jak se letos rozhodli všichni stavět Tatry. :-))
http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=318072
Piš holoubku piš, brzo zcepeníš.