Sbírka - sestavit či ne?

Založil Japan, 02.06.2008, 12:54:07

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Japan

Ahoj,

jaký je váš názor na sbírání originálně zabalených setů (MISB) vs. sestavených setů?- resp. když koupíte nový (či starší MISB) set, tak ho postavíte?
Samozřejmě že tato otázka míří pouze do řad sběratelů... stavitelé to mají jasné :)

Skyder

Citace od: Japan kdy 02.06.2008, 12:54:07
Ahoj,

jaký je váš názor na sbírání originálně zabalených setů (MISB) vs. sestavených setů?- resp. když koupíte nový (či starší MISB) set, tak ho postavíte?
Samozřejmě že tato otázka míří pouze do řad sběratelů... stavitelé to mají jasné :)
Musim sa priznat ze momentalne doma mam par MISBov ale to len preto lebo nemam cas ich stavat resp. setrim si ich na zvlastne chvilky. Z pohladu zberatela by bolo najidealnejsie mat kazdy set postaveny a taktiez MISB, ale to je asi dost nerealne. Takze je to na tebe, ale väcsina mojich setov je postavena alebo rozlozena v sacku. :)
Skyder

descale

Většinu setů mám vystavených ve vitríně, v budoucnu z nich chystám postavit velký město. Ve stavu MISB se nachází jen jeden starší set 4532 Level Crossing, jinak vše samozřejmě, jakmile je možnost postavím.

Jose

Citace od: descale kdy 02.06.2008, 17:08:49
Většinu setů mám vystavených ve vitríně.

Asi tak abych pravdu řekl. 8)

otaznik

V současné době mám ve stavu MISB odhadem 10% svých setů, ale většinu z nich plánuji otevřít (většinou nové sety). Pravděpodobně nebudu otevírat pouze starší MISBy.

J0hny54

Citace od: otaznik kdy 02.06.2008, 20:11:01
V současné době mám ve stavu MISB odhadem 10% svých setů, ale většinu z nich plánuji otevřít (většinou nové sety). Pravděpodobně nebudu otevírat pouze starší MISBy.

Možná je to blbá otázka, ale k čemu je teda vlastně máš ? To je chceš jednou prodat ?

otaznik

Citace od: J0hny54 kdy 02.06.2008, 23:46:23
Možná je to blbá otázka, ale k čemu je teda vlastně máš ? To je chceš jednou prodat ?
Přece jako sběratelský předmět, část sbírky, kus historie, krabici 25 let starou, která je jako nová, nikým neotevřená.

Primárně MISBy nesbírám, ale pokud se mi nějaký starší set v MISBu dostane do ruky, otevírat ho asi nebudu.