Nostalgický povzdech nad krabicemi minulosti

Založil eNTy, 29.05.2008, 21:36:58

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

eNTy

Tak se DHL nakonec pochlapilo a kontejner z USA s drobným zpožděním dorazil. Mimo jine obsahoval i můj vytoužený buldozer. Už jsem pěkně dlouho neotvíral velký MISB, tak jsem se docela těšil.
I když se to tu řešilo tisíckrát....taková pěkná krabice zvenku a pak tohle....
Jak by to bylo pěkné, tak před 10 lety  :-\

***Banana.com

Ale fuj, takhle nás strašit před večerem..ohavný to pohled, bohužel od roku 1998-2000 naprosto běžný..

Cavelon

To ešte môžeš byť šťastný, ak nemáš pokrčený a/alebo roztrhaný návod. >:(
Veru, okrem iného, aj preto mám tak rád tie staré krásne balené sety, samozrejme najlepšie MISBy. :)

***Banana.com

Citace od: Cavelon kdy 30.05.2008, 07:26:52
To ešte môžeš byť šťastný, ak nemáš pokrčený a/alebo roztrhaný návod. >:(
Veru, okrem iného, aj preto mám tak rád tie staré krásne balené sety, samozrejme najlepšie MISBy. :)

A zlatým hřebem je, když takovou krabici otevřeš, a stickery jsou volně nalepené na vnitřku krabice, na návodu a na sáčcích s díly, protože jak v té bedně létaly, tak se postupně odlepily... :P

Cavelon

Veď by stačilo, aby návod aj s nálepkami vložili napr. do euroobalu, čo stojí 50 halierov a už by to malo iný efekt. Ak potrebujú až tak šetriť, tak ja už potom fakt neviem... :-\

otaznik

Citace od: Cavelon kdy 30.05.2008, 08:50:24
Veď by stačilo, aby návod aj s nálepkami vložili napr. do euroobalu, čo stojí 50 halierov a už by to malo iný efekt. Ak potrebujú až tak šetriť, tak ja už potom fakt neviem... :-\
Ono nejde jen o cenu případného euroobalu, ale i o cenu práce (a dalších prostředků), která návod a samolepky dovnitř vloží.

Nicméně kdyby bylo na mě, tak by krabice (jejich vnitřní uspořádání), rozhodně vypadal jinak.

Jindroush

Nějak už jsem si na prázdný krabice s bordelem zvyk, a protože je vyhazuju, netrápí mě to z estetických důvodů.
Ovšem poničení návodů a nálepek je odpudivé. Je jisté, že část linky, která nyní běží na technologii 'mrddopixly', je podstatně levnější, než jakákoli jiná technologie (úplně by stačilo návod a nálepky zavařit do fólie), ale netěší mě to. Jenže to je pořád - další linka, další materiál, údržba, provoz a to všechno krát milión a už si na miliónových částkách (i když z hlediska obratu jsou to miniaturní čísla).
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)