(vlastní) Pásový bagr + power functions

Založil TomB, 03.05.2008, 21:31:20

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

TomB

Když už byly ty prázdniny, rozhodl jsem se že si postavím něco z lega.
Dlouho sem přemíšlel co a pak mě to káplo.
Rozmontoval sem buldozer (hned muzete začít psát že je to kacířství >:D >:D >:D >:D) a postavil z něho bagr. VIZ obrázek.
Vytkněte prosím konstrukční chyby je mi teprve 11.

[příloha smazaná administrátorem kvůli své velikosti]
Složení mých příspěvků:
54% sarkasmu, 13% rozumování, 3% nepravdivých informací a 30% destilovaného trolismu!

Skyder

Mohol by som ta poziadat o lepsie fotky? mozno aj detailnejsie ak by sa dalo. A na jedenast je to z ojho pohladu celkom slusne, avsak nic viac asi nevycitam...
Skyder

Dejv

Zkus tvůj výtvor trochu líp prezentovat, např. co umí ( a co ne ), z těch fotek z mobilu toho není moc poznat  :P

TomB

Citace od: sparkz kdy 03.05.2008, 23:06:43
Zkus tvůj výtvor trochu líp prezentovat, např. co umí ( a co ne ), z těch fotek z mobilu toho není moc poznat  :P
hned fotky opravím.
Složení mých příspěvků:
54% sarkasmu, 13% rozumování, 3% nepravdivých informací a 30% destilovaného trolismu!

TomB

tak tady sou ty fotky:
Složení mých příspěvků:

Jindroush

Fotky jsou furt hrozný. To v okolí není nic digitálně fotícího, kromě tý obstarožní videokamery? Dneska možná fotku udělat uměj, ale tohle je strašný. To zas bude řečí, že sme zlý, ale model přes internet bez kloudný prezentace je k ničemu, i kdyby uměl převlíknout postel a uvařit oběd...  :P
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

otaznik

Dejv

..vidím, že mé prosbě o popis funkcí též nebylo vyhověno..  tak co na tom chceš hodnotit?  ::)