Odpružení

Založil Ivod, 04.05.2008, 10:57:11

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Ivod

Zdravím,

plánuju takovou menší 8smi kolovou tatru a potřeboval bych poradit. Nevím totiž jak připojit motor na odpružená kola, aby to správně fungovalo.

Děkuji za rady.
Pořádek je pro blbce, inteligent zvládá chaos.

Jamesek

Zkus se podívat na řešení v oficiálních setech, hledej supercars. Jinak to chce speciální dílky (z těchto setů) - kardany, ramena, pružiny ...

Jde to i bez těchto dílů, ale pak to nebude "menší" Tatra ;)

Ivod

aha dík mrknu se.

JardaL

Citace od: Ivod kdy 04.05.2008, 10:57:11
Zdravím,

plánuju takovou menší 8smi kolovou tatru a potřeboval bych poradit. Nevím totiž jak připojit motor na odpružená kola, aby to správně fungovalo.

NO nevím, zdali je to pro začátek nejlepší trénink. IMHO postavit schopnou funkční osmikolovou tatru chce už nějaký zkušenosti.
Zkus si to nejdřív se čtyřkolovou a uvidíš....
Piš holoubku piš, brzo zcepeníš.

Dejv

Citace od: JardaL kdy 04.05.2008, 16:41:22
Citace od: Ivod kdy 04.05.2008, 10:57:11
Zdravím,

NO nevím, zdali je to pro začátek nejlepší trénink. IMHO postavit schopnou funkční osmikolovou tatru chce už nějaký zkušenosti.
Zkus si to nejdřív se čtyřkolovou a uvidíš....

Proč? Já bych ho od toho projektu nezrazoval.  Skoč do vody a plav! Držim palce  ;)

Ivod

Tak moc děkuju. Teď mi přijde buldozer takže budu mít motory a další technic dílky. Postavím ho abych se přiučil nějaký mechanismy a pak se uvidí. :-)

Shmade

Jinak pro jistou inspiraci se můžeš kouknout do sekce Soutěž na Lego Technic Truck Trial...  tady http://www.kostky.org/forum/index.php?topic=7926.0 kde se můžeš podívat na fotky a načerpat i jiné rady :)
No a kdyby si se nakonec rozhodl, že by ti stačila šestikolová tatra a né osmi jak zamýšlíš, tak by si mohl jet s námi i závody... První závod letošního ročníku byl včera. Veškeré info včetně pravidel a fotogalerie ze závodů najdeš tady http://www.artpeter.net/trucktrial/

Ivod

No pravidla jsem si četl už včera a myslím, ž moje konstrukční dovednosti a díly na to zatím nestačí. :-D

No uvidíme.