(vlastní) hrad ve výstavbě

Založil jida, 24.03.2008, 17:01:58

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 3 Hosté prohlíží toto téma.

jida

Právě jsem začal s výstavbou hradu.Potřeboval bych případné rady ,jak stavbu zlepšit nebo co dělám špatně.Prostě celkové hodnocení mojí stavby.  Za nekvalitnost fotek se předem omlouvám.

linhi

Ahoj je to celkem zajímavé,počkám až to dokončíš a pak budu hodnotit.Jsem rád že zase někdo staví :-)

Imperial Unicorn

Vypadá to zajímavě, jenom bych to vyfotil něčím lepším než mobilem. Takový Fantasy hrádek :)

zakm

Tak ako povedal Aki linhi  , som rád , že sa tu znova stavia .Tvoj hrad ako vidím nebude záležitosť  2 baseplates na ktorých bude postavané všetko, ako vidím . Celkom pekne sa to rozbieha a IMHO je dobre urobená tá  biela strecha .  ;)
...ak nájdeš v živote cestu bez prekážok ,tak nikam nevedie...

Aki

Psal to linhi, nikoli já.  >:D

Bílá střecha se mi také docela líbí, ale z ostatního toho moc vidět není. Fantasy věžička také není špatná, ale co postrádám tak je nějaká celková (kvalitnější) fotka, ze které by se dal odvodit koncept co to vlastně bude. nyní to moc poznat není.

jida

Díky za ohodnocení.časem přidám další foto.Už se mi to začíná celkem rozvíjet,tak uvidíme.

jida

Tak jsem pokročil a přidávám fotky.

Colonel32

co je to za fotky? na tom je aplikovanej motion-blur?  ???

LiBorec

Řekl bych že to vypadá pěkně  ;)

P.S.:Když už ty  fotky jsou tak hrozný, mohl si je alespoň zmenšit  :P

Jindroush

Koukám, že těch rozměrů sem si nevšim, takže vydávám rozhodnutí o odstranění obludnosti a nahrazení fotografiemi!  8)
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

eNTy

Nezlob se, ale pokud budeš svoje výtvory prezentovat takovými... ehm "obrázky", tak je úplně jedno co stavíš. Uvědom si, že my vidíme jen tvou prezentaci. Ta je strašlivá.