Jak se nazývají noví rytíři ?

Založil Imperial Unicorn, 20.03.2008, 19:48:23

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Imperial Unicorn

Možná je to trochu zvláštní dotaz-ale jak se nazývají noví Castle rytíři ? Mají už nějaký oficiální AFOL název ? Docela by mě to zajímalo. Díky.

***Banana.com

Citace od: Imperial Unicorn kdy 20.03.2008, 19:48:23
Možná je to trochu zvláštní dotaz-ale jak se nazývají noví Castle rytíři ? Mají už nějaký oficiální AFOL název ? Docela by mě to zajímalo. Díky.

Mají, už dost dlouhou dobu.  "Undead", či nověji "Fantasy Era"

Imperial Unicorn

Jasně, undead jsou mrtvoláci (krásný to výraz ze Zaklínače) ale mě jde čistě o rytíře, ne potvory... Rytíři opravdu žádný samostatný název nemají ?

otaznik

Citace od: Imperial Unicorn kdy 21.03.2008, 15:02:25
Jasně, undead jsou mrtvoláci (krásný to výraz ze Zaklínače) ale mě jde čistě o rytíře, ne potvory... Rytíři opravdu žádný samostatný název nemají ?

Undead jsou a vždycky byli nemrtví, ne?

Imperial Unicorn

Jistě, undead jsou nemrtví. Mrtvoláci jsou výraz ze Zaklínače který používá jeden ze strážných u bran Wyzimy... Na undeadech- nemrtvých-zombicích se shodnem.Stejně jako trpaslíci budu trpaslíci a elfové elfové, skřeti jsou skřeti... Mě však jde čistě o to jak se nazývají noví rytíři-zkrátka a dobře královská (lidská) armáda... (Protože si buduji svoje vlastní malé vojsko,zatím je to jenom maličká jednotka ale snad se časem rozroste). Tak abych věděl co to vlastně sbírám ;) Děkuji a přeji pěkné svátky !

Nede23

Asi to budou Crown knights, ne? (Rytíři Koruny)

Imperial Unicorn

To zní rozumně ale je tomu opravdu tak ?

Nede23

Na Classic-Castle jim ještě říkají Crownies  ;D