jde udělat lego film pomocí mobilu?

Založil Bryan, 21.06.2005, 06:27:24

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Bryan

šel by udělat film nebo aspoň komiks pomocí mobilu s foťákem???  ???

myth

Neviem či film, ale komiks by išiel. Priprav sa však na to, že fotky nebudú moc kvalitné
When the student is ready the master will appear.
An expert is one who knows more and more about less and less.

Rob

Já si taky myslím, že foťák z telefonu není to pravé - pokud teda nemáš nejnovější nokii (nebo jinou značku). Obrázky z telefonu jsou o málo větší než poštovní známka a při focení z větší dálky se ztrácí detaily. úplně nejlepší ale bude když si to vyzkoušíš - poptej se někoho jestli nemá mobil s foťákem a zkuste něco vyfotit. Nebo můžete fotit ten strip spolu, ve dvou je to i větší zábava.

už se na to něco psalo - podívej se sem:
http://www.kostky.org/forum/index.php?topic=715.msg6476#msg6476

Rob

Bryan

myslím že to pude obrázky jsou dost velký 480x640 bodů to je myslím dost no uvidíme dnes jsem koupil kabel do komplu tak se to vyzkouší

Radical

Zalezi co mas za telefon, trebas ja mam s 6400 barev a stojito za nic. :'(
Ale trebas moje mama ma Siemens C65 a ten ma 64000 berev, to uz docela ujde. Ale pokud mas trebas Sony Erikson K700i , Siemen SX 1 ci  Siemens SK65 tak by to nemel bejt problem  ;)
Old lego , good lego.

Bryan

Citace od: Radical kdy 22.06.2005, 11:27:37
Zalezi co mas za telefon, trebas ja mam s 6400 barev a stojito za nic. :'(
Ale trebas moje mama ma Siemens C65 a ten ma 64000 berev, to uz docela ujde. Ale pokud mas trebas Sony Erikson K700i , Siemen SX 1 ci  Siemens SK65 tak by to nemel bejt problem  ;)

sony ericcson t630 má taky 63000barev a ten mám  ;)

Bryan

je tu další otázka: dájí se z lega poskládat tvz. tuning cars? jako jsou například tyto:

eNTy

Cim presne se lisi jejich skladani od skladani normalnich aut?

Bryan

Citace od: xtepn01 kdy 24.06.2005, 19:22:03
Cim presne se lisi jejich skladani od skladani normalnich aut?

no v dost podctatných věcech zapoměl jsem tam doplnit že to chci ve velikosti pro minifig a podle mě v té velikosti to půjde dosti težko

myth

Na toto je iba jedna odpoveď - zobrať kocky a skúšať, skúšať, skúšať....

BTW - tunované autá sa od normálnych líšia hlavne v motore, výbave a  vonkajšom vzhľade.  Motor a výbavu v minifig mierke robiť nebudeš, na vzhľad si musíš nájsť vhodne zafarbené/potlačené kocky a na tie svietiace blbostičky čo tie auta mávajú použiť nejaký ten starý space set(tuším ufo, ale neviem presne) -  tam boli svietiace hadičky a príslušenstvo k tomu.
Ten set by si mal nájsť v súkromnej inzercii - Jindroush také niečo pred časom predával(ak to už nepredal). Na presnejšie podrobnosti o svietiacih blbostičkách v setoch sa informuj u ó mocného veľkovezíra ;D. On vie všetko ;D .

Bryan

abych pravdu řek tak skúšam, skúšam, skúšam už něco přes rok a stále nic pokouším se postavit toytu celicu v zelené barvě s karbonovím kufrem a žlutým podsvícením mám to přesně namyšlené ale výsledek Žádný  :( no budu to skúšať dál

myth

Príde mi celkom náročné postaviť niečo také v minifig merítku. Skús sem dať nejaké fotky toho čo si vytvoril, aj nepodarkov, možno Ti niekto pomôže s tým ako ďalej. Máme tu pár celkom skúsených staviteľov ;) .

Bryan

o našich dobrých stavitelech vím ale mám jen foťák v mobilu a ještě jsem na internetu nenašel vhodný program kterým bych převáděl obrázky z mobilu do počítače a tak hledám, stavím... jen kvůli legu ale, tak výsledek nebude jen pro lego!