Bricklink - porovnanie ceny v shopoch ?

Založil patrix, 05.03.2008, 22:28:51

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

patrix

Ahojte,

dá sa nejakým spôsobom porovnať cena dielikov vo vybraných BL shopoch ?

Myslím tak, že mám nejaký zoznam dielikov ktoré chcem kúpiť, ale neviem si vybrať z dvoch shopov, kde už mám pripravený určitý kredit. Je mi teoreticky jedno z ktorého to zoberiem, ale keby som mal tú možnosť, ulahčí mi to rozhodovanie...

vdaka...

Jindroush

Vzhledem k možným dalším věcem ovlivňujícím cenu (kurs usd / euro, VAT, clo, poplatky paypal, konverze měny, s&h podle počtu lotů, cena poštovného s rostoucí hmotností), se to dá dost těžko, když tyto věci nejsou na BL uložené ve strojově zpracovatelném tvaru.

Ani hrubé srovnání cen podle wishlistu BL neumožňuje.
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

patrix

Citace od: Jindroush kdy 05.03.2008, 22:50:25
Vzhledem k možným dalším věcem ovlivňujícím cenu (kurs usd / euro, VAT, clo, poplatky paypal, konverze měny, s&h podle počtu lotů, cena poštovného s rostoucí hmotností), se to dá dost těžko, když tyto věci nejsou na BL uložené ve strojově zpracovatelném tvaru.

Ani hrubé srovnání cen podle wishlistu BL neumožňuje.

ne-ne, ja som myslel dva shopy v jednej krajine (us), tym pádom všetko totožné (usd, VAT, poštovné). Zaujíma ma iba celková cena za dieliky porovnaná medzi oboma shopmi...

linhi

Musíš porovnávat sám - tedy tak to dělám já.

patrix

Citace od: linhi kdy 05.03.2008, 23:14:08
Musíš porovnávat sám - tedy tak to dělám já.

no, ale ak budem mať objadnaných nejakých 20 druhov brickov, porovnávať každý zvlášť je dosť o hubu...  ???

tak ked sa nedá, nedá...

Honza D.

Udělej si wish list včetně množství u jednotlivých kostek, pak si ho v každém obchodě zobraz. Pomocí Autofill na ON se ti i naplní košík a tam už zjistíš výslednou cenu.
Není to na jeden klik, ale je to jednodušší než porovnávat jeden po druhém, ne? Když teda nepočítám výrobu wish listu :-)
Nabízím jednotlivé kostky (základní, střechy, technic, elektro, pneu, vlaky) i stavebnice; seznam najdete na kostky.malozvlkahostiny.net. Vše je nové, nepoužité.

Petrjr

Citace od: Honza D. kdy 06.03.2008, 07:42:49
... Když teda nepočítám výrobu wish listu :-)
A pro rychlou výrobu wanted listu je tu Brickstore

patrix

Udělej si wish list včetně množství u jednotlivých kostek, pak si ho v každém obchodě zobraz. Pomocí Autofill na ON se ti i naplní košík a tam už zjistíš výslednou cenu.
Není to na jeden klik, ale je to jednodušší než porovnávat jeden po druhém, ne? Když teda nepočítám výrobu wish listu :-)

super, dík moc...

Jindroush

A už autofill funguje? Když jsem to zkoušel posledně, tak buď cpal do košíku úplně celej lot nebo všechny loty (i duplicitní). Nemluvě o tom, že když jsem chtěl 2 kusy a prodejce měl 1, tak se ani nezobrazí ve wishlistu.

Honza D.

Už to funguje správně, řekl bych (ne že bych to nějak moc používal).

Citace od: Jindroush kdy 06.03.2008, 14:18:44
Nemluvě o tom, že když jsem chtěl 2 kusy a prodejce měl 1, tak se ani nezobrazí ve wishlistu.
To jsi zřejmě klepl na "Show All Items this store has on my Wanted List", tohle bere v úvahu i kusy. Hned vedle je "All Items", to zobrazí všechno bez ohledu na kusy (v linku je to parametr "wantedIgnore=Y").
Nabízím jednotlivé kostky (základní, střechy, technic, elektro, pneu, vlaky) i stavebnice; seznam najdete na kostky.malozvlkahostiny.net. Vše je nové, nepoužité.

Jindroush

Vždyť sem si pamatoval dobře, že je to kus idiotskýho softu (jak mě ten BL ...  ::)).

Qty:7
My Wanted Qty: 1
Add to cart: 7

Honza D.

Hmmm, tak to sorry. BL je skutečně drsnej, např. rámce mě štvou neskutečně...