Colonel by se měl bát .....

Založil linhi, 29.02.2008, 14:11:17

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

linhi

Skyder

WOW no to je teda nieco... KTo by si trufol tuknut do jedneho??? jake domino by bolo. a Colonel by ani armadu nepotreboval  >:D ;D
Skyder

linhi

Myslím že jich je tam rovný 1000 + král :-)

Colonel32

Hruby odhad cca 2000 blackfalconu, jenze je to datovano 2003. Pokud nadale aktivne sbira, tak jich muze mit mnohem vic.

Na druhou stranu, pokud by se s nimi moje soucasne armada stretla v plnem stavu, nevidel bych svoje sance nijak blede - protoze ten clovek nema zadne lucistniky, a jeho vojaci nemaji zadne brneni, ktere by chranilo prot sipum.

matny

Citace od: Colonel32 kdy 29.02.2008, 14:30:19
Na druhou stranu, pokud by se s nimi moje soucasne armada stretla v plnem stavu, nevidel bych svoje sance nijak blede - protoze ten clovek nema zadne lucistniky, a jeho vojaci nemaji zadne brneni, ktere by chranilo prot sipum.

No ak by som sa k nim pripojil so svojou zbierkou katapultou, tak sa tvoje šance znižujú  :P

***Banana.com

Citace od: matny kdy 29.02.2008, 14:37:47
Citace od: Colonel32 kdy 29.02.2008, 14:30:19

No ak by som sa k nim pripojil so svojou zbierkou katapultou, tak sa tvoje šance znižujú  :P

No, myslím, že na obě vaše armády by stačilo pár mých policistů s custom zbraněmi... ;D

Colonel32

Citace od: matny kdy 29.02.2008, 14:37:47

Pokud si oba zacneme pujcovat figy a hardware odjinud, tak nemate sanci, protoze blackfalconu je mnohem min nez ostatnich typu vojaku dohromady.

Rewolt

Řekl bych že by je jízda roznesla na kopytech .
PS : je jich (51*20) +1 = ?
It's a trap!

Colonel32

tak 20 rad jsem napocital, ale pocet figu v jedne rade uz jsem hadal.

jestli jich je jen 1000, tak nemaji sanci, a Pancerova jizda bude jen tezit xp.

MwK

Tak to je naozaj nádhera! :o :o :o
Uff!Brutálne,toľko vojakov som ešte pokope nevidel... >:D
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

smiky

Malá armádička.Mých 20 rytířů by je určitě porazilo ;D.Je pravda že by ale s touhle armádou asi moc neuspěl.Lučisníci by je měli jak na střelnici.

Marťan

Tentokráte fandím Colonelovi a jeho jízdě. Myslím, že by je smetla! Už jen proto, že falkony nemám rád a taky proto, že má jen samou pěchotu a jak už tu bylo zmíněno - žádné lučištníky! Tedy go do nich...  8) >:D

Šejmus

Mě by jenom zajímalo kolikrát to stavěl... taky moh použít baseplates  :P
Fool of a Took!

tazzy

Citace od: Šejmus kdy 29.02.2008, 22:15:05
Mě by jenom zajímalo kolikrát to stavěl... taky moh použít baseplates  :P

Jj, jeden nejak nesikovne spadne a je z toho pekny domino efekt!

otaznik

Tohle je samozřejmě jen jedna z jeho několika divizí, stejné počty má i lučištníků, těžkooděnců a jízdy.  ;)