Další Lego výstava - anketa

Založil MiP, 07.06.2007, 13:16:48

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Jak byste si představovali další Lego výstavu ohledně financí?

klidně budu na vlastní triko vystavovat kdekoliv po republice
36 (56.3%)
chci uhradit náklady na dopravu a režie (viz. popis)
26 (40.6%)
chci 100,-Kč na hodinu + režie, pak se účastním
2 (3.1%)

Celkem hlasů: 62

mulah

Citace od: banana.com kdy 19.06.2007, 14:38:54
Pokud bude místo a zájem, vzal bych si na starost Paradisu  ;D. Brno je pro mne podstatně dostupnější než Svitavy.
Tak Brno je pro mě ještě dál než Svitavy-GPS hlásí že 350km.  Hodně bude záležet na termínu,Ale na 90 procent (nějak mi blbne klávesnice a symbol procenta ne a ne ) se mnou nepočítejte. A to mám vcelku pěknou sbírku vrtulníků

hana

Uvažujete také o Belville?Nebudu se vnucovat,ale pokud by se našlo místo...

Robbed

Já přispěji na výstavu jedním velkým Star Wars MOCem. Případně přispěji do SPACE City (pokud ještě budu mít dostatek dílků...)

Mtron

prosím všechny, ať vyčkají na zprávu od Jury z Brněnského muzea o počtu vitrín a jejich rozměrů. Potom veškeré návrhy zapracujeme viď AKI  ;D a rozdělíme jednotlivé vitríny správcům tématu.  ;)
HOME WORLD MTRON - www.mtron.cz

Aki

Včera mne oslovilo další muzeum - Litomyšl, že by rádi uspořádali výstavu přes hlavní sezónu 2009.
Budeme mít vůbec ještě chuť a sílu?

Jamesek

Citace od: Aki kdy 09.02.2008, 09:23:07
Včera mne oslovilo další muzeum - Litomyšl, že by rádi uspořádali výástavu přes hlavní sezónu 2009.
Budeme mít ještě chuť a sílu?
Když se po Brně vyrojí další afolové a ti stávající zase rozšíří své sbírky, proč ne? ;)
Otázka je jestli budeme mít ještě nějaké nápady a témata ;)

Jindroush

Včera mne oslovilo další muzeum - Litomyšl, že by rádi uspořádali výstavu přes hlavní sezónu 2009.

Mě to přišlo taky a za mě je to: ne.
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

JardaL

Řekl bych, že to je opět příliš brzo.
Zdravé jádro se ochlazuje, tuhle výstavu zčásti zachraňují noví AFOLové - za mne spíš ne.
ALe z toho co mám k dispozici, klidně cokoliv opět zapůjčím.
Piš holoubku piš, brzo zcepeníš.

Skyder

Citace od: Jindroush kdy 09.02.2008, 10:45:30

Mě to přišlo taky a za mě je to: ne.
Ja by som uz snad mal aj cas nieco vyrobit a urcite budem mat viac LEGA takze teoreticky by sa dalo so mnou pocitat. Ale myslim ze to je este daleko... ;)
Skyder

Vasyk

Asi bych počkal, jaký bude/nebude ohlas Brna. Osobně bych asi na rok vynechal, aby nebylo přeLEGOváno. Možná rok 2010, na přípravy by byl delší čas a MOCy by tím pádem mohly mít ještě větší úroveň. Čas ukáže...

***Banana.com

Citace od: Vasyk kdy 09.02.2008, 12:02:31
Asi bych počkal, jaký bude/nebude ohlas Brna. Osobně bych asi na rok vynechal, aby nebylo přeLEGOváno. Možná rok 2010, na přípravy by byl delší čas a MOCy by tím pádem mohly mít ještě větší úroveň. Čas ukáže...

Souhlasím, také bych počkal na výsledek Brna.

Mtron

Já osobně další výstavu pokud by byla za rok vynechám a budu se věnovat nějakým vylepšením, nerad bych to hrotil, i tohle je na můj vkus moc brzo, vyhovovalo mi to v létě jak bylo prvně domluveno ve Svitavách. Přeci jenom se dlouho čeká na dílky a stavba se tím neúměrně prodlužuje. Jsem zvědav jak dopadne následující výstava.Bojím se toho, že spousta lidí se na to vykašlala, naslibovalo se hory doly. Uvidíme.
HOME WORLD MTRON - www.mtron.cz

Darth

Pokud bude opět zaměřeno na MOCy, se mnou nepočítejte, jsem sběratel, ne stavitel.

linhi

Pokud jde o mě - rád se zapojím.Stavím rád a už teď mám hlavu plnou nápadů a až rozeberu hrad z Brna budu zase vesele experimentovat.Nijak na to netlačím,jen říkám že pokud něco bude jdu do toho.

zakm

Ja by som to celé nevidel zasa až tak zle .
Je logické že minulý rok to bolo niečo nové , čo tu teraz nebolo to znamená že preto bol o to záujem a bolo to viac aktívňejšie . Výstava  boli sety a MOCy a nebol teda IMHO problém so zaplnením vítrin . toto je to čo sa týka tej aktivity v Brne a vyhliadky do budúcnosti.

Kludne som za , pre novú výstavu ale nasilu tlačenie aby sme mali aj další ročník výstavy sa mi zdá zbytočné.

Toľko moj názor pre tých čo si myslia že výstava a prípadne KOSTKY idú dolu vodou. ;)
...ak nájdeš v živote cestu bez prekážok ,tak nikam nevedie...

Dejv

Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko...

peter

Citace od: Darth Giovanni kdy 21.05.2008, 10:40:57dobře, tady se mluví o dopravš na výstavy ale kdy taková výstava zase bude??? jeké jsou podmínky pro výstavu(nějaká dovednost či co)

Hochu přestaň už spamovat fórum tvým neustálým dotazováním se, kdy bude další výstava. Teď ještě výstava probíhá, tak se běž na ni podívat a neotravuj tady furt tím dotazem ohledně další. V současné době se žádná další výstava neplánuje. Pokud k nějaké dojde, nebude to jistě dřív než za rok, ale osobně si myslím, že to bude ještě déle.

Co se týká tvého pro mě nepochopitelného dotazu "jeké jsou podmínky pro výstavu(nějaká dovednost či co)", tak samozřejmě by jsi měl umět být schopen postavit něco na co se dá koukat, nebo vlastnit takové věci co za vystavení stojí. Místo tedy tvého spamování fóra by jsi mohl stavět a začít se něčím prezentovat. :P
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

peki

Doufám, že během příštího týdne bych dal dohromady nějaké podklady abychom se o tématu PŘÍPADNÁ BUDOUCÍ VÝSTAVA bavili nad něčím konkrétním.  Zatím může každý přemýšlet jestli by se mu chtělo, bude mít asi příští rok volno nebo naopak by si rád po Svitavách a Brnu odpočinul  ;)

Podle sondáží u muzejí nelze očekávat nějaké výrazné překvapení = podmínky vesměs stejné = výstava je možná jenom díky nadšení (na obou stranách) a mnohdy nemalých finančních nákladů. Náklady, přesto, že se to někomu nezdá má i muzeum, nicméně každý si přeci jenom lépe a rychle spočítá co do toho musí zainvestovat sám. 

Pozitivní je úspěch akcí jak Svitavské tak Brněnské. Nebál bych se ani "inflace", děti budou nadšené pokaždé. Kostky.org budou mít kulaté narozeniny  :o. Na druhou stranu máme dělat akci taky sobě pro radost ne si přidělávat stres  :(.

***Banana.com

Citace od: peki kdy 21.05.2008, 12:59:35
Doufám, že během příštího týdne bych dal dohromady nějaké podklady abychom se o tématu PŘÍPADNÁ BUDOUCÍ VÝSTAVA bavili nad něčím konkrétním.  Zatím může každý přemýšlet jestli by se mu chtělo, bude mít asi příští rok volno nebo naopak by si rád po Svitavách a Brnu odpočinul  ;)

Podle sondáží u muzejí nelze očekávat nějaké výrazné překvapení = podmínky vesměs stejné = výstava je možná jenom díky nadšení (na obou stranách) a mnohdy nemalých finančních nákladů. Náklady, přesto, že se to někomu nezdá má i muzeum, nicméně každý si přeci jenom lépe a rychle spočítá co do toho musí zainvestovat sám. 

Pozitivní je úspěch akcí jak Svitavské tak Brněnské. Nebál bych se ani "inflace", děti budou nadšené pokaždé. Kostky.org budou mít kulaté narozeniny  :o. Na druhou stranu máme dělat akci taky sobě pro radost ne si přidělávat stres  :(.

Tak doufám, že s NĚČÍM KONKRÉTNÍM začneš sondovat na naší domácí frontě v JČM  ;D

linhi

Jsem jen zvědavý - bude se tedy něco dít příští rok?

peter

Citace od: linhi kdy 30.10.2008, 13:21:44
Jsem jen zvědaví - bude se tedy něco dít příští rok?

Pokud si dobře pamatuji, tak byla odsouhlasena roční pauza, takže další výstava bude v roce 2010.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

JardaL

Pro ty co jsou netrpěliví ....
- zorganizujte si ve vlastním čase výstavu ve Vašem místním hostinci nebo Národním výboře.. :-)
Jak by řekl klasik Cimrman - "vona by vás pak přešla chuť ... na vandr..."

Ne, sorry, fakt ta roční pauza je nutná. Alespoň já tomu věřím.
Piš holoubku piš, brzo zcepeníš.