Custom UCS size Sandcrawler

Založil Darth, 14.12.2007, 20:01:01

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Darth

MwK

Uff! :o :)
UCS nemám v pláne zbierat...ale za takúto verziu by som tých trebars 12000sk vysolil! :)
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

ulrike

Mazec  >:D, zajímalo by mě docela jak to vypadá uvnitř...

petras81

tak tohle je opravdu povedene, podle toho co muzu posoudit je to docela podobne filmove predloze...  ::)

Darth

Trochu jiný model, opět v minifig měřítku

http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=296819

Na to bych chtěl mít kostky...

V Galerii má mnohem víc zajímavých fotek (další moduly, opravdu minifigový Falcon)

B.A.X.O

Tak tento SD je dokonalý! Neviete aké sú to súčiastky ktoré predstavujú pásy pre kolesá? Inšpiroval som sa a chcem niečo podobné postaviť v Cade. Nájdem ju na peerone? Je to niečo špeciálne alebo úplne bežná súčiastka?
star wars rulezz

smiky

Sandcrawler je dokonalý..............není co dodat.Ale nevím jak vám ale to Tantive IV se mi nějak extra nelíbí.Zdá se mi to takové moc přehnané tou velikostí.Rád bych aby se na Tantive IV vyjádřilo více lidí.

Robbed

Je to běžná součástka. Nachází se i v oficiálním Sancrawleru...

http://www.peeron.com/inv/parts/3873

B.A.X.O

smiky máš pravdu, jsem s tebou ohledné Tantive IV za jedno.
Robbed: díky moc...:)

edit/: Všimli ste si že aj na tomto unnoficial UCS su niektore dieliky nahradene inymi farbami? napriklad oranzova a biela. oranzovu pochopim, ale bielu :o. kedze predpokladam ze toto niekto staval a nie je to oficialne tak by som pochopil farebne rozdiely, ale toto som si vsimol aj u setu 7184...vypada ako  by sa na nom hrali autori sachy. pochopim sedu s hnedou, ale bezovu/kremovu?? co hlada na mttčku ktoré ma byt cele hnede...a pritom nova verzia je. tak co to ma teda znamenat??
star wars rulezz

MwK

For B.A.X.O:
No tie farebné rozdiely tam sú asi preto,lebo ani MTT a ani Sandcrawler (link a link)
niesu nové a majú už nejakú tú bitku a pár rokov (t.z nutné opravy a nedostatok dielov/asi Jawovia nemali čas na striekanie správnych farieb) zasebou... ::)
Čiže podla mňa sa autori len snažili napodobniť skutočnosť,teda "skutočnosť" z filmu...
A osobne si myslím,že keby neboli v scifi filme ošarpané a dobyté lode,bola by to blbosť,a to takisto aj ich menšie kópie,ako napríklad legové by vyzerali hlúpo,keby boli jednej farby... ::) ;)

B.A.X.O

Citace od: MwK kdy 17.06.2008, 21:50:06
For B.A.X.O:
No tie farebné rozdiely tam sú asi preto,lebo ani MTT a ani Sandcrawler (link a link)
niesu nové a majú už nejakú tú bitku a pár rokov (t.z nutné opravy a nedostatok dielov/asi Jawovia nemali čas na striekanie správnych farieb) zasebou... ::)
Čiže podla mňa sa autori len snažili napodobniť skutočnosť,teda "skutočnosť" z filmu...
A osobne si myslím,že keby neboli v scifi filme ošarpané a dobyté lode,bola by to blbosť,a to takisto aj ich menšie kópie,ako napríklad legové by vyzerali hlúpo,keby boli jednej farby... ::) ;)
Aha...takto teda. no mas urcitym sposobom ale pravdu.

edit//: nema niekto fotku SD zvnutra? nie tohto...ale nejakeho proste. zvnutra ako tak celkovo som myslim ze este nevidel, alebo ho cely v 4 ukazovali zvnutra?
star wars rulezz

Marty713

Tak na této fotce je vidět, že interier to má a a dokonce je zde interier ,,opravdoveho" stroje v otevrene knize. Snazil sem se na internetu najit obrazek z knihy v lepsi kvalite, bohuzel, chce to asi vice zapatrat...

http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?i=1725340

Jinak tady si muzete prohlednout legovy interier vice zblizka, na prvni blik se muze zdat, ze je to stejna stavba. Ale neni, ma to jiny cumak, strukturu vnitrku a je to asi o kus vetsi.

http://lh3.ggpht.com/_GHebr2LF78w/Rpf3hyV0cWI/AAAAAAAAABc/s-FlxmVHj_Y/2007_0713Image0053.JPG

Tantive IV se mi zatim libi, ale jeste jsem nevidel zadni cast (motory!) a kdo vi jak to bude vypadat kompletne slozeny  ::)

K tem barvam... jednobarevny model je hnus, kdybych ja nekdy natrel plastikovy model jednou barvou (bez patiny) vsude by se mi vice nez vysmali, to same plati pro lego, musi to ladit, to jo, ale cim vice barev, tim lip. Proto me nekdy az urazi nazor nekterych, kteri se domnivaji, ze barevna rozmanitost je zpusobena nedostatkem dilu, tim uplne popiraji pripadnou praci s kompozici.

add: jedina dalsi chyba Tantivu z meho pohledu: barevne nezajimavy.

B.A.X.O

Marty713: ten druhy okdaz nižšie nefunguje
star wars rulezz

Marty713

Ale jo funguje, kdyz na nej kliknes, zkopirujes adresu a znovu ji vlozis do prohlizece, nabidne ti to soubor ve formatu JPEG. Doporucuju si prohlednout okoli vozu a detaily uvnitr - zviratko pisecnych lidi nema chybu :-D

Ale jasne, pro snazsi pristup:

( P.S. reklamace na velikost neberu  >:D )

[příloha smazaná administrátorem kvůli své velikosti]

MwK

Waw!To je Waw! :o
Kráása,balzam na oči... >:D
Ale,ako sa tak pozerám,to je reálne merítko k minifigom!!! ??? 8) :)