(vlastní) Off-roader

Založil tomasus, 22.01.2008, 18:55:37

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

tomasus

Včera jsem kvůli prachu rozebral set 7942 , a protože se mi ho již nechtělo skládat dle návodu, rozhodl jsem se stvořit alternativní model.
         Po čase stavění jsem zjistil, že jen za použití těchto dílku to pro mě nebude ono a tak se to zvrhlo v polovlastní model.
          Nazval jsem ho off-roader, protože na mě působí velce a do terénu by šel.

Výbava : Bohužel, nedořešil jsem interier vozu, a ta musí být helma uložená v zadním boxu. Na levé straně vozu je stříkačka spolu s dýchacím přístrojem.
Na druhé straně je sekyrka s vysílačkou. Majáky jsou zapasované do linie vozu jako to je k vidění u nové hasičské stanice, ale abych pravdu řekl, inspirací to pro mě nebylo.
Pod předním nárazníkem se skrývá plate pro umístění vlečného lana, kdyby přece jen autíčko přebralo...

Barvy : Protože set  je hasičský, logicky jsem zvolil červenou barvu (nic moc jiného my stejně nezbývalo). Bílá barva má také své opodstatnění - jediná barva krom červené a žluté kde mám v dobrém stavu aspoň 2 bricky 2x4  ;D

Možná potěším zažrané townaře protože jsem zavedl dveře.

[(omluvte fotky)poslední fotka je s vyšším podvozkem]
V životě mi chybí jen jedna věc - IGNORE LIST !
SW sety/figy  3/7 :) (doufám že na to neni licence)

Ondra

Nezlob se na mě,ale chlubit se takovým modelem,který dokáže postavit pětileté dítě bez mrknutí oka,je trošku imho divné  :-\ .

tomasus

Citace od: Ondra kdy 22.01.2008, 19:08:56
Nezlob se na mě,ale chlubit se takovým modelem,který dokáže postavit pětileté dítě bez mrknutí oka,je trošku imho divné  :-\ .
Ano, divné to je ale já z toho mám radost a stydět se za to budu tak za 10 let.  ;)

JerryT

Já vám nevím. Tady v Townu se měsíc nic nového neobjeví, pak tu někdo něco dá a jiný ho sjede. Není lepší aby to tu žilo? I na MOCu, který není dokonalý, se dá najít inspirace.

Lord.obiv

NÁHODOU :) mě se to líbí takovej set by se mohl delat. ::)
Budiž LEGO

Togaran

No mě se to dost líbí :) na velikost stavby, je to fakt dobře propracovaný a líbí se mi "barevná logika" dílků (bílý pruh vzhůru)
Ale mám i jednu výtku - chtělo by to zapracovat na kapotě - celé auto působí hladce a kapota je tam taková... kostka. to že je sklo ještě o jeden plate výš, přímo vybízí k tomu, dát na kapotu nějaké Tiles, nebo něco :). Ale jen můj názor.
Moje stavby: Brickshelf, Flickr

tomasus

Když se tam dájí tiles, je zase velký skok mezi maskou a kapotou. Shrnul bych to - všechny mnou vyzkoušené verze kapoty vypadají divně   :-\

JerryT

Docela by tam seděla http://www.peeron.com/inv/parts/51739, pokud máš v červené barvě.

tomasus

Citace od: Vindaloo kdy 25.01.2008, 22:18:37
Docela by tam seděla http://www.peeron.com/inv/parts/51739, pokud máš v červené barvě.

Nemám, ale zkusil jsem tam dát podobný díl  v červené a vypadá to..[překvapení]divně[/překvapení].. ale dík za nápad  ;)