(Vlastni) Ritterburg Skyline - vystava Brno 2008

Založil Colonel32, 20.01.2008, 17:14:53

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 8 Hosté prohlíží toto téma.

Colonel32

Stavba hlavni budovy se dostala do faze, kdy uz ji muzu prezentovat i sirsi verejnosti

Marťan

? Tak tenhle styl stavění jsem už fakt někde viděl, nemůžu si ale vzpomenout kde to bylo.....  >:(

Colonel32

Kde to bylo...? no...

...tak ja ti to pripomenu... je to ve stylu 6086, ktera je z roku 1992.

Jinak uz kdyz jsem pred cca 2ma rokama zacal planovat velky hrad, tak padlo rozhodnuti na 6086 style; cerne basic bricky a sede doplnky v podobe window, slope a arch zkupuju uz asi rok a pul. Aki muze potvrdit.

EDIT: a napad s sedejma brickama 1x2 mam odsud: http://www.kostky.org/forum/index.php?topic=3400.0

Marťan

Tak to jsem netušil, že existuje nějaký styl stavění podle 6086, teda tu podobu tam skoro žádnou nevidím, až na ty černé bricky, které tvoří zeď. Jinak ty převislé lví hlavy, které tam vidím 4x, tak to je taky podle 6086? Nějak mi to připomíná 6090...  ::)
Ale co, jde ti to.... vítej do klubu červenostřechařů a černozďařů    :-*

Colonel32

Marťan

Jestli můžu říct něco k tvé stavbě: trošku se mi nelíbí ty černé výběžky (vikýře, či jak to nazvat) z hlavní střechy. Vyzkoušel bych tam dát taky to žebrování, aby to nebylo jenom čistě černé. A taky ty menší vstupní dveře - architektura tvořená z light gray bricků se mi zdá trošičku přeplácaná. Zkusil bych to nějak zjednodušit. Bude to mít i nějaké interiéry?

Aki

Škoda, že ta černá tak splývá. Na té fotce toho zas tak hodně vidět není.

Ty bley lvi mi tam docela dost září.
Líbí se mi, že jsi použil můj fígl s krakorcema.  ;)
Jo a potvrzuji dlouhodobý záměr stavět v tomto stylu.

Colonel32

Nejradsi bych mel vsechny strechy cervene, ale uz po dokonceni strechy hlavni budovy jsem zjistil, ze mi jaksi dosly, tak jsem presel na cervene.

S bley lvama souhlasim, ale zase mi prislo, ze zarici lev je lepsi nez zadny lev.

A ze ty vykyre nahore jsou takove divne, s tim souhlasim. Bohuzel bych musel rozdelat skoro celou strechu, kdybych to chtel zmenit, takze spis pockam na to, az budu mit hrad hotovej, jestli mi zbydou kostky a energie.

Aki

Citace od: Colonel32 kdy 20.01.2008, 20:58:17
S bley lvama souhlasim, ale zase mi prislo, ze zarici lev je lepsi nez zadny lev.
Možná kdyby tam byli jen ti lvi (bez draka)), tak by to vypadalo lépe a netlouklo by to tolik do očí.

Colonel32

No, jeste jsou tam 4 clipy a dva roundbricky, ktere cekaji na dva stiky, dva draci chocholy a dve kopi s vlajkama... mezi tema barvama by se to pak melo snaze ztratit.

Nede23

To sis vymyslel, nebo je to podle nějaké předlohy? Jinak je to fajné  ;D

Colonel32

barevne schema inspirovano setem 6086 (viz. vyse), stavba vlastni vymysl, nektere doplnky vlastni design, jine jsem videl vsude mozne.

Shi-So

Tem vikyrum ,bych prihodil trochu cerne ,aby se rozbila te jednolitost te sede....
A asi jen muj nazor ,sundal bych ty hlavy z tech technic bricku ,ty mi to vylozene kazi.
Jinak mi to prijde povedene ,jen bych to trochu oplacal vlajeckama :D
Jo a  jsi me silne prijemne prekvapil ,nevidim tam zatim ani jednoho figa (preloz rytire) a ,ze o tech tvych se mi zda jeste ted ;)

Colonel32

Progress so far:

Skyder

Celkom to zatial dobre vizera... mam iba otazocku: Co ma byt objekt znazorneny na fotke? Nie som nejaky expert na hrady, ale fakt netusim...
Skyder

Tomášek

Citace od: Skyder kdy 27.01.2008, 21:21:18
Celkom to zatial dobre vizera... mam iba otazocku: Co ma byt objekt znazorneny na fotke? Nie som nejaky expert na hrady, ale fakt netusim...

Žeby had? :)
Procházím DARK AGE.

Colonel32

Nede23

Mám dotaz, bude se to ve finále hemžit figama? Nebo to bude jen na obdivování architektury?  :)

Aki

Já myslím, že celý ten hrad je jen kulisa pro C32 mega armádu.  ;)

Colonel32

Armada bude v nejake jine vytrine, stejne jako loni ve svitavach, pokud ji Peki povoli.

Jeste je armada mozna jako krizovy scenar, pokud se nepodari castle vitrinu postavit podle planu (human resources, bricks, etc..)

Colonel32

osazena kovarna

LiBorec

Zatím se mi to moc líbí, ta střecha z hřebenů je moc zajímavá.Zkus nafotit nějaký fotky inteiéru (ovšem jestli nějaký vůbec bude  ;D).

Colonel32

progress so far...

zaroven bych chtel apelovat na vsechny, kdo prijdou v patek do hospody - pokud mate navic jakekoli cerne basic bricky, koupim (za rozumnou cenu, samozrejme) - zda se, ze ty svinuchy dochazeji rychleji, nez jsem cekal...

Colonel32

petras81

hele to je moc pekny... jsi kvule tem okynkum zkoupil vsechny Pottery ne?

Colonel32

diky bohu existuji bl shopy, takze jsem proste jednou vzal 100 oken v oldgray a bylo vyreseno.. ale po zkusenostech se stavbou tohohle hradu nevim, jestli nebudu do budoucna dokupovat.

Colonel32

Vyber fotografii Ritterburgu Skyline a prilehleho dioramatu z vystavy v Brne, ruzni autori, oficialni BS galerie vystavy.

http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=318326

[příloha smazaná administrátorem kvůli své velikosti]

Colonel32

Ritterburg Skyline, odstavené torzo čeká na plameny autogenu.

Colonel32

V dobe srotovani hradu byl fotoaparat povetsinou pryc, takze je tu vsehovsudy jedna.