7657-ATST

Založil tomasus, 12.01.2008, 20:52:39

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

tomasus

Asi napíšu recenzi... Pokud tohle čtete už jsem ji napsal.

Jedná se o set 7657 - ATST.

Na jednu stranu jsem tento set moc chtěl ale na druhou jsem se bál nějakého podrazu.  Velmi mě strašila například rúžo-hlávka u panáčka..Cena byla docela pěkná, vzhledem k doporučené ceně 50ti% což sice není pořád dle mých představ ale lepší to už spíše nebude :)
                Po rozbalení nastala euforie míšená s depresí způsobenou značnou šedivostí dílků. Když jsem zahlédl jíž zmiňovanou růžo-hlávku byla to už jen euforické. Ať jsem měl předtím názor jakýkoliv, je normální až pěkná, po těch 2 hodinách co jsem jí měl v rukou/před sebou se mi naopak divné zdály klasické žluté ;D
Stavba trvala cca. Hodinu. Nevím jestli to bylo mojí natvrdlostí, euforií nebo tím, že mi moje malá sestřička (15let) pořád něco brala ;D
               Někdo ji nazíval slepicí, což z některého úhlu docela sedí. Všichni rozebírají juniorizaci ale proti ,,Wedges" ve SW nikdo nic nenamítá(Vyhrazuje se právo na omyl, celé jsem to tu opravdu nepřečetl), což se divím, protože to nejde moc věrně ztvárnit pomocí bricks&slopes ale  tohle taky není pěkné třeba Grievousova stíhačka.. Jsem rád že se to až na 4 výjimky téhle obludce vyhlo :)
(Můj názor proto na mě neházejte kameny, ani se o tom nechci s nikým hádat)
              Super super super! Hratelnost je možná pro malé dítě menší, ale pro ještě menší dítě -jako jsem já- je to naprosto ideální :). Dokonce jsem jej/jí naučil trošku běhat i když, tak po uběhnutém půlmetříku se začíná krapet rozpadat. Nevadí. Sice nemám Chewieho ani Ewoky ale na přepadení jsem si hrál alespoň 2x. Točící se věci mě přiváděly skoro do transu..

HODNOCENÍ
10/10 Sice má při pohledu na některé MOCi značné rezervy ale mě to stačí.

Omluvám se těm, kteří si to přečetli, za dobu kterou přitom zestárli, zvláště pak za ty nesmyslné slovní obraty a pokus o vtipnost.  ;D

FOTKY RÁNO (spíše tak za rok za dva)
V životě mi chybí jen jedna věc - IGNORE LIST !
SW sety/figy  3/7 :) (doufám že na to neni licence)

MwK

Malá sestrička a 15?Ked ty máš 14?Hmmm... ;D A ona ti niečo brala? >:D
A inak recenzia v celku dobrá len ma prekvapilo že fakt vela ludí čaká na tie 50% zlavy...ja musím mat hned všetko a na zlavy čakám až pri setoch nad 5000Sk...ale zase je pravda že ked prídu zlavy všetko si dokupujem dvojmo!
No ale k ATST,ja mám podobný pocit z viacerými vecami,dokonca aj na ružové hlavičky som si zvykol a presne ako vravíš žlté mi pripadajú divné ale ja by som mu dal 6,5/10 pretože to predsa nieje ono.
Chýba tomu akýsi šmrnc a celková velkost setu,mohli sa pokúsit aspon oto aby tam sedeli dve figurky...
Len sa mi nepodarilo s ním ešte hrat...Ver či nie už mi parkuje na poličke viac ako rok a prekladám ho z jednej strany na druhú... :P

(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

Icewalker

Když srovnám tento set s původním AT-ST z roku 2001, nevím, který bych měl favorizovat. Ten nový má sice věrnější tvary, ale na můj vkus se až příliš moc snaží dodržovat rozměr fig/model, takže je to taková veliká mrcha, což nejvíc podtrhuje fakt, že sada obsahuje jedinou mini-figurku. Hanba! Mohli aspoň přidat Chewieho, jenže si ho TLC zjevně šetří do větších (a dražších) sad. Za 50% cenu bych tento model nejspíš koupil, ale za původní ani omylem.
Každopídně dík za recenzi modelu, ke kterému jsem schopen se vyjádřit. Už se těším, až si pořídím ten nový rebelský spídr, neboť se mi doposud dařilo figům s růžovou hlavičkou vyhnout. A třeba to neskončí tak, jak zamýšlím - totiž výměnou hlav za klasické usměvavé žluté :)
Animované Lego snímky a mnoho dalšího naleznete na dallart.net
Brickshelf výběr