(Vlastní) Obléhání

Založil linhi, 07.01.2008, 22:33:58

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

linhi

Dneska jsem si jen tak hrál a ze zbytků light gray a brown dílků postavil malé obléhání hradu - no říkám je to jen ze srandy! I když se mi to celkem líbí :-)

otaznik

Mně osobně se nejvíce líbí, jak je brána zevnitř zapřená.  :)

H0636

Akorát tam dole vidím kuš a divil bych se, že i na druhé straně by nebyly ztráty.  ;) ;D

JerryT

Hehe, to se mi líbí. Vzpomněl jsem si na sérii Total War. Akorát tam dolu za bránu by to chtělo připravenou falangu, aby nepřítele hezky zdržela v době, kdy na něj budou obránci lít žhavý olej :)

tomik13

Chtěl bych ti říct že většinou oštěpy neházeli jelikož to byla jejich jediná zbraň a pokud se netrefili tak ho nepřítel hodil zpět :)

ulrike

Takovy zbytky kostech, z kterých bych mohl toto postavit, bych chtěl taky mít!  ;)

linhi

Já zatím také moc kostek nemám a hromadím lego teprve rok.Pokud se budeš snažit tak brzy budeš mít lepší stavby než já.

smiky

Citace od: linhi kdy 06.02.2008, 16:50:41
Já zatím také moc kostek nemám a hromadím lego teprve rok.Pokud se budeš snažit tak brzy budeš mít lepší stavby než já.
Vím že toto asi nepatří k tématu ale ty opravdu sbíráš lego jen rok.ÁCH , už abych mohl nakupovat přes internet

linhi

Já myslím že to hodně z vás mladších přes temné období vzdá jako já,Legu jsem se nevěnoval od 15 a dostal se k němu znovu až teď v 27 letech.A lego nakupuji na BL a spíše pouze kostky a různé dílky,nové sety mě celkem zklamaly.Tak teď hlavně hodně sil do učení a pak budeš mít prašule na kostky.