návod lego fotbal

Založil Pribylova, 20.12.2007, 09:05:05

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Pribylova

Mám velikou prosbu na všechny příznivce lega.Marně, už delší dobu, sháním návod na stavbu lego fotbalového stadionu. Při stěhování někam zmizel a já nejsem schopna to po paměti dát dohromady.Rádi bychom uspořádali rodinný turnaj ve fotbálku.... Zachrání mě někdo? :-\ ??? :D

Petrjr

A co trocha vlastní iniciativy: Peeron nebo Lugnet. (Mimochodem, oba dohledatelné nahoře v menu, ikonka Odkazy :-\ )

Konkrétně Peeron: http://www.peeron.com/inv/sets/3409-1
V modrém poli text "Need building instructions?" "FREE Download: Available from PICSL" ... ťuknout na odkaz.

Další možná cesta: Lugnet: http://guide.lugnet.com/set/3409
Vpravo text "Additional Resources: Building instructions (at Peeron.com)" ... ťuknout na odkaz

jvucka

Citace od: Petrjr kdy 20.12.2007, 10:32:43
   A co trocha vlastní iniciativy: ...

Každý nějak začínal a nevěděl, jak na to.  ;)
Já třeba teďka marně pátrám, zda existuje úplný seznam naskenovaných sticker sheetů, protože bych rád vyspravil některé své letité sety.  ???
Třeba takový 379 Bus Station ...

Petrjr

Citace od: jvucka kdy 20.12.2007, 12:53:08
Každý nějak začínal a nevěděl, jak na to.
Také jsem se rozmýšlel, zda to komentovat. Ale protože instrukce jsou na peeron/lugnet a ten je tu na fóru zmiňován snad v každém druhém tématu (týkajícího se setů) a stačí jediný pohled na jejich stránku s konkrétním setem a je tam vidět odkaz na instrukce, tak triviálnější to už snad být nemůže.

Já třeba teďka marně pátrám, zda existuje úplný seznam naskenovaných sticker sheetů, protože bych rád vyspravil některé své letité sety.  ???
Joj, tak to už je rozhodně zajímavější dotaz. Sám z hlavy nevím, ani zběžný pohled nic nenajde. Ani na ftp://ftp.hobby.nl/pub/brick nic není. Ani postahované skoro žádné nemám.  :'(

Petrjr

Pribylova

Děkuji, děkuji, děkuji.

Už jsem to propátrala. Jsem opravdu zelenáč. Budu se určitě zlepšovat. Je super jak to máte zmáklé. Já jse jen "zajišťovatel" kostek pro syna a moc nestavím. Teď se ale zapojím a na tuhle užitečnou stránku taky občas "vlezu". Ještě jednou díky, jdu si ty návody vytisknout.

betakaroten

Úplný seznam asi neexistuje, ale občas se objeví aktualizace Peeronu a HCC. Akorát u nálepek s průhledným podkladem bude vyspravení asi trochu složitější ;)