Lego animace

Založil bejver, 24.10.2007, 11:34:37

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

bejver

Tak jsem měl zase jednou příležitost propojit své studium s Legem. Úkol zněl vytvořit reklamní animaci, tak jsem zvolil propagaci kostek.org. Je to má úplně první 3D animace takže úroveň není vysoká, nicméně paní profesorka to ohodnotila jako "milé" tak jsem se tedy rozhodl se pochlubit:
http://www.edisk.cz/stahni/25610/LegoAnimace.wmv_3.55MB.html
(má to necelé 4 MB)
!Upozorňuji, že animace je lehce symbolicky erotická!

peter

Uh, tak to by snad raději mělo mít omezený přístup ne? ;) Každopádně zajímavý nápad, ještě zajímavěji provedený.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

linhi

Hmmm sakra mě se to celkem líbí,ale dávat to sem.... chodí sem i hodně mladí.

Colonel32

Citace od: linhi kdy 24.10.2007, 12:01:17
Hmmm sakra mě se to celkem líbí,ale dávat to sem.... chodí sem i hodně mladí.

no, ale ti mali by tu prece nemeli co delat, ne?  ;D

lego az od 18ti ziskava dalsi vyznam...

TomKQT

Zajímavý nápad a dobře vymyšlený slogan, ty by ses uživil v nějaké reklamní agentuře  :o

Zpracování taky lepší než jsem čekal, i když samozřejmě je to viditelně práce začátečníka. Ale začátečníka z technického hlediska práce s daným SW, animace jako taková postrádá hodně častých nedostatků.
Tak nějak tuším, žes byl proti ostatním s velkým náskokem nejlepší a představuju si s hrůzou ostatní animace na téma "reklamní animace"  ;D Teda pokud to není nějaký umělecký obor zaměřený na grafiku, tam by mohlo být pár talentů.

Vy se učíte ve škole 3ds max? Co to je za školu/obor a jakou verzi tam máte?
Zaměření: Fanoušek; Virtuální (3D SW) modelář, stavitel a animátor; Technic stavitel a nadšenec.

Petrjr

Perfektní nápad. Gratuluji.

Když to začalo, tak jsem si pro sebe říkal - zase nějaký laciný (až nepovedený) způsob jak navnadit. Ale ten závěr byl špičkový, neočekávaný, a "nádech" sedne. U mne boduješ.

Jonas

Krátký, nápaditý a vtipný - vše, jak má dobrý klip vypadat. Tipuju správně na ZČU v Plzni?
Jonas - Můj Brickshelf

JardaL

Citace od: Jonas kdy 24.10.2007, 13:24:40
Krátký, nápaditý a vtipný - vše, jak má dobrý klip vypadat.

Nezbývá než na 110% souhlasit.
Piš holoubku piš, brzo zcepeníš.

Holkamodrooká

Nezbývá, než souhlasit s paní profesorkou. Skutečně milé. ;)
Jedinečný Absolutně Nezničitelný Inteligentní Cizinec na Kastraci Agentů

TomKQT

Tam je vlastně i vyjádření toho, že je to stránka pro dospělé fanoušky - tématem té animace. Opravdu famózní nápad a smekám před tvou fantazií.
Zaměření: Fanoušek; Virtuální (3D SW) modelář, stavitel a animátor; Technic stavitel a nadšenec.

bejver

Jo jo jsem ze ZČU, konkrétně fakulta aplikovaných věd, ovšem tento předmět neni od nás, ale myslim, že z "ústavu umění a designu".
Verzi 3ds maxu už nevím (je možné že 7?).

TomKQT

Jo verze 7 je možná, je to relativně nová verze (ne nejnovější).

lsdage

Skvela animace. 11 z 10...

Vasyk

Také bych se rád podíval, ale nejde mi to stáhnout a to je už poněkolikáté z těchto stránek. Počkám na časový limit, vložím kód, otevře se čisté okno a dole v rohu mi to napíše "hotovo", no a to je celé. Fakt nevím kde může být chyba, poradíte mi někdo?
Mám Mozillu Firefox.

Rewolt

Citace od: Vasyk kdy 26.10.2007, 22:37:02
Také bych se rád podíval, ale nejde mi to stáhnout a to je už poněkolikáté z těchto stránek. Počkám na časový limit, vložím kód, otevře se čisté okno a dole v rohu mi to napíše "hotovo", no a to je celé. Fakt nevím kde může být chyba, poradíte mi někdo?
Mám Mozillu Firefox.
Ano používám taky FF ale po uplynutí doby se to automaticky spustí v media playeru místo aby se to stáhlo.  použij microsoft explorer a mělo by se ti to normálně stáhnout

EDIT:  zde je link na archiv (ten by se měl normálně stáhnout ),stačí rozbalit. http://www.edisk.cz/stahni/48937/LegoAnimace.rar_3.47MB.html
It's a trap!

Dejv

To není "milé". To je úžasné  :o  Skvělá práce, skvělý nápad.. smekám...