(Vlastní) Základnička

Založil nesquick, 16.10.2007, 19:58:08

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

nesquick

neni to eště hotoví ale stejně dávám fotky
budu vděčnej za jakej koliv komentář

Colonel32

"lego detem do rukou nepatri" se taky pocita?

nesquick

Citace od: Colonel32 kdy 16.10.2007, 20:03:08
"lego detem do rukou nepatri" se taky pocita?
jo počítá  ;)

Šejmus

:-X ... alespoň dveře jsou celkem zajímavý... hm... ovšem z těch fotek nelze nicmoc vyčíst
Fool of a Took!

Jindroush

Fotky peklo. Stavba předpeklí. Soudnost mizivá. Se učit, se učit, se učit.  ::)

To někdo bez mojeho vědomí vypsal nějakou soutěž o největší počet nesmyslných a zbytečných příspěvků?  :o

Ještě chvíli všichni <15 napínejte moji trpělivost a pak uvidíte, kdo je Velký metař. xadmin
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

Jonas

Citace od: Jindroush kdy 16.10.2007, 21:13:00
Fotky peklo. Stavba předpeklí. Soudnost mizivá. Se učit, se učit, se učit.  ::)

To někdo bez mojeho vědomí vypsal nějakou soutěž o největší počet nesmyslných a zbytečných příspěvků?  :o

Ještě chvíli všichni <15 napínejte moji trpělivost a pak uvidíte, kdo je Velký metař. xadmin

if (age <= 15)
    stop;
Jonas - Můj Brickshelf

Mtron

brrr to je základna čeho? Ona to je základná? jéje a já to nepoznal  ;D No jak bych to jenom řekl a neřekl, se učit, se učit, se učit, a to už tu velký vezír, metař psal... není daleko odpravdy. I já se učím, se učím, se učím  ;D

opraveno: asi takhlé????>:D
HOME WORLD MTRON - www.mtron.cz

otaznik

Jestli jsem to pochopil správně, tak tohle jsou jen zbytky základny po naprosto drtivém a všeničícím útoku záhadné rasy...  8)

Dejv

To musí být opravdu špatná stavba, když dokázala rozptýlit Otazníka od (oprávněných) narážek na tvou gramatiku >:D .. Ke stavbě samotné: nic není ztraceno, stav dál, ale uveřejňuj, až to za to bude stát..  ;)

nesquick

Citace od: sparkz kdy 26.10.2007, 18:04:25
.. Ke stavbě samotné: nic není ztraceno, stav dál, ale uveřejňuj, až to za to bude stát..  ;)

taky že budu ted budou vánoce tak budou kostky ted jich moc nemám
 Nepochopitelná změť znaků, pravděpodobně nezvládnutý pokus o českou větu. Viz pravidla 3.1 a 3.2

otaznik

Citace od: sparkz kdy 26.10.2007, 18:04:25
To musí být opravdu špatná stavba, když dokázala rozptýlit Otazníka od (oprávněných) narážek na tvou gramatiku >:D

Hehe, asi stárnu...  ;)

smiky

Počkej si na vánoce.Teď když ještě nemáš tolik kostek to není ono ;D
 plky