(vlastní) zubař

Založil Dejv, 12.10.2007, 12:03:00

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Dejv

Tak dlouho mě přítelkyně přemlouvala k návštěvě zubního lékaře a já tak dlouho oponoval, až mi došly slovní argumenty a tak jsem to řekl kostkama...  :P

TomKQT

Jedno slovo: Famózní  ;D

Ten výraz pacienta prostě nemá chybu  ;D

EDIT: A teď jsem si všiml, že ani výraz zubaře nemá chybu  :D
Zaměření: Fanoušek; Virtuální (3D SW) modelář, stavitel a animátor; Technic stavitel a nadšenec.

MwK

Tak toto ti vyšlo! :o :D
Nemá to chybu!Je to brutálny nápad z brutálnym spracovaním!
Všetko je super!Kreslo,podlaha,...Naozaj super prácička. ;) ;D
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

buf91

Opravdu briliantní ;D....co přítelkyně, už to pochopila? >:D ::)
Můj blog... http://buf91.blog.cz

Dejv

Díky všem za kritiku, nečekal jsem, že se to bude až tak líbit..

Citace od: buf91 kdy 12.10.2007, 13:17:46
Opravdu briliantní ;D....co přítelkyně, už to pochopila? >:D ::)

Poté, co jsem zubama otevřel lahváče uznala, že tam zatim nemusim..  ;D

betakaroten

Citace od: sparkz kdy 12.10.2007, 12:03:00
Tak dlouho mě přítelkyně přemlouvala k návštěvě zubního lékaře a já tak dlouho oponoval, až mi došly slovní argumenty a tak jsem to řekl kostkama...  :P
Včera byl jeden pádný argument ve 20:00 na ČT1 ;D (Nástrahy zubařského křesla podle Agathy Christie)

Vasyk

Super nápad a opravdu moc pěkné provedení. Výrazy figů jsou parádní a dodávají tomu tu správnou atmosféru.

Rewolt

je to super ,a jelikož sem byl včera u zubaře tak se v tom docela vidím. :-\
It's a trap!

Skyder

Ta tvar toho minifiga je velice vystizna a perfektne opisuje celu situaciu...  >:D
Skyder

Marťan

Máš to fakt vychytané. Nejvíce mě na tom zaujaly ty obličeje a pak ty nástroje. Dokážu si živě představit, jak se mu v puse hrabe vrtačkou a šroubovákem...kladívkem. Tak mě napadá scénka od Mr.Beana (zubař na 9:00  8) )

Dejv

Citace od: Skyder kdy 12.10.2007, 19:17:16
Ta tvar toho minifiga je velice vystizna a perfektne opisuje celu situaciu...  >:D

..a když si představím, že na jeho místě sedím já, roste ve mně nedůvěra vůči veškerým bíle oblečeným osobám...  :-\   

nesquick

je to fakt pěkný myslim že to jako vyjádření stačilo  ;D

grohl

Přesně dle hesla: "V jednoduchosti je krása."
Tohle je fakt skvěle provedená viněta.

hana

Kam chodíš na středisko?  :D Moc pěkné!!!!

Holkamodrooká

Nemít chudáček panáček černé vlasy, přísahala bych, že to je moje čtyřleté robátko  >:D, které doktorovi neukáže svůj zkažený zoubek  :-X a musí kvůli tomu pod narkózu.
Jinak ordinace fakt dobrá, ale číslo na toho doktora opravdu nechci!!! :o
Jedinečný Absolutně Nezničitelný Inteligentní Cizinec na Kastraci Agentů

H0636

Super. Nemá chybu. Ale ani nechci pomylset, na co by použil to kladívko.  >:D ;D

TomKQT

Citace od: H0636 kdy 26.10.2007, 08:11:26
Super. Nemá chybu. Ale ani nechci pomylset, na co by použil to kladívko.  >:D ;D

To je úplně jednoduché:

Citace od: Holkamodrooká kdy 24.10.2007, 17:08:52
moje čtyřleté robátko  >:D, které doktorovi neukáže svůj zkažený zoubek  :-X a musí kvůli tomu pod narkózu.
Zaměření: Fanoušek; Virtuální (3D SW) modelář, stavitel a animátor; Technic stavitel a nadšenec.

***Banana.com

Paráda...Jediné, co bych vytkl, je stav kostek  ;), a zubař by mohl mít něco na hlavě (bílou policejní čapku).

TomKQT

Citace od: banana.com kdy 26.10.2007, 09:40:51
a zubař by mohl mít něco na hlavě (bílou policejní čapku).
Já bych mu dal vlasy, ale nevím, jestli LEGO dělá nějaké vhodné aby se tím nenarušil ten super výraz.
Čepku ne, zubaře v čepici jsem ještě neviděl  ;)

Panther

Tahle viněta velmi přesně vystihuje můj vztah k zubaři.   ;D  Je prostě super. Zubaři bych čepici opravdu nedával. Možná vlasy, ale klidně bych ho nechal i holohlavého. Spousta lidí teď chodí s kraťounkým ježečkem, tak proč to tak nenechat.  ;)

Dejv

Ohledně pokrývky zubařovy hlavy: dlouho jsem hledal, co bych mu na temeno posadil, ale jeho drsný výraz myslím nejlépe dotvoří pleš..  ;)