(Vlastní) Blactron’s dark smugglers base

Založil Peetrs, 14.08.2007, 23:28:46

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Peetrs

Začal jsem budovat vlastní základnu a zabydlovat tím novou část vesmíru. Zde jsou fotky z mého prvotního pokusu,tak pište názory a rady, jak základnu dále vylepšovat. Případně zda jí raději zrušit a celou předělat...  ;D
A nyní něco k mému rodu...  ;)

Struktura
Dark smuglgles base je vedena velitelem, který je titulován Kapitán. Kapitánem se stane každý kdo odstraní předchůdce na této pozici a kdo si vydobude dostatečný respekt od mužstva, což je většinou obtížnější, než odstranit stávajícího kapitána. Osádka se totiž skládá z vyvrhelů a zaprodanců ze všech částí známé galaxie. Většina lidí, humanoidních i nehumanoidních bytostí, pro které začne být půda na jejich domovské planetě příliš horká skončí zde... Ačkoliv by se mohlo zdát, že zde neexistují žádná pravidla, opak je pravdou. Kodex bratrstva je velmi přísně dodržován. Mezi zákony patří pravidla: oko za oko, mlčenlivost a loajalita k bratrstvu, vždy pomoci členovi bratrstva proti vnějšímu nepříteli. Zdrojem příjmů je technologická špionáž, krádeže technologií a přírodních zdrojů, pašování a přepady transportních lodí.

Diplomacie
Blactroni vyjednávají pouze s tím, kdo nabídne dostatečnou sumu. Jejich loajalita se dá koupit, ale v případě, že uzavřou s někým dohodu, je dohoda platná až do splnění dohodnutého úkolu, kterým může být například krádež technologie pro jinou galaxii. Jediní s kým Blactroni nejednají za žádných okolností, je národ M-tron a samozřejmě pořádkové síly Space police. M-troni svou averzí k agresi a zlu, nejsou vhodnými obchodními partnery, ale jak se říká, vše je pouze otázkou ceny...

Budoucnost
Nahromadit co nejvíce majetku, který může být utracen v hernách na orbitě, nebo v místních putykách. Rozšířit základnu a více jí zabezpečit před pořádkovými silami. Získat co nejvíce technologií rasy Futuron, která je technologicky velmi vyspělá a její převážně medicínské objevy se dají prodat za velmi slušné sumy...

Omar

Ikdyž se v spacu moc nevznám, tak musím pochválit. Mě osobně se to velmi líbí. Hlavně to, že tam jsou ty (doufám)starší a černější blacktroni  ;).

LiBorec

I me se to velmi líbí.Jen by se mi více líbilo,kdyby tam byla nejaka terenni nerovnost.Treba kdyby samotná základna byla na skále,taky nejake delo po okoli ;)

Marťan

Je to zajímavá stavba, určitě chválím za tento příspěvek. Liborec psal, aby jsi tam dal nějakou terénní nerovnost, já si naopak myslím, že ta baseplate s náznakem nerovnosti stačí. Líbí se mi, že je základna rozevírací, ale mám i nějaké výhrady. Nějak mi tam nesedí ty žluto-černo-červené satelity. Barevně je sice slazené máš, ale je to jak drátem do oka. Možná bych to trochu pozměnil. Zatím to je taková stavba spíše chudšího charakteru, ale kdyby jsi ještě něco přistavoval, tak by to bylo super.

ulrike

Základna je to pěkná,jen jak již bylo psáno bych trochu oživil tu zem. Jinak ještě podle mě bych udělal členitější tu černou chodbu,takhle to je jeden velkej kus, stejně jak boky ty otvírací základny...

LiBorec

Ale zase ta baseplate s náznakem pusobi trosicku chude,to ulrike:peters se snazi nejspise o modularni system teto zakladny,opravte me,pokud se mylim 8)

Mtron

Jako každý začátek je těžký tak i postavit něco nového co tu ještě nebylo je těžké. Imho z pohledu mého je to dosti ošizené, dosti kostrbaté a bez obraných pozic rychle zničitelné. Pokud tedy rod M-Tronu zjistí, nelegální věci či dokonce nekalé praktiky Blacktronu zasáhnou rudí ďáblové zničující silou.

Zkus to trochu srovnat a upravit na začátek to není tak špatné, že by si to musel bourat, to nech na mojí armádě  ;D dostav landing zone bez ní základna nemůže existovat
HOME WORLD MTRON - www.mtron.cz

Peetrs

Citace od: LiBorec kdy 15.08.2007, 13:24:10
Ale zase ta baseplate s náznakem pusobi trosicku chude,to ulrike:peters se snazi nejspise o modularni system teto zakladny,opravte me,pokud se mylim 8)

Přesně tak, ta chodba bude pokračovat další stavbou, jen co se mi podaří uloupit další prostředky na nákup dílů a setů...  ;) Zkusím tedy ještě něco udělat s členitostí terénu, mám v hlavě tajný sklad ve skále a pár dalších doplňků. Až mi přijdou další Blactron sety, tak postavím větší vesmírnou loď na loupežné výpady k ostatním obyvatelům galaxie.  8)

Peetrs

Citace od: Mtron kdy 15.08.2007, 16:00:01
Pokud tedy rod M-Tronu zjistí, nelegální věci či dokonce nekalé praktiky Blacktronu zasáhnou rudí ďáblové zničující silou.

Na zbraňovém systému se právě pracuje...   >:D

EDIT: Tato základna je demoverze. Dal jsem jí sem, abych pochytal pár postřehů od zkušenějších stavitelů a zjistil, zda se ubírám správnou cestou. Samozřejmě se bude ještě přebudovávat...

TomG

Only the best can survive.

ulrike

Jestli je to DEMO tak FULL Verze by měla být tak na 5 - 6 baseplate  8)

blackrabbit

I když nejsem fanoušek Space tak musím říct že se mi tvá základna líbí , s tím nerovným povrchem bych taky souhlasil , už se těším až bude celá  ;) :D

Peetrs

Zde je malá ochutnávka, než sem hodím fotky nové, kompletně přestavěné, základny. Blactroni na ní pracují ve dne v noci...  ;)

TomG

Zajimava konstrukce, ale jak koukam na ty nohy, tak to asi moc nechodi ze? :)

PS: oprav si nadpis te diskuze, slovo (vlastní) ma byt pred nazvem a ne opacne.
Only the best can survive.

Peetrs

Blactroni kompletně přebudovali svou základnu a zde je výsledek...

Přibyla přistávací rampa, obranné věže a uvnitř řídící centrum. Tak jak se Vám to líbí teď??? ::)

Peetrs

Zde je ještě detail jejich nové bojové stíhačky. Tvarově jsem se inspiroval u raideru ze seriálu Battle star galactica. Zasvěcení, mohou posoudit....  :)

Skyder

Citace od: Peetrs kdy 03.10.2007, 13:02:48

Přibyla přistávací rampa, obranné věže a uvnitř řídící centrum. Tak jak se Vám to líbí teď??? ::)

Mne se strasne libi ten baseplate, ale aj zakladna je krasna.

PS tu vezu si mohol dat aspon pod vodu. ;D
Skyder

Peetrs

Citace od: Skyder kdy 03.10.2007, 13:06:25

To víš, vesmírný prach, aspoň to má srávnou patinu....  ;D

Skyder

Citace od: Peetrs kdy 03.10.2007, 13:16:21
Citace od: Skyder kdy 03.10.2007, 13:06:25

To víš, vesmírný prach, aspoň to má srávnou patinu....  ;D

jaj,to ma nenapadlo. :o Tak prepac  ;D
Skyder

Mtron

Citace od: Peetrs kdy 03.10.2007, 13:02:48

řekl bych ee, víc slov u tohohle neztratim. Nějak tam postrádám všechno co by měla základna mít. Tohle je jako když  vysypeš hromadu kostek po baseplate. Promiň, ale jako základnu to rozhodně nevidim. Když jsem psal , aby si to předělal myslel jsem předělal na základnu. Zkus se podivat po lego webech po inspiraci , jinak budu nucen dát základně 2 body z 10 ....Chudáci Blaktroni  ::)

Peetrs

No nic, tak zkusím poslední přestavbu....  :-\ Jinak to už balím, stavění nechám šikovnějším a bude nadále jen sbírat.   ::)

JerryT

Citace od: Peetrs kdy 07.10.2007, 09:42:42
No nic, tak zkusím poslední přestavbu....  :-\ Jinak to už balím, stavění nechám šikovnějším a bude nadále jen sbírat.   ::)

Nenech se odradit, mně se to líbí, je to super. Každý nemůže být tak dokonalý jako M-Tron.

Mtron

tady nejde o dokonalost, nevím kde si vzal , ze jsem dokonalý ? Právě naopak , po shlédnutí 1000steinu v Berlíně jsem dospěl k závěru , že k dokonalosti mi chybí urazit asi tak cestu od země k plutu  :) Možná místo ohraných frází pro skórování na fóru bychom měli více stavět a méně tlachat. Líbí nelíbí každý na to máme svůj názor. Respektuji ho. Jenom si myslím , že z lega se dá postavit něco mnohem úchvatnějšího i z minimem kostek.

JerryT

Citace od: Mtron kdy 08.10.2007, 20:31:50
tady nejde o dokonalost, nevím kde si vzal , ze jsem dokonalý ? Právě naopak , po shlédnutí 1000steinu v Berlíně jsem dospěl k závěru , že k dokonalosti mi chybí urazit asi tak cestu od země k plutu  :) Možná místo ohraných frází pro skórování na fóru bychom měli více stavět a méně tlachat. Líbí nelíbí každý na to máme svůj názor. Respektuji ho. Jenom si myslím , že z lega se dá postavit něco mnohem úchvatnějšího i z minimem kostek.
To ti neberu.

Ale taková kritika jako tady kritizuješ Peetrse nikomu nepomůže. Akorát to člověku sebere chuť ke stavění. Když vidíš 1000stein v Berlíně, máš motivaci. Když vidíš, jak někdo strhal tvoje dílo, máš h**** a blbou náladu.

Jarmila

Citace od: Vindaloo kdy 08.10.2007, 22:22:43
Ale taková kritika jako tady kritizuješ Peetrse nikomu nepomůže. Akorát to člověku sebere chuť ke stavění. Když vidíš 1000stein v Berlíně, máš motivaci. Když vidíš, jak někdo strhal tvoje dílo, máš h**** a blbou náladu.

Ještě existuje jedna varianta: zdravě se naštvat, rozebrat, začít stavět znova s ideou - já tomu Mtronovi ukážu, jak se staví  :P, já mu natrhnu pr...     >:D  a v příští hospodě si vyhlásíme válku  ;D  nebo ještě líp: pozveme do hospody Vindalooa a tam ho společně přepadneme  ;D ;D ;D
Když jsem byla mladá, byla jsem domýšlivá. Ale teď? Teď už nemám chybu!!!

Mtron

no já nevím, ale v 25 letech , ehm  ;D myslím, to jistě nebudu daleko od pravdy by lepší základnu postavil Pekiho či Akiho kluk  ;) Pokud někdo neunese kritiku potom nic v životě nedokáže. Nevím, zda Peetrs se potřebuje schovávat za nějakého mluvčího. Prostě stav a zbroj nebo tě rudý ďáblové vydrancujou. ;D ;D ;D >:D Jeho snaha se počítá. Někdo jenom řeční a tlachá, někdo prostě staví a maká .....

Peetrs

Citace od: Mtron kdy 10.10.2007, 21:13:32
no já nevím, ale v 25 letech , ehm  ;D myslím, to jistě nebudu daleko od pravdy by lepší základnu postavil Pekiho či Akiho kluk  ;) Pokud někdo neunese kritiku potom nic v životě nedokáže. Nevím, zda Peetrs se potřebuje schovávat za nějakého mluvčího. Prostě stav a zbroj nebo tě rudý ďáblové vydrancujou. ;D ;D ;D >:D Jeho snaha se počítá. Někdo jenom řeční a tlachá, někdo prostě staví a maká .....

Za konstruktivní kritiku jsem rád, hlavně od stavitelů, o kterých si myslím, že jsou vážně dobří a to M-tron určitě je. Horší, je že se mi momentálně nedostává času ani na stavbu ani na zbrojení, ale určitě se k Blactronům ještě vrátím, protože dosud neřekli poslední slovo o rozmístění sil ve vesmíru....  >:D >:D >:D

Šejmus

Pokud to je s tebou (stejně jako se mnou) tak, že nemáš dostatek materiálu, tak jsem přišel na jednu zajímavou metodu, kterou používám na svoji "základnu" (ještě to ovšem neni complete, naví teď kvůli škole nemám moc času). Spočívá to v tom, že nemáš všechno postavený najdenou. Co se týče vozítek - to je celkem v poho a i se to provozuje, ale mám v plánu rozkouskovat i základnu - nemusíš na určité bloky nebo tak, ale prostě třeba jenom hradby, obranná věž, místnost s dveřmi... prostě ukázat že na to máš (ale nemáš prachy). Čili i my, nemajetní, můžeme postavit svoji základnu s armádou a vším. Nikdo by nám neměl nic vyčítat  8)
Fool of a Took!

Icewalker

Jasně, souhlas. I s minimem šedých a béžových kostek se mě a mému bratrovi daří stavět kulisy do krátkých Lego Star Wars animáků. Taky to děláme po kouskách, a funguje to ;)
Animované Lego snímky a mnoho dalšího naleznete na dallart.net
Brickshelf výběr

petras81

prijimam hozenou rukavici... pockejte M-tronaci jak se vam protahnou ksichtiky za tema hnusnejma zlutejma plexikama ;D ;D  pomstim bratry... Blacktron rules >:D chudaka Peetrse jste dohnali do krajnosti a rozhodl se Blacktrony prodat :(