Kdo je HU?

Založil JardaL, 12.08.2007, 11:19:52

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

JardaL

Na obrázku níže jsou vyobrazené kromě jiného i dvě bílé panenky.
Kardinální otázka zní - je to LEGO?

KDo to ví, odpoví, odpoví mi na otázku .............. :-))

Byli jsme tento týden s ROuseanne tak trochu vepři, tak to nechávám rozlouskout velevážené fooorum.

PS: A vůbec, co ten myšák, to je také LEGO?
PS, kdyžtak udělám novou a lepší fotku. :_)))
Piš holoubku piš, brzo zcepeníš.

drSEBY

každý LEGO díl ma někde na sobě název. Nemam snad lego kostku - díleček, který by nebyl takto oznacen - LEGO.

pokud to tedy nekde najdes, je to lego... pokud ne - NENI.

pokud se mýlim a existuji kostky LEGO bez oznaceni, rad se necham poucit  ;)

EDIT: díky Peter - o stitech a plamenech  jsem predpokladal, ze podepsany jsou  :-\ nikdy jsem to tak detailne nezkoumal, az ted
potom ten medved muze byt z Belville setu :P treba tento ?

peter

Citace od: drSEBY kdy 12.08.2007, 11:45:39
každý LEGO díl ma někde na sobě název. Nemam snad lego kostku - díleček, který by nebyl takto oznacen - LEGO.

pokud se mýlim a existuji kostky LEGO bez oznaceni, rad se necham poucit  ;)

Tak začneme:

Technic osy, přibližně 50% ozubených kol, piny, bushe, Technic Beamy, nebo některé minifig nářadí či příslušenství, jídlo, plameny, štíty, hůlky. Z bricků např. Slope 75°2x1x3, brick 1x1x5, brick 1x1 round, cone 1x1 či dnešní minifighead. Je toho prostě velmi mnoho kde nenajdeš o LEGU ani zmínku ;)
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Jindroush

Ve Skále a Bleville mám mezery, ale domnívám se, že medvěd ano, panenka/krysa ne.
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

Dejv

Dovolil bych si souhlasit, protože jsem prolezl Peeron křížem krážem a panenku ani myš jsem nenašel ( což ovšem nemusí znamenat, že tam nejsou )

otaznik

Medvídek je LEGO, o dalších dvou zvířatech bych pochyboval.

JardaL

Dobrá dobrá, končím tuhle nepatrnou nedělní soutěž a děkuji všem soutěžícím. :-))
Potvrdili jste nezávisle názor Rouseane a vyvrátili mojí domněnku o bílé lego panence. :-) O myšákovi jsem nepochyboval, že neni.

Snad ještě na závěr - smažeme téma nebo ho tu necháme?
:-))
Díky.

PS. Ale malou krysu s dlouhým ocáskem přece lego v nabídce má, ne?

Jindroush

Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

Tomášek

Ta myš je z Kinder Překvapení, mám ji taky, ale už hrozně dlouho ( 7 let ).  ;D
Procházím DARK AGE.

Dickie

Citace od: drSEBY kdy 12.08.2007, 11:45:39

jen pro infantilní a pro rodiče batolat doplním, že dílky duplo na sobě mají buď "LEGO", nebo "DUPLO".

Pravidlo, podle kterého se řídí, které kostky v setu mají LEGO a které DUPLO, popř. podle kterého mají stejné bricky ve stejné barvě ve dvou setech vydaných v téže době různé nápisy, se mi odhalit nepodařilo...
Ceterum autem censeo Carthaginem delendam esse.

JardaL

Citace od: Tomášek kdy 12.08.2007, 17:15:59
Ta myš je z Kinder Překvapení, mám ji taky, ale už hrozně dlouho ( 7 let ).  ;D
Z toho plyne, že flextronic lisuje nejspíš i dílky pro Kinder vajíčka.

Petrjr

Citace od: Jindroush kdy 12.08.2007, 13:17:03
Ve Skále a Bleville mám mezery, ale domnívám se, že medvěd ano, panenka/krysa ne.
Potvrzuji.

Kromě panenky a krysy mi vše ostatní připadá LEGO (není-li to brick napodobenina, to se z fotky poznat nedá).

Zvířata byla probírána dost, tak jen dodám, že bageta je původně fabuland, pak jich byla kvanta v hrabošárně (nahrab si pytlík lego) a teď nově jsem ji znovu někde viděl ... tuším ji píchli i do belville.