Pro holky

Založil erzika, 11.07.2007, 16:04:40

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

erzika

Clikits 7558 www.peeron.com/inv/sets/7558-1
a  7559 (náramky) za 19,- Kč v "Levných knihách". Konkrétně v Plzni na náměstí, ale to určitě všude po ČR.
Eržika

Tomášek

Hm, je to dost dobrý na díly. Dá se to skvěle využít jako opravdové mušle, v pár MOCech jsem to již viděl. Asi jednu koupím.  :-\
Procházím DARK AGE.

jbagy

co je to v "Levných knihách" to je název obchodu?

erzika

Eržika

Kubos.cz

Spousty clickits ale opravdu spousty ... Pompo Brno Rozkvět (svoboďák) , Autíčkárna Velký Špalíček........

marian20

Citace od: Kubos.cz kdy 12.07.2007, 13:13:59
Spousty clickits ale opravdu spousty ... Pompo Brno Rozkvět (svoboďák) , Autíčkárna Velký Špalíček........

Mali aj iné druhy ako tie 7558 a 7559? A cena tá istá, 19 Kč?
weiter, weiter ins Verderben, wir mussen leben bis wir sterben...

Petrjr

Levné knihy, Praha, Jindřišská.

Mají stále kvanta 7559 - řekněme že pro kluky (fotbalový styl - míč, číslo, ..., červená, modrá).

Pro holky - 7558 (lastury, oranžová, blankytná modř) už jsem vybíral poslední, ale nemohu vyloučit, že někde vzadu tam mít budou. Krabice přetékala modrými 7559, jestli doplňují, možná ne rovnoměrně oběma.

Cena 19,- Kč vč. DPH

Tomášek

Citace od: Petrjr kdy 06.08.2007, 17:52:42
Levné knihy, Praha, Jindřišská.

Mají stále kvanta 7559 - řekněme že pro kluky (fotbalový styl - míč, číslo, ..., červená, modrá).

Pro holky - 7558 (lastury, oranžová, blankytná modř) už jsem vybíral poslední, ale nemohu vyloučit, že někde vzadu tam mít budou. Krabice přetékala modrými 7559, jestli doplňují, možná ne rovnoměrně oběma.

Cena 19,- Kč vč. DPH

To stejné v Brně - Česká. Já jsem ani tu jednu poslední nestihl. Masarykova - jako hodně věcí, co mají na České mají a tady ne, tak to platí i u tohoto.
Procházím DARK AGE.

GNOSIS

Potvrzuji že ve Zlíně Levné knihy Čepkov mají pouze 7559 za 19,-. Jen mě není jasné jak bych tyto díly zakomponoval do city.