(Vlastní) 1. Ne-Mtronská elektrárna na Cranerit (nebo jak se to...)

Založil Šejmus, 21.05.2007, 12:11:58

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Šejmus

Když M-Tronské lodě převážely vydolovaný Cranerit, odpadní množství uniklo do vesmíru, kde zničilo generátor jedné osamělé lodě jednoho osamělého samozvaného tuskenského vynálezce. Po dlouhém bádání přišel na způsob, jak z toho zeleného krystalu dostat energii, a tak dlouho neváhal a postavil si menší elektrárnu.  Výpočtem přišel na to, že mu to vydrží pracovat  cca 300 000 měsíců a za tu dobu by měl podle dalších výpočtů dávno ovládnout svět. Ovšem jelikož jeho způsob destilace energie byl špatný (příliš rychlé štěpení, velké ztráty), a i přes jeho genialitu byl špatný výpočet podle vzorce e=mc2 (počítal s e=mc3) čímž se celkem sekl (vypočítal 300 000 tisíckrát více). Jeho plán na ovládnutí světa  ztroskotal ve chvíli, kdy bojoval s mezigalaktickou flotilou. Po zahájení nabíjení jeho ohromného děla (pro které potřeboval energii z Craneritu) mu došel proud, a žádný záložní zdroj si nenechal. Možná je jen dobře že to nepřežil, protože jeho tvůrčí schopnosti byly věru mimořádné, ale schopnosti vůdcovské téměř žádné.

Jinak na stavbě je podle mne nejzajímavější přední kontrolní panel, který je umístěn šikmo.

EDIT: Má to dokonce i LIGHTUP brick  ;D - POWERUP!

JEŠTĚ DALŠÍ EDIT: Jinak tohle nebylo myšleno jako spam, ale třeba návrh generátorů s omezeným rozpočtem (spousta hadiček a hejblat),nějaká studie na stavění šikmo a  také příběh který mne napadl

Fool of a Took!

Mtron

http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=254562 nechtěl jsem se k tomu vyjadřovat, ale bohužel musím zasáhnout. Krystal, který rod Mtronu objevil se nazývá CRANNERIT a jeho barva je neonově zelená. Na Brickshelfu si prosím oprav aspoň tento název: Craternit power plant not from M-Tron. Stejně nikdo nemá ani šajn  o co jde  ;D Díky.
HOME WORLD MTRON - www.mtron.cz

Šejmus

ok dík za upozornění... projel jsem celou diskuzi o tvojí základně a našel jsem tam jenom cranerit...ale to až pak a nějak jsem měl zafixováno craternitt (double t) ;D  ty si šéf
Fool of a Took!

Mtron

http://www.jpsmodel.com tady je trošku ze života rodu Mtron, kdyby se ti chtělo to číst  ;D
HOME WORLD MTRON - www.mtron.cz

Colonel32