8880

Založil Lumik, 19.05.2007, 14:52:02

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Lumik

Zdravím všechny, jsem tu nový a ani po projetí několika tém v tom nemám jasno. Rád bych sehnal Technica 8880, ale nějak nevím jak na to. Dá se sehnat u nás v ČR? Koukal jsem na bricklink a ebay ale vůbec nevím jak bych měl postupovat, navíc tomuto způsobu moc nevěřím, nechat si něco poslat z německa nebo tak od nějakýho maníka...
Technic only!

Lumik

Právě jsem něco našel takže se omlouvám že jsem vytvořil zbytečně nové téma.  :-\
Technic only!

Lumik

Tak přeci jen mám ještě jeden dotaz. Neznáte někdo odkaz na nějaký obchod s legem, kde je hodně věcí skladem, třeba i starší sety a je tady u nás v ČR??
Technic only!

Dejv

Měl by sis pořádně pročíst pravidla. Pokud něco sháníš, patří to do sekce Soukromá inzerce. Jinak by sis měl vyplnit údaje o sobě. Věk, zaměření atd.. Předejdeš tím zbytečným problémům.
A k tomu technicu: zkus se poptat na morelega.cz, třeba by ti ho sehnali

Ondra

Citace od: sparkz kdy 19.05.2007, 15:32:33
;D dobrý vtip

Tomášek

Citace od: Ondra kdy 19.05.2007, 18:24:46
;D dobrý vtip
Proč? Když shánějí i jiné věci z Německa... Myslím si, že není dobré je takhle kritizovat!
Procházím DARK AGE.

Tomášek

Citace od: Lumik kdy 19.05.2007, 14:52:02
Zdravím všechny, jsem tu nový a ani po projetí několika tém v tom nemám jasno. Rád bych sehnal Technica 8880, ale nějak nevím jak na to. Dá se sehnat u nás v ČR? Koukal jsem na bricklink a ebay ale vůbec nevím jak bych měl postupovat, navíc tomuto způsobu moc nevěřím, nechat si něco poslat z německa nebo tak od nějakýho maníka...
Doporučuji přečíst toto.
Procházím DARK AGE.

Dejv

;D dobrý vtip

Pokud máš nějaké ( negativní ) zkušenosti s tímto obchodem, sem s nimi. Pokud nemáš žádné, nechápu smysl tvého příspěvku ::). Já bych to na Lumikově místě zkusil

Ondra

Citace od: sparkz kdy 19.05.2007, 18:34:49
;D dobrý vtip

Pokud máš nějaké ( negativní ) zkušenosti s tímto obchodem, sem s nimi. Pokud nemáš žádné, nechápu smysl tvého příspěvku ::). Já bych to na Lumikově místě zkusil
On ten tvůj příspěvek zněl dost ironicky.P.s.:Vtip v tom slova smyslu,že už vidim jak v moře lega každému seženou set(Nový,zvláště 8880 který se skoro 13 let neprodává.) o kterém si řekne.To by pak stačilo na WWW. stránku napsat jenom e-mail a tučným písmem:"SEŽENEME KAŽDÉ LEGO,STAČÍ NAPSAT ČÍSLO SETU."

otaznik

Koupit téměř jakékoli LEGO nové nebo použité není problém, je to jen otázka ceny.

8880 použité cca 2500-3000 Kč, nové určitě přes 6 - 7000 Kč. To jsou ceny z BL. Pokud někdo nechce "riskovat" a kupovat v zahraničí, tak si pravděpodobně bude muset ještě připlalit.

Komerční shánění starého LEGA (MISBů) - no comment.

Slick7

Já jsem teď nedávno koupil 8880 z druhé ruky za 1 700,- ale bohužel to není žádný MISB, ani MIB, ale pěkně hranný(dva kluci), nějáké díly poztrácenné, plate a bricky okousané, no dá to trochu fušku a peněz, dát to zase do slušného stavu.  ::)

peter

Citace od: Slick7 kdy 20.05.2007, 09:13:24
Já jsem teď nedávno koupil 8880 z druhé ruky za 1 700,- ale bohužel to není žádný MISB, ani MIB, ale pěkně hranný(dva kluci), nějáké díly poztrácenné, plate a bricky okousané, no dá to trochu fušku a peněz, dát to zase do slušného stavu.  ::)

No u každého setu jsou hlavní speciální díly. V tomto případě to jsou kola se zavěšením a řadící páka. Pokud tohle máš v pořádku, tak zbytek už není problém sehnat.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.