Lego filmečky

Založil Slick7, 24.04.2007, 09:08:39

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Slick7

Náhodou jsem se dostal na tyto stránky a objevil jsem docela zajímavé odvětví lega a to natáčení známých scének z velice známých filmů, jako je SW, Matrix atd. Určitě se koukněte, scéna z Matrixu je super  ;D
http://www.inmax.lanparty.cz/ostatni.htm

MwK

Prečo si to musí vždy odniest chudák Jar Jar... :'( :'( ;D ;D >:D
Mimochodom najtažšie na tom prvom filme "Smrt Jar Jara" boli asi titulky...Dlhšie ako samotný film a ešte dokonca aj vtipnejšie! :P
A ked sme pri tom tak tomu druhému filmu teda skor "šotíku" iný názov dávat nemusel! ::)
Ale Matrix bol hustý! ;)
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

peter

Když už tady zmiňujete Lego Matrix, tak také přispěji. Není to sice můj výtvor, ale tehdá se mi to líbilo, tak jsem si to skoval. Další tedy verze populární scény z prvního dílu Matrixu je tedy zde.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

otaznik

Citace od: peter kdy 28.04.2007, 10:43:11
Když už tady zmiňujete Lego Matrix, tak také přispěji. Není to sice můj výtvor, ale tehdá se mi to líbilo, tak jsem si to skoval. Další tedy verze populární scény z prvního dílu Matrixu je tedy zde.
Co to potřebuje za kodek? Jde mi pouze zvuk.

TomG

Citace od: otaznik kdy 28.04.2007, 11:34:06
iv50 - Indeo Interactive. Driv se v tom avi kodovalo. Kodek mel nazev Intel Indeo nebo tak neco. Pak to vse prevalcoval DivX s Xvidem.
Only the best can survive.

Dejv

SW nic moc, nijak zvlášť vtipný mi to nepřišlo. Matrix je dobrej, autor zachoval originální zvuk z filmu, o to je to lepší

Mě to nejede vůbec, nebyl by nějakej obvyklejší formát?  ::)

peter

Citace od: sparkz kdy 28.04.2007, 13:03:20
Mě to nejede vůbec, nebyl by nějakej obvyklejší formát?  ::)

Nevím, já kodeky neřeším. Video mi šlape jako tenkrát. Doporučuji Vám, stáhněte si nějaký Kodekový balíček než určitý kodek a budete mít po problémech.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Dejv

Tak tohle
musíte vidět.  ;D ;D ;D Bomba!

Ravenhorn

Chce to stáhnout mega kodek s www.pegasoft.cz   a pri instalaci ztrhnout v nabidce i ten indeo kodek.
Castle, Pirates a Star Wars.