(vlastní) Space bikes

Založil Togaran, 25.04.2007, 10:55:23

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Togaran

Ahoj,
Z lega stavím už 17 let, ale tady si připadám jak začítečník :) tady jsou moje výtvory, byl bych vděčný za nějaké komentáře.
Vesmírné motorky:
http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=249390
Průzkůmný transportér:
http://www.brickshelf.com/cgi-bin/gallery.cgi?f=249082

Děkuji, Togaran
Moje stavby: Brickshelf, Flickr

Marťan

Pokud chceš slyšet můj názor, tak se mi líbí ty motorky (respektive ta  modrá), je krásně barevně slazená, ale co bych tomu možná vytkl je ten kryt kokpitu...nějak se to tam bije s tím kolem, buď bych ho zmenšil, nebo bych prodloužil trup.  Ale jinak moc pěkný.

To druhé vozítko "Explorer"  je podle mě moc přeplácaný a taky bych doladil třeba barvu oken (kokpitu), použil si tam 3 barvy...  :P  ???

PS: ale já do space nedělám, takže je tady plno jiných, kteří ti řeknou opravdu kvalitní názor na věc...

Jinak ty další věcičky co máš na brickshelf...viz.vrtulník a shuttle jsou super!  :D

Mtron

Co k tomu říct ? Každý začátek je strašně těžký. Důležité je zda se budeš chtít zdokonalovat a věnovat se stavění MOCů. Nejdůležitější , alespoň pro mne je držet se jednoho tématu a v tom se zdokonalovat tak , aby i ostatní měli radost z výtvorů. Dalším krokem je vytvořit si vlastní styl. Kostek je poměrně dost na internetových obchodech. Podle mého soudu si nezačal vůbec špatně a tvoje MOCi jsou pěkně propracované. Dolaďuj barvy a bude to o poznání lepší. Pokud se budeš věnovat SPACE tak vítej. Záměrem je objevit Galaxii a postavit SPACE city  :D Existuje tu jaká si vesmírná mapa...

Stavění zdar
HOME WORLD MTRON - www.mtron.cz

Togaran

S barevným laděním mám problém :( není to z neschopnosti, ale z nedostatku dílů. Zvlášť u větších modelů je to problém, nemám dost kostek a hlavně skel jedné barvy, ale pracuji na tom :)

O vesmírné mapě také vím, už jsem si ji prohlížel, ale nemám dostatečně velkou sbírku na vlastní měso, možná časem nějaké menší :)

Jinak děkuji za hodnocení :)
Moje stavby: Brickshelf, Flickr