(Vlastní) Komiks

Založil Marťan, 08.02.2007, 18:50:10

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Marťan

A je to tu: Poslední pokračování komiksu o králi Sulimánovi.....  8)
Doufám, že se vám to bude líbit.

Marťan

Rytíř Rulko odvezl Marianu do země kde sídlil Sulimánův dávný přítel Agamon.

Marťan

Netrvalo dlouho a narazili na malou vesnici, kde jim poradili, jak se dostanou k Agamonovi.

Marťan

Když se Agamon dozvěděl, co se stalo v zemi krále Sulimána, zhrozil se nad spouští,
kterou Mrakomor spáchal.

Marťan

Rychle shromáždil své nejlepší rytíře a začali vymýšlet plán, jak by se mohli
postavit proti Mrakomorovi. Shodli se ale na tom, že Mrakomora a jeho kostlivce
nepřemůžou silou.

Marťan

Agamon proto rozeslal zvědy, aby zjistili nějaké podrobnosti, které by se daly
využít proti Mrakomorovi.

Marťan

Dlouho se mu nedostávalo žádné odpovědi, když tu jednou přiběhl jeden zvěd a řekl, že se
od jedné vědmy dozvěděl, že Mrakomor ukrývá svoji sílu v jeho drakovi. Draka ale není možné zabít
obyčejnými šípy, ale musí se ho zabít něčím účinnějším.

Marťan

Agamon proto nechal zhotovit velký stroj, který dokázal střílet obrovské střely a umístil jej na hradby hradu.

Marťan

Uvidíme, jestli tato balista dokáže skolit draka, pokud selže, už nás nic nezachrání
pod náporem Mrakomorových kostlivců.

Marťan

Mrakomor mezitím konečně zjistil, kde Mariana uprchla a vydal se za ní.

Marťan

Netrvalo mu dlouho a objevil Agamonovo sídlo. Tentokrát už nepomýšlel na žádné vyjednávání, obléhl hrad a započal útok.

Marťan

Ale jakmile spatřil na hradbách balistu, slezl ze svého draka, nechal ho odvést
do ústraní a přikázal několika kostlivcům, ať ho hlídají.

Marťan

Kostlivci už téměř překonávali hradby...

Marťan

když tu náhle rytíři, kterým Agamon rozkázal vyčkávat v záloze,
přemohli kostlivce, kteří hlídali draka...

Marťan

... a zaútočili na něj balistou

Marťan

Ten se pod těžkým zásahem svalil k zemi a sním i Mrakomorova síla a magie.

Marťan

V tu chvíli se kostlivci rozpadli a hrad byl zachráněn.

Marťan

A jak to už v pohádkách bývá, Agamon si vzal Marianu za ženu a spolu se vrátili do země Argaroth
a započali s její obnovou.

Marťan

KONEC TŘETÍ ČÁSTI

Marťan

Doufám, že se vám tato část líbila a děkuji všem, kteří hlasovali pro pokračování komiksu. Možná zase někdy něco vymyslím, ale teďka si dám na chvíli pauzu...  8)

linhi

Parádní pohádka a hned je mi lépe - sice jemné náznaky vraždění ale šťastnej konec.Je smůla že ve skutečnosti to bývá jinak.Ale tohle je super.Teď když to máš komplet tak bych to dal do kupy a udělal z toho takovej komiks.Na pár stránkách.No jak chceš - jinak paráda!

Marťan

Citace od: linhi kdy 29.03.2007, 19:45:49
Parádní pohádka a hned je mi lépe - sice jemné náznaky vraždění ale šťastnej konec.Je smůla že ve skutečnosti to bývá jinak.Ale tohle je super.Teď když to máš komplet tak bych to dal do kupy a udělal z toho takovej komiks.Na pár stránkách.No jak chceš - jinak paráda!

Díky  :D, no ten komiks mám kompletní na svých stránkách a jsou tam i nějaké bonus fotky...   (3 díl tam teprve dodám)     www.royal-castle.ic.cz

Raistlin M

Citace od: Marťan kdy 29.03.2007, 19:20:43
Dlouho se mu nedostávalo žádné odpovědi, když tu jednou přiběhl jeden zvěd a řekl, že se
od jedné věštmy dozvěděl, že Mrakomor ukrývá svoji sílu v jeho drakovi. Draka ale není možné zabít

Ta "věštma"  je překlep, nebo se jedná o nový fantasy druh? 8)

Marťan

Citace od: Raistlin M kdy 30.03.2007, 10:10:29
Citace od: Marťan kdy 29.03.2007, 19:20:43
od jedné věštmy dozvěděl, že Mrakomor ukrývá svoji sílu v jeho drakovi. Draka ale není možné zabít

Ta "věštma"  je překlep, nebo se jedná o nový fantasy druh? 8)

Njn, stane se, opravil jsem to na vědmu...díky za upozornění...  ;)

Marťan

Komiks  in English version  8)      please don't look for grammar mistake  ;)

Tomášek

Je to suprovej příběh, dost jsem se pobavil nad rozsekanými mrtvolami. Ale lituji mrtvého krále, fandil jsem mu ...  :'(
Procházím DARK AGE.

Marťan

Citace od: Tomášek kdy 04.06.2007, 15:56:13
Je to suprovej příběh, dost jsem se pobavil nad rozsekanými mrtvolami. Ale lituji mrtvého krále, fandil jsem mu ...  :'(

JJ, Sulimán by dobrej král, ale stejně nakonec vše dopadlo dobře a čaroděje v poslední bitvě padl :P.   Zase až takový happy end to nemohl být, aby všichni "ti dobří" přežili ...  8)

Ridiq

No, přecijen toho krále mohl jen uvěznit, aby pak mohl být další díl na jeho osvobození  ;D
.

Marťan

Citace od: Ridiq kdy 03.07.2007, 14:12:43
No, přecijen toho krále mohl jen uvěznit, aby pak mohl být další díl na jeho osvobození  ;D

No možná že bych mohl vymyslet nějaký další komiks, ale nevím, jestli by byl vůbec zájem ... nechám tu na to anketku.

Nede23

Ahoj, komiksy se mi moc líbily, to už víš. Určitě by nebylo špatný udělat nějakej novej. Popravdě řečeno, já bych rád na něčem takovém spolupracoval, ovšem otázka je jak. Jedna z věcí, která mě napadla, že bych mohl fotky zpracovat v nějakým prográmku a postavičkám dát přímo bubliny, jak v klasickým komiksu. Byl by podle mě to poměrně velkej posun vpřed.