Pro všechny, kteří mi nevěřili

Založil kupeclega, 26.03.2007, 16:18:39

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

kupeclega

Tak když jsem na fóru ,,ŠOK" uvedl, že pro mě bylo šokem, že jsem po netu 6263 za 300, tak mi někteří nevěřili, že mi to opravdu přijde. Prý, že mi přijde hezky zabalená cihla. Tak už je to tady. Přišlo to, a já myslím, že je vše v pořádku. Je to akorát ještě rozebrané a děsně zaprášené. Když jsem si pro to dojel na poštu, tak jsem musel rychle upalovat do školy 200km daleko, tak jsem to neměl čas vyčistit ani postavit.
Brzo se asi jako zelenáč ještě budu muset prezentovat mojí skromňoučkou sbírkou(asi 5000 kostek), takže jsem rád, že už bude s novým příruskem

J0hny54

A tak mě napadá - přes ten prach to není vidět  ;D  je to opravdu LEGO ?? Není to náhodou Brick ?  >:D

Ondra

Citace od: J0hny54 kdy 26.03.2007, 18:18:33
A tak mě napadá - přes ten prach to není vidět  ;D  je to opravdu LEGO ?? Není to náhodou Brick ?  >:D
No některé dílky se nepřirozeně lesknou... >:D

Raistlin M

Citace od: Ondra kdy 26.03.2007, 19:08:09
Citace od: J0hny54 kdy 26.03.2007, 18:18:33
No některé dílky se nepřirozeně lesknou... >:D

Mě takhle kdysi přišel místy podobně nepřirozeně lesklý kw s tunou prachu a vyklubal se z toho jeden z nejlepších nákupů. Bylo to opravdu naprosto nehrané a vystavené celou dobu na poličkách. 8)

kupeclega

No, abych pravdu řekl, tak jsem se přes ten prach nekoukal jestli to má nápisy LEGO, ale věřím, že když už 18 let koukám na lego tak bych to snad teď poznal. Každopádně ve čtvrtek to nafotím, postavím a v pátek tady vystavím.

P.S.:ale ty figy......to je nádhera. Ten generál nebo co on je zač stojí na BL v takovém stavu 7USD.

Colonel32

svym zpusobem je to docela zvlastni set... takovy velmi maly bratricek Eldorada a Imperial Trading Postu, a pritom tam umisti guvernera.... na druhou stranu, to, ze tam neni zadny dustojnik, se mi na tom setu hrozne libi, protoze ve vetsine vojenskych setu je jeden vojin a jeden dustojnik, a pak ma clovek stejne vojinu jako dustojniku, coz je divne...