11. Pražská lego pub hospoda

Založil peter, 23.02.2007, 13:18:41

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Propojené události

peter

Upozorňuji na 10. března, kdy je zamluven salonek opět v restauraci u Rozvařilů od 11:00 až do ... . Mimo jiné, proběhne i třetí kolo 1. Mistrovství KTT a dále mé orbitální satelity zachytili i nějaké informace o nějakém blízkém setkání :D
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Petrjr

Haló haló.  Ne truck trialisté. Ozvěte se.

Plánujete někdo dorazit na 11. sraz? A v kolik?

Sám jsem na vážkách (ačkoliv, právě se vyskytnul pádný argument hovořící pro účast). Stále se rozhoduji. Rád tam budu, ale ať si mám s kým povídat. Když vynechám zbytek, který místo kecání kroutí volanty :P , tak abych nebyl jak kůl v plotě .

Colonel32

Colonel tam bude, a bez auta...

Kubos.cz

Petrjr

Citace od: Colonel32 kdy 03.03.2007, 18:09:07
Colonel tam bude, a bez auta...
Vida, další argument.  ;D

A po jakou dobu se tam hodláš vyskytovat. Celou? T.j. od jedenácti do ... (posledně tuším zavírali v 19:00).

P.S.: Kdybys nááhodou stíhal do té doby přitáhnout KW do CZ, roztřídit a hodit na BL.  :-*  :-*

Colonel32

kw uz je doma, ale na bl jeste urcite nebude  >:D

V hospode planuju zustat celou dobu...

tomash

Do kolika se to tam tak bude konat? Taky by mne zajimalo, kdy se tam stavit, abych jen nevidel dav ponoreny do truck trialu, ktery se o nic jineho nezajima.

Samík

Citace od: tomash kdy 04.03.2007, 11:06:46
Do kolika se to tam tak bude konat? Taky by mne zajimalo, kdy se tam stavit, abych jen nevidel dav ponoreny do truck trialu, ktery se o nic jineho nezajima.

myslím, že se restaurace zavírá v 19:00, takže déle to určitě nebude..
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost! Tím prvním si ovšem nejsem tak jist!
--Moje Brickshelf galerie--

peter

Citace od: Samík kdy 04.03.2007, 11:16:27
Citace od: tomash kdy 04.03.2007, 11:06:46

Déle to určitě bude, protže restaurace se zavíra ve 20:00.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Petrjr

Citace od: peter kdy 04.03.2007, 11:38:15
Citace od: Samík kdy 04.03.2007, 11:16:27
Déle to určitě bude, protže restaurace se zavíra ve 20:00.
Aha, díky. Devatenáctou hodinou jsem zde několikrát mystifikoval osazenstvo i já, ale teď si vzpomínám, že to asi minule byla výjimka, něco opravovali. I na webu mají pro restauraci uveden čas v sobotu do 20:00.

Jarmila

Mám nakročíno i s Josífkem. Ukecaná jsem pořád.  ;D Tak pokecáme.  ;D
Když jsem byla mladá, byla jsem domýšlivá. Ale teď? Teď už nemám chybu!!!

Petrjr

Po přečtení ohlasů koukám, že se chystá silná sestava jen-na-pokec.
Tak to nesmím chybět. Už se na všechny těším, stavím se určitě.

Shi-So

Na kolikatou hodinu to vetsina lidi planuje?
Prece se tam nepozenete vsichni na 11:00 :o
Bych to videl nekdy po obede.... :D

Jarmila

Já to beru na oběd, takže dost brzo po jedenácté.

betakaroten

Budu mimo stověžatou matičku, takže se neúčastním :(

Ravenhorn

Já budu v práci v Praze od 9:30-21 hod. Kua. A to zrovna prodávám Vikings lego.
Castle, Pirates a Star Wars.

Thrawn

History is on the move, Captain. Those who cannot keep up will be left behind, to watch from a distance. And those who stand in our way will not watch at all.

niessnet

Asi taky zaskočím na kus řeči a na kus Lega.  :D Při té příležitosti se aspoň podívám do Bílý Labutě.
Viděl bych to někdy odpoledne - ve dvě, ve tři.
,,Nepochválím-li se sám, nikdo to za mne neudělá." Jára Cimrman

Jarmila

Vyzývám ženské plémě k účasti, ať tam nejsem sama a nekrčím se tam někde v koutku.  ;D

Petrjr

Tak s definitivní platností se dnes na srazu neukáži.
Kombinace několika nekostkových důvodů, mimo jiné posledním hřebíčkem do rakve má "indispozice"  - pohoda, pouze trůnit co hodinu se s hospodou moc neslučuje.

Tak se omlouvám a smutním.  Už jsem byl navnaděn že se ukáži, poznám nové lidi, pokecám se starými známými.  :(

Ravenhorn

Tak kdy se sejdem zase? Kdoby chtěl přijít na KTT nejen kvůli závodům, ale i kvůli pokecu a výměně lega? A pokuď ne tak kdy bude další hospoda?
Castle, Pirates a Star Wars.