Stavba

Založil buf91, 28.02.2007, 16:20:04

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

buf91

Je to opět jedna z netradičních otázek...Jsem pouhým sběratelem SW, které mám ve vytrínách vystavené a naaranžované, chtěl bych se vás zeptat jaká serie lega či dokonce jaký set je nejlepší na rozmanitost a použitelnost dílků...chtěl bych totiž hlavně postavit základnu do vesmírné mapy, kterou bych po vyfocení nemusel hned roztebrat. Děkuji za nápady.
Můj blog... http://buf91.blog.cz

MwK

Citace od: buf91 kdy 28.02.2007, 16:20:04
Je to opět jedna z netradičních otázek...Jsem pouhým sběratelem SW, které mám ve vytrínách vystavené a naaranžované, chtěl bych se vás zeptat jaká serie lega či dokonce jaký set je nejlepší na rozmanitost a použitelnost dílků...chtěl bych totiž hlavně postavit základnu do vesmírné mapy, kterou bych po vyfocení nemusel hned roztebrat. Děkuji za nápady.
Ja na to idem použiť 4 castle hrady(ktoré mi ešte bohužiaľ neprišli) a moju poriadnu zásobu šedých dielov!
No a nesmiem zabudnúť na veľkú fantáziu... ::)
Ps:čísla setov tých hradov neviem ani sám ale viem že by to mali byt tie najväčšie hrady. ;D
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

TomG

4 hrady na stavbu Space zakladny? Ehm. Coze? >:D
Only the best can survive.

MwK

Citace od: TomG kdy 28.02.2007, 17:56:26
A čo je na tom zlé...Ved to má byt Sithsky Chrám! >:D
A tie moderné nebívajú! ;)

TomG

Citace od: MwK kdy 02.03.2007, 08:48:22
No zrovna castle dilky ti asi moc nepomuzou vzhledem k tomu, jak ty chramy byvaji stavene.

Dejv

Citace od: TomG kdy 02.03.2007, 10:47:37
Citace od: MwK kdy 02.03.2007, 08:48:22
No zrovna castle dilky ti asi moc nepomuzou vzhledem k tomu, jak ty chramy byvaji stavene.

Necháme se překvapit, ještě to nemá ani postavené a už se tu začíná objevovat kritika. Já myslím, že vesmírná základna z castle dílků by nemusela vypadat špatně  ;)

MwK

For sparkz : Ja už som si zvykol! ::) >:D >:D

For TomG : No Véd to cele nebude castle ale veľká časť stien a podložiek sa zíde...interiér bude samozrejme moderný ale aj trošku strašidelný...
Mimochodom netešte sa ešte to potrvá...najprv mám zálusk na tú "materskú stíhačku" ktorá ma zastrešiť troch minifigov! ;)

TomG

Citace od: MwK kdy 02.03.2007, 11:14:59
For sparkz : Ja už som si zvykol! ::) >:D >:D

For TomG : No Véd to cele nebude castle ale veľká časť stien a podložiek sa zíde...interiér bude samozrejme moderný ale aj trošku strašidelný...
Mimochodom netešte sa ešte to potrvá...najprv mám zálusk na tú "materskú stíhačku" ktorá ma zastrešiť troch minifigov! ;)
To sem teda zvedavy.  >:D