(vlastní)Věž pro Růženu Šípkovou

Založil hana, 24.02.2007, 23:24:22

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 3 Hosté prohlíží toto téma.

hana

Trošku růžové,pánové prominou...

hana

Ještě jednou ;D

***Banana.com

Pěkné, jen mi tam moc nesedí ty raketové cone trysky. Co takhle střechu ze slopes? ;) Zkosenou na vnější stranu a vytáhlou na úroveň té zdi?

EDIT 25.2. : Ještě shoď pavouka, ty přímo nesnáším  ;D, a nějak na jeho místo zakomponuj nejlépe barevného fógla a poslední co mi tam nezapadá jsou ty šedé tile 1x4, co třeba žluté?

Jinak se mi líbí stejně jako Petrovi ty Fabulandové sloupy, a velmi pěkné je provedení zeleně kolem hradu - na minimálním prostoru moc pěkná zahrada  ;D ;)

hana

Citace od: banana.com kdy 25.02.2007, 00:01:13
Pěkné, jen mi tam moc nesedí ty raketové cone trysky. Co takhle střechu ze slopes? ;) Zkosenou na vnější stranu a vytáhlou na úroveň té zdi?
Vůbec jsem nečekala,že Růženka dostane hodnocení ;D .Tedy budu se více snažit a děkuju ;)

Petrjr

Citace od: hana kdy 24.02.2007, 23:24:22
... pánové prominou...
Pánové, rozhodně někteří, nemají co promíjet. Pánové se kochají.

Trysky: Ty malé (cone 2x2x2) jsou v pohodě. Ale velká (cone 4x4x2) je na belville příliš mohutná.

A dle mého názoru se svou mohutností do kompozice moc nehodí ani žluté průsvitné brick round 2x2, pokud jsou umístěny jako koncové. To raději žlutou průsvitnou hlavu.

Moc se mi líbí použití lampových sloupů, ty nebývají v belville obvyklé, ale sem se vyloženě hodí.

Celkově hodnotím přední stranu ++, zadní - (není otevřená, přístupná => nehratelná).

***Banana.com

Citace od: Petrjr kdy 25.02.2007, 11:40:34
Pánové, rozhodně někteří, nemají co promíjet. Pánové se kochají.

Tak tak. Růžovou sice v šatníku zaplaťbůh nemám  ;D, ovšem co se Lega týče, považuji Paradisy a Belville za neopominutelnou řadu a některé sety za vyloženě krásné - třeba 6416, 6414 apod. K hračkám veselé barvy patří, navíc nejen kluci si hrají s Legem, že-..

Jonas

Jsem rád, že se tu začínají objevovat i dívčí témata. Při přípravě výstavy ve Svitavách citelně chyběla.

Držím palce, aby k věži brzy přibyl celý zámek.
Jonas - Můj Brickshelf

Colonel32

Citace od: Jonas kdy 25.02.2007, 12:32:49
Jsem rád, že se tu začínají objevovat i dívčí témata. Při přípravě výstavy ve Svitavách citelně chyběla.

K cemu jsou divci temata dobra, kdyz se divky stejne nejvice zajimaji o rytire?

Jonas

Citace od: Colonel32 kdy 25.02.2007, 12:42:46

Máš pravdu. A protože kluci (alespoň většina) se zase nejvíce zajímají o holky, tak by bylo nejlepší, kdybychom rytířskou tématiku a všechny ty sbírky Kástlů přenechali holkám a sami začali stavět domečky s ložnicemi, růžové zámky s měkkoučkými postelemi, apod.  ;)
Jonas - Můj Brickshelf

Dejv

Citace od: Jonas kdy 25.02.2007, 13:41:16
Citace od: Colonel32 kdy 25.02.2007, 12:42:46

Máš pravdu. A protože kluci (alespoň většina) se zase nejvíce zajímají o holky, tak by bylo nejlepší, kdybychom rytířskou tématiku a všechny ty sbírky Kástlů přenechali holkám a sami začali stavět domečky s ložnicemi, růžové zámky s měkkoučkými postelemi, apod.  ;)

Tak dramaticky bych to zas neviděl  ;D

Jinak tan zámek se ti celkem poved, malé sestře se moc líbí, mně taky.. Ale není Růža trochu nízko nad zemí? Takhle se k ní dostane každej tuctovej mužskej se štaflema  ;D    ...ikdyž ten pavouk mluví o opaku..

hana

Všem díky,připomínky beru,nedostatky odstraním.Asi to nebude úplně hned(manžel,lože,díte...atd.)  :'( To vše strašně zdržuje  ;D  .Na pavučině si trvám :P ,Růženu hodím do prvního patra a kostky,ty dokoupím!Akorát cone 4x4x2 je z Belville(7579),ale klidně ji nahradím,až budu mít za co ;) .

***Banana.com

Citace od: hana kdy 25.02.2007, 21:30:00
.Na pavučině si trvám :

[šovinistická poznámka]Takže to znamená, že Růžena je špindíra, co si ani nevysmýčí  před vlastním parapetem ;D
No, to se na ní rozumný princ ani nepodívá [/šovinistická poznámka] >:D

hana

Citace od: banana.com kdy 25.02.2007, 21:34:49
.Na pavučině si trvám :

[šovinistická poznámka]Takže to znamená, že Růžena je špindíra, co si ani nevysmýčí  před vlastním parapetem ;D
No, to se na ní rozumný princ ani nepodívá [/šovinistická poznámka] >:D
Růženka je děva čistotná a neposkvrněná,princ co ji urve bude nadšený,až do smrti... jeho.A na parapety má personál ;D

***Banana.com

Citace od: hana kdy 25.02.2007, 21:47:10
neposkvrněná

LOL ;D, jen jestli..jak už tu zaznělo, to okno je moc nízko  ;D >:D

Petrjr

... Akorát cone 4x4x2 je z Belville(7579) ...
A kdyby jenom tam. 7580. Asi jde jen o zvyk, nic víc.

castelL

MwK

Citace od: hana kdy 25.02.2007, 09:58:40
Vůbec jsem nečekala,že Růženka dostane hodnocení ;D .Tedy budu se více snažit a děkuju ;)
Zapamataj si...tu dostane všetko hodnotenie či už negatívne alebo pozitívne! >:D
Mimochodom je to v pohode (až na prehnaného a spomínaného pavúka) len neznášam tieto velké figy... ::)
Takže keby si tam dala nejakú milú Ruženku vo velkosti minifiga nič by sa nestalo... ;D ;)
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

Petrjr

Citace od: MwK kdy 28.02.2007, 10:12:17
len neznášam tieto velké figy... ::)
Takže keby si tam dala nejakú milú Ruženku vo velkosti minifiga nič by sa nestalo... ;D ;)

Pro menší děti a holky jsou velké figy výhodou. Mají více stupňů volnosti - obzvláště starší typ belville panenek - a dají se tak posadit a umístit do roztodivných poloh, ve kterých by minifig prostě nedržel. Plus takové drobnosti jako sádra na nohu či berle do ruky (funkční, sloužící jak 3tí noha), jídlo velikostně odpovídá a na stůl se toho vejde řádově více, atp.

Koneckonců, minifigová panenka by nedokázala tak pěkně vyzývavě (s nakloněnou hlavičkou) vykukovat z okénka a lákat švarné prince.  ;)

hana

Citace od: hana kdy 25.02.2007, 09:58:40
Zapamataj si...tu dostane všetko hodnotenie či už negatívne alebo pozitívne! >:D
Mimochodom je to v pohode (až na prehnaného a spomínaného pavúka) len neznášam tieto velké figy... ::)
To nepůjde,protože Belville mám ráda takové jaké je a velikááááá Růžena tam patří také :-* .A jinak moje věž je téma pohádkové a protože jak známo v pohádce může být princ zakletý třeba v žábu ,tak co sakra máte proti mé pavučině...  >:D ;) .

Petrjr

Citace od: hana kdy 28.02.2007, 13:16:58
... a protože jak známo v pohádce může být princ zakletý třeba v žábu ,tak co sakra máte proti mé pavučině...  >:D ;) .

Asi by chtěli, aby v té pavučině seděl princ. Pardon,  žába;D

hana

Citace od: Petrjr kdy 28.02.2007, 11:00:22
len neznášam tieto velké figy... ::)

Pro menší děti a holky jsou velké figy výhodou. Mají více stupňů volnosti - obzvláště starší typ belville panenek - a dají se tak posadit a umístit do roztodivných poloh, ve kterých by minifig prostě nedržel. Plus takové drobnosti jako sádra na nohu či berle do ruky (funkční, sloužící jak 3tí noha), jídlo velikostně odpovídá a na stůl se toho vejde řádově více, atp.

Koneckonců, minifigová panenka by nedokázala tak pěkně vyzývavě (s nakloněnou hlavičkou) vykukovat z okénka a lákat švarné prince.  ;)

Svatá pravda :D :D .Moc pěkně jsi to napsal ;)

***Banana.com

tak co sakra máte proti mé pavučině...  >:D ;) .

Všechno, od nože po plamenomet!  ;D >:D Nesnáším pavouky a děsím se doby, až jednou z důvodů oteplení začnou žít i u nás třeba sklípkani. V ten moment začnu shánět norský pas :P. A tato arachnofobie se přenáší i do Lega  ;D

Tohle by jsi Růže přála ???:

hana

Citace od: banana.com kdy 28.02.2007, 13:36:34

Všechno, od nože po plamenomet!  ;D >:D Nesnáším pavouky a děsím se doby, až jednou z důvodů oteplení začnou žít i u nás třeba sklípkani. V ten moment začnu shánět norský pas :P. A tato arachnofobie se přenáší i do Lega  ;D

Tohle by jsi Růže přála ???:

Kanále-K 1,co jsi to provedl :'( :'( Norský pas si opravdu sežen,budeš ho potřebovat !! >:D >:D  ;D

MwK

Citace od: banana.com kdy 28.02.2007, 13:36:34
A tato arachnofobie se přenáší i do Lega  ;D
Aj ja mám arachnofóbiu...a to dosť veľkú! :P  :-\
Ale mám aj všetky druhy legovích pavúkov... >:D
Mimochodom nikdy som sa nad tým nezamýšľal že keď sa oteplí je to možné...
Od dnes,kôli tebe dobre nespávam... >:( ;)
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

***Banana.com

Citace od: MwK kdy 28.02.2007, 14:16:22
Mimochodom nikdy som sa nad tým nezamýšľal že keď sa oteplí je to možné...
Od dnes,kôli tebe dobre nespávam... >:( ;)

Nepamatuji si to na 100%, ale mám za to, že jsem už někde četl, že tyhle hnusné velké chlupaté zrůdy se pomalu začínají objevovat v jihoevropských státech. Neřeknu Ti přesně druh ani zemi, ale co vím na beton, že jestli se objeví u nás, čeká mně život v atombordelu (protichemickém obleku), nebo v Norsku... :P

Jindroush

V Jižních Čechách (kanále, zdravím) už se nějaký jedovatý středomořský potvory objevily...
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

***Banana.com

Citace od: hana kdy 28.02.2007, 14:10:39
Kanále-K 1,co jsi to provedl :'( :'( Norský pas si opravdu sežen,budeš ho potřebovat !! >:D >:D  ;D

No pořád jsi pro Růžu chtěla pavouka, tak ho máš... >:D A norský pas by mi nepomohl, pokud Tě to naštvalo, neb jak známo všem mužům od předškolního věku, kam nemůže čert...... ;D >:D

***Banana.com

Citace od: Jindroush kdy 28.02.2007, 14:18:56
V Jižních Čechách (kanále, zdravím) už se nějaký jedovatý středomořský potvory objevily...

Že by se Jarush přestěhovala??  ;D >:D

hana

Citace od: banana.com kdy 28.02.2007, 14:22:26
Citace od: Jindroush kdy 28.02.2007, 14:18:56

Že by se Jarush přestěhovala??  ;D >:D
Jarush to nebude... ;D ;D ;D

***Banana.com

Citace od: hana kdy 28.02.2007, 14:32:38
Jarush to nebude... ;D ;D ;D

Chceš mi tím snad decentně naznačit, že ta potvora jsem já? ;D To jsi ale vedle jak ta jedle, protože středomořská jedovatá potvora je v porovnání se mnou miloučkým ochočeným domácím mazlíčkem  >:D