Zkušenost s nákupem

Založil JOHN, 11.10.2006, 12:28:21

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

JOHN

Ahoj ,

chci se zeptat zda už máte někdo zkušenost s nákupem LEGA ze zahraničí od uživatele Vasyk ? Byli jste spokojeni ? Vasyku , nic proti tobě nemám , jen se chci ujistit , abych nekupoval "zajíce v pytli"  ;) . Všem díky za odpovědi .  :)

TomG

Mame to chapat jako dotaz na lego co Vasyk ma ze zahranici a ty od nej chces nakupovat?
Only the best can survive.

JOHN

Citace od: TomG kdy 11.10.2006, 12:29:54
Mame to chapat jako dotaz na lego co Vasyk ma ze zahranici a ty od nej chces nakupovat?

Je to dotaz na LEGO které Vasyk inzeruje v Soukromé inzerci . Jezdí do nějakého německého obchodu ...

TomG

V tom pripade bych se za Vasyka zarucil, ze pokud neco nabizi, tak to je schopen dodat. Ja jsem s nim mel vzdy ty nejlepsi zkusenosti, kdyz jsme spolu obchodovali.
Only the best can survive.

Jarmila

Citace od: JOHN kdy 11.10.2006, 12:48:45
Citace od: TomG kdy 11.10.2006, 12:29:54

Je to dotaz na LEGO které Vasyk inzeruje v Soukromé inzerci . Jezdí do nějakého německého obchodu ...

To je nabídka, že z kamenného obchodu v Německu Ti doveze to, co oni nabízejí. On to tam koupí, cena se přepočte na Kč, dohodne se předání nebo zaplacení na jeho účet a zaslání na Tvou adresu a vyřízeno. Vasykovi bych svěřila i vlastního jediného syna, nejenom peníze na nákup lega.  ;D Takovou má u mne reputaci. 
Když jsem byla mladá, byla jsem domýšlivá. Ale teď? Teď už nemám chybu!!!

Bryk

Jo, je to tak, jak říká Jarmila. Navíc jsem se jednou pokoušel vnutit Vasykovi nejaké peníze navíc, ale bezúspěšně. Nakupuje Lego pro kohokoliv, kdo má zájem a naprosto a zcela bez jakékoliv přirážky a nikdy za to nic nechce. Vezme si jen to, co zaplatil za požadovanou stavebnici v Německu (Jezdí přes Německo služebně). Svěřil bych mu klidně i hotovost v pokladně bez podpisu.

***Banana.com

Citace od: Bryk kdy 15.10.2006, 21:04:25
Jo, je to tak, jak říká Jarmila. Navíc jsem se jednou pokoušel vnutit Vasykovi nejaké peníze navíc, ale bezúspěšně. Nakupuje Lego pro kohokoliv, kdo má zájem a naprosto a zcela bez jakékoliv přirážky a nikdy za to nic nechce. Vezme si jen to, co zaplatil za požadovanou stavebnici v Německu (Jezdí přes Německo služebně). Svěřil bych mu klidně i hotovost v pokladně bez podpisu.

Souhlas, i já!

Honzik

Já obchodoval s Vasyk (em) sice jen jednou, ale absolutně bez problému.

Colonel32

ja s nim obchodoval mnohokrat... ale tehdy jeste kupoval on odeme

(ale taky naprosta spokojenost)

Michal Moučka

Vasyka mohu vřele doporučit. Ve všem mi vyšel vstříc. Maximální spokojenost.  ;)

MildaPajda

Perfektni spoluprace, rychla a bezproblemova komunikace!
Diky za obchod!!!
na LEGO mam porad malo casu... :(
http://steinbachovi.org http://steinbachovi.org/mimis - novinky od Kubíčka a Anežky. ;)

minifig

Musím se taky připojit ke chvále a hlavně poděkovat!  :D

drSEBY

I já se musím přidat ke chvále Vasyka - posílam mi 2 baliky - velke.
Ten prvni bych lepe nezabalil a i kdybych si ho koupil nekde v obchode, domu bych ho  v lepsim stavu nedostal.   >:D :-*
U toho druheho mi ho postak pred ocima hodil na zem, takze poskozeny roh - ale to neni Vasyka chyba  ;D + mi pridal LEGO katalog - v nemcine  8)
Jak uz psal Jarmila - sverila by mu i syna  ;) já taky (až ho budu mít)

msigut

I ja se musim pridat ke chvale, velike. Vasyka jsem poznal pres tohle forum, pres ICQ jsme se domluvili. Bral jsem 8421. Zpocatku jsem trpel nervozitou, ale pokud to bude mozne, rad si u nej jeste necham neco poslat. Poslal jsem penize dva dny pred Vasykovou cestou, po ni v patek se Vasyk ozval s dotazem na mou adresu a dnes (pondeli) balik dorazil. Perfektne zabaleny, peclive vystlany, nadhera. Vse v naprostem poradku. Dekuji Vasyku a ostatnim davam referenci A++ :) Ahoj Martin

zuzaa

Také se musím přidat, s Vasykem ta nejlepší zkušenost. Dokonce byl ochotný mi v němcích koupit velkou skluzavku a poslat mi ji! Takže v každém případě doporučuju!  ;D

kupeclega

Když to tak čtu tak si říkám, že aspoň někde (zde na fóru) existují féroví lidé. Akorát škoda, že Vasyk nejezdí služebně kolem nějakého šikovného BL obchodu