Co to je???

Založil MwK, 19.12.2006, 16:10:49

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

lordvader

Citace od: Dum Dum kdy 13.02.2007, 23:12:51
Určitě by mohli udělat ty černé vojáky impéria, jak měli tu prodlouženou helmu do špičky - myslím že byli u děl a i pálili z Death Staru ten ničivý paprsek. Ty by byli dost vostrý!! >:D

A k nim minifig Death Star. 10.000 Stormtrooperu, 5.000 techniku, nekolik letek Tie Fighteru. Cena pouze 100.000 EUR. Kdyz objednate nyni, dostanete k tomu pet Lego setu 10030 ISD zdarma.

Kubos.cz

Tak nato by sme se mohli celý kostky složit a pak si to rozdělit  ;D

Dum Dum

Citace od: Thrawn kdy 13.02.2007, 23:14:02
Citace od: Dum Dum kdy 13.02.2007, 23:12:51
Určitě by mohli udělat ty černé vojáky impéria, jak měli tu prodlouženou helmu do špičky - myslím že byli u děl a i pálili z Death Staru ten ničivý paprsek. Ty by byli dost vostý!! >:D

JJ, přesně ty jsem myslel. Ti mi v Legu dost chyběj.

V podstatě by to ani nebylo moc složitý, vzali by přilbu z AT-ST, nabarvili na černo a dali na hlavu pilotovi z původního raketoplánu Lambda.
Já myslel ,ale tyhlety, ty jsou pěkně vostrý!! >:D

Edit: rychle jsem je našel
Následuj svou sílu....

Thrawn

Citace od: Kubos.cz kdy 13.02.2007, 23:40:50
Tak nato by sme se mohli celý kostky složit a pak si to rozdělit  ;D

Ano, já si beru stormtroopery, techniky a TIE Fightery ;)
History is on the move, Captain. Those who cannot keep up will be left behind, to watch from a distance. And those who stand in our way will not watch at all.

Anakin

Citace od: banana.com kdy 13.02.2007, 22:29:59
Citace od: lordvader kdy 13.02.2007, 22:26:53
Protoze krome jednoho setu (Final Duel II) se nachazeji jen po jednom nebo dvou kusech u hodne drahych setu (Snowtrooperi u AT-AT, Millenium Falcona, Stormtrooperi u ME Cantina, ISD, Imperial Inspection, Imperial Transport, Scouttrooperi jen u setu Ewok Attack a Speederbike Chase - ktere uz nejdou sehnat). Takze pokud budes chtit armadu deseti Snowtrooperu, budes potrebovat 5 AT-AT stavebnic (pri puvodni cene 4500 to bude poradna palka, a i ve slevnene verzi za 2200 Kc to nebude nejlevnejsi, nemluve o tom ze AT-AT uz dnes nesezenes).

AT-AT se sehnat dá, ale ne u nás. Jinak ME Cantina MISB šla včera za 68 Euro asi, což mi nepřijde jako něco drahého..
heh,mne sa ju podarilo zohnať za 500,-.nj,výpredaj rulezz