Trička, druhý pokus

Založil Jindroush, 12.02.2007, 12:27:09

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Jindroush

Minule bylo uspokojeno (pouhých) 15 zájemců. Protože se pár lidí poptávalo - má smysl dělat druhé kolo?

Podmínky budou asi podobné, jako v předchozím případě, pokud bude zájem, upřesním s dodavatelem ceny a barvy a tak podobně.

Nedá se očekávat, že by trika byly dřív než cca za 6 týdnů. Domnívám se, že pokud někdo hodlá navštívit cizineckou akci, že by se hrdě měl ke Kostkám hlásit (C32, hint, hint!  ;))
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

MildaPajda

ja sem tricek poridil nekolik, takze jsem pokryl svoji spotrebu.... ;)
bral bych tedy tentokrat maximalne nejake sloni.. ;)
na LEGO mam porad malo casu... :(
http://steinbachovi.org http://steinbachovi.org/mimis - novinky od Kubíčka a Anežky. ;)

Shi-So

Citace od: MildaPajda kdy 12.02.2007, 12:43:03
ja sem tricek poridil nekolik, takze jsem pokryl svoji spotrebu.... ;)
bral bych tedy tentokrat maximalne nejake sloni.. ;)

Ja uz mam 2 ,ale modre jeste zadne.... :'(
Tak bych to napravil (teda pokud bude v nabidce tmave modra barva) :D

Colonel32

hint, hint.

nasivky na trikach proste rad nemam, ale pokud bude nazehlenej obrazek, tak se obetuju a jedno dve vezmu

Jindroush

Nažehlovačky sou fuj, to si natiskni sam   :P

peter

Citace od: Jindroush kdy 12.02.2007, 14:19:54

Pod to se podepisuji. 2x se to vypere a v lepším případě to jen trochu pobledne, častěji se to však úplně odstraní nebo popraská a je po potisku. Kdo chce mít kvalitu a něco co vydrží stejně jako triko, tak buď nášivky, nebo jako v tomto případě úplně nejlépe obrázek všitý přímo do podkladu.
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

MildaPajda

Citace od: Jindroush kdy 12.02.2007, 14:19:54

naprostej souhlas.... mame je firemni a jde to do kelu po nekolikerym vyprani! .... kdyz uz, tak sito tisk, ale na takhle male by to asi nevyniklo... :(
na LEGO mam porad malo casu... :(
http://steinbachovi.org http://steinbachovi.org/mimis - novinky od Kubíčka a Anežky. ;)

Colonel32

me osobne jsou nasivky neprijemne, takze je nosit nebudu. Nebudou nazehlovaci kostky-tricka, nebude colonel s trickem. Jednoduche, proste, [/noflame]

Jarmila

Citace od: Colonel32 kdy 12.02.2007, 14:40:18
me osobne jsou nasivky neprijemne, takze je nosit nebudu. Nebudou nazehlovaci kostky-tricka, nebude colonel s trickem. Jednoduche, proste, [/noflame]

Si kup barvu na textil nebo zažehlovací fixy a pak už jen "samodomo" výroba. A nebude to našitý a ani nažehlovačka. A budeš něco extra.  :-*
Když jsem byla mladá, byla jsem domýšlivá. Ale teď? Teď už nemám chybu!!!

Martin Samek

Já jsem spíš pro nášivku,každopádně bych do 1trička šel.  ;)
STAR WARS FOREVER !!!

blackrabbit

ja chcu taky tričko  :)

Llevelyn

Bude možnost objednat i triko bez nášivky? Klidně za cenu s, jsou opravdu kvalitní.  8) A jelikož ve velikosti kterou doma potřebujem nekoupím lautr nic beru.... ::) i s nášivkami.  >:D ;D
Prodej DUPLA a LEGA http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=9365
Dobří holubi se vracejí :-))

drSEBY

Citace od: blackrabbit kdy 12.02.2007, 15:26:02
ja chcu taky tričko  :)

taky bych jedno uvital a to v modre barve, XL  ;D... muze mi nekdo sdelit, kolik stalo? nikde jsem cenu nenasel...  :-[ :-X
to abych vedel kolik mam jit vratit tatovych flasek od piva  :D

Aki

Citace od: Jindroush kdy 12.02.2007, 12:27:09
Domnívám se, že pokud někdo hodlá navštívit cizineckou akci, že by se hrdě měl ke Kostkám hlásit (C32, hint, hint!  ;))
Pod tímto argumentem taky ustupuji a jedno triko bych vzal....

Petrjr

Petrjr a v triku, resp. v něčem co se naprosto nenápadně pokouší imitovat košili? Nikdy.

Mimochodem, už se tu někdy organizovaly visačky (laminované, s klipem)? Případně, pokud si časem nějakou nechám vyrobit, dáš mi J. svolení použít logo kostek na visačku (pro osobní potřebu) - a pokud ano, tak samostatně nebo i ve spojení s mým zdejším nickem (nebo obojí)?

Jindroush

Na visačky sem se díval teď před vernisáží, vyšlo to celkem zadraho, než abych to zainvestoval sám  ;) a bez domluvy se mi tudíž do toho nechtělo.

mulah

No, když frčela ta minulá tričko akce,sem neměl o Kostkách ani tucha,takže teď si to vynahradím a vzal bych i manželce.  A ještě dotaz pro našeho nejvyššího. Kolik je dostatečnej zájem pro rozjetí této akce?

Jindroush

Asi už, nechám to tu běžet ještě tak do vernisáže a pak proklepnu firmu a zaktualizuju stránky a začnu vybírat...

Achad

Taková malá technická poznámka: když se tady dohadujete ohledně nášivek a nažehlovaček - tak se zkuste poptat po nastřelované bavlně. Sice to není úplně nejlevnější, zato však suverénně nejlepší možnost - obrázek (logo) se poškodí maximálně až ve chvíli, kdy tričko předhodíte vašemu čtyřnohému příteli... >:D