Pomoc s diorámatem bitvy o Genossis

Založil Martin Samek, 11.02.2007, 12:53:02

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Martin Samek

Snažím se z lega udělat bitvu  o Genossis.
Hodili by se mi rady,nápady,ale i ňáké sety. ;)
STAR WARS FOREVER !!!

Ondra

1:Jak si to představuješ veliké?2:Kolik do toho chceš vložit?(Peněz) 3:V jaké to bude velikosti,minifig nebo něco jako mini republic g.? 4:Podklad bude podložka nebo vlastní výroby?

Martin Samek

koupil bych se tyhle sety:
7163 republic gunship (1)
4490 mini RG (1)
4481 hailfire droid (1)
(nevim) ňákej spider droid

A tyhle minifigy:
clone trooper(10)-jsou to ty ,,hodný´´ (mají propojené mezery na helmě)
droideka (1)
super battle droid (4)
battle droid (10)

na ceně se dohodnem
STAR WARS FOREVER !!!

Martin Samek

1) odhadem 100 na 80cm
2) kolik to bude chtít,ale s větší částky budou náročné na čas,samozřejmě co nejmíň ;D
3)minifig.
4) vlastní výroba

Ten malej RG v zádu (jakoby v dálace)
ten velkej RG při výsadku
Kloni  u něho v bojový formaci
a proti nim řítíce hailfire droid a zanim armáda droidů plus nějakej spider droid
STAR WARS FOREVER !!!

Ondra

Tak podle mě ti nikdo jen tak sety nezapůjčí,to bys musel je mít třeba na nějaké výstavě apod.Jak se tak dívám tak nejlevnější to zrovna nebude a na pískové podložce 32x32 se ti to nevejde,tak ještě budeš muset udělat vlastní zem a nevím jestli máš tolik dílů(Další finance).Já být tebou tak podložku udělám ze žluté látky,abys nemusel shánět tolik dílů.Nebo se do toho v tvém věku radši nepouštím,abys potom nebyl z výsledku zklamaný.

Martin Samek

Já ty sety chci koupit. ::)
to je ke mě domů do vytrýny,která už je udělaná a je i vytisklý na velkym formátu pozadí,mít otce tiskaře se vyplatí
STAR WARS FOREVER !!!

linhi

V létě?? No tak to si počkáš. Ale přeju ti ať ti to vyjde!

Martin Samek

Skála má nové místo.
STAR WARS FOREVER !!!

Ondra

Co udělat na skále ten hangár,jak tam byl duel mezi jodou a tím dark jedajem(jméno nevím)

Kubos.cz

Já a Robbed jsme ve Svitavách postavili bitvu o Geonosis.

Obsahuje : Moc AT-TE
                          Republic Gunship
                  Moc  Spider droid
                  Moc  Hellfire Droid

Potom je tu spoustu figu : Ki-adi-mundi , droidi , super droidi , kloni...

Jako podložka jsou béžové baseplates + něaké skály a nerovnosti pro oživení.

Na fotce Robeduv AT-TE

Pro tvou bitvu bych doporučil custom star wars klony z klonových válek které si můžeš koupit za docela dobrou cenu na ebayi + do vyhledávače tam zadej custom lego star wars clone trooper a máš to  ;)

Thrawn

Nezapomeň taky, že si můžeš postavit celou armádu battle droidů a superbattle droidů, kteří v té bitvě byli a prodávají se v battle paccích po 7 droidech ( 4 BD a 3 SBD ) za dobrou cenu :)
History is on the move, Captain. Those who cannot keep up will be left behind, to watch from a distance. And those who stand in our way will not watch at all.

lordvader

Ten Spider droid je ktery set? Nejak si ho nevybavuju. Nebo je to custom vehicle? Hellfire droida tam asi nepouzivate toho z Technicu, nebo ano?

Martin Samek

Hellfire droida z technicu,
Jéé to je hustý,nemohly byste mi půjčit plánky,nebo něco podobnýho z těch MOCů?
Jinak se uvidíme v sobotu ve svitavách ;)
STAR WARS FOREVER !!!

Kubos.cz

Spider droid je robbeduv moc !!!!!

A v legolandu jsem byl a jestli si mysláte že tam mají to stejný co v SaH tak jste na omylu ! V legolandu mají to stejný co u nás v TESCU + samozřejmě sety co mají v té zemi. Ale na sety z ameriky v německým legolandu můžete zapomenout.

Tady máš fotku geonosis http://www.kostky.org/forum/index.php?topic=10650.msg55657#msg55657

MwK

Citace od: Kubos.cz kdy 12.02.2007, 14:18:46
Tady máš fotku geonosis http://www.kostky.org/forum/index.php?topic=10650.msg55657#msg55657
Pri pehliadaní tém na ktoré som nemal čas som našiel aj túto a ako som si pozrel link na Svitavy...všimol som si že Kia-di-Mundi má zelenú čepel a mal by mat modrú! :-*
Ale inak vyzerá verne... ::)
Mimochodom ked sme pri diorámach tak už dlhšie plánujem diorámu bitky na Kasshyku...Dúfam že sa mi podarí aspon tak dobre ako tá na Genossis v Svitavách! ;)
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

Robbed

Citace od: MwK kdy 02.03.2007, 12:01:49
Pri pehliadaní tém na ktoré som nemal čas som našiel aj túto a ako som si pozrel link na Svitavy...všimol som si že Kia-di-Mundi má zelenú čepel a mal by mat modrú! :-*
Mimochodom ked sme pri diorámach tak už dlhšie plánujem diorámu bitky na Kasshyku...Dúfam že sa mi podarí aspon tak dobre ako tá na Genossis v Svitavách! ;)

To jsem teda zvědav, jak si s tím poradíš. Kashyyyk je hodně těžký, pokud chceš, aby to vypadalo trochu realisticky.
Na Brickshelfu jsem jich pár našel (třeba tohle je docela dobrý).
Btw ta Geonosis moc nevyšla podle mých představ. Počítal jsem s o 30cm větším prostorem - takhle je to tam docela nahuštěné, AT-TE je ve větší měřítku než ostatní, povrch by měl správně mít barvu SandRed (bohužel SandRed plates se shání hůř než Tan). Modrá čepel nebyla zrovna po ruce.

P.S. Žádný Kasshyk, ale Kashyyyk a Geonosis má po jednom 's' ;)

MwK

Citace od: robbed kdy 02.03.2007, 15:59:26
Citace od: MwK kdy 02.03.2007, 12:01:49

To jsem teda zvědav, jak si s tím poradíš. Kashyyyk je hodně těžký, pokud chceš, aby to vypadalo trochu realisticky.
Na Brickshelfu jsem jich pár našel (třeba tohle je docela dobrý).
Btw ta Geonosis moc nevyšla podle mých představ. Počítal jsem s o 30cm větším prostorem - takhle je to tam docela nahuštěné, AT-TE je ve větší měřítku než ostatní, povrch by měl správně mít barvu SandRed (bohužel SandRed plates se shání hůř než Tan). Modrá čepel nebyla zrovna po ruce.

P.S. Žádný Kasshyk, ale Kashyyyk a Geonosis má po jednom 's' ;)
Dik za predlohu! ;)
No a to hej!Chcem sa s tým trápit dovtedy kím to nebude dokonalé... >:D
Mimochodom pravopis planét velmi neovládam ale všimol som si ako sa to píše ked som si pred včerom zapínal Kashyyyk mapku v SW BF2! ;D
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...