Lego 7906 - Hasičská loď (Limitovaná serié 2007) 789,-Kč

Založil Marťan, 01.02.2007, 18:50:14

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Marťan

Co říkáte na tuto lodičku? Celkem mi připomíná 7899, jelikož jsem si 7899 koupil, tak bych šel asi i tady do té hasičské. Myslím, že za tu cenu to nemaj špatný co? Mohlo by třeba i Tesco udělat nějakou akci a dát to tak za pětikilo.... ::)

http://www.morelega.cz/

otaznik

Citace od: Marťan kdy 01.02.2007, 18:50:14
Co říkáte na tuto lodičku? Celkem mi připomíná 7899, jelikož jsem si 7899 koupil, tak bych šel asi i tady do té hasičské. Myslím, že za tu cenu to nemaj špatný co? Mohlo by třeba i Tesco udělat nějakou akci a dát to tak za pětikilo.... ::)

http://www.morelega.cz/

Máš myslnou představu jak fungují slevy na LEGO a obzvlášť u těchto speciálních položek.

***Banana.com

Citace od: otaznik kdy 01.02.2007, 19:55:25
Máš myslnou představu jak fungují slevy na LEGO a obzvlášť u těchto speciálních položek.

To tedy jo, prý za pětikilo :P Až bude za 212, jako jsem bral 7899 loni v Makru, taky dvě vezmu  >:D. Víceméně jen kvůli tomu trupu, vršek mně neoslovil.

Marťan

Tys bral 7899 za 212,- ?? to kecáš....  ::)   
No vím že s těma slevama to asi nebude tak slavné, ale bylo by to good, celkem se mi zamlouvá i ten set 7944...ten se mi zdá pěknější něž ta loď, ale zdá se mi, že obsahuje nějak málo kostek...je to celé takové nějaké chudé.... :-\

***Banana.com

Citace od: Marťan kdy 01.02.2007, 20:25:24
Tys bral 7899 za 212,- ?? to kecáš....  ::)   

Zeptej se asi 8 Kostkařů, kteří jí ode mně za tuhle cenu dostali..namátkou mně napadá C32, Peetrs... ;)
Jinak to, že ty sety jsou velká paluba a nic na ní, je i můj důvod, proč po nich netoužím.

Marťan

No tak to za tu cenu 212 bych si koupil i dvě  ;) škoda,měl jsem ji za 599,- nebo kolik to tehda stálo...
No asi si počkám, jak to dopadne tady s těmi sety a pokud to taky bude někde za 212 tak jdu do toho  :P    >:D

otaznik

Já samozřejmě mluvil o době, kdy jsou sety nově na trhu. Co s cenou udělají podivné obchody a-la Makro netuším.

Ondra

Dejv

Teda, čim dýl na ní koukam, tim míň se mi líbí. Souhlasim s Kanálem - velká paluba a ní prd... Radši budu šetřit na SW sety..
btw. v katalogu píšou, že se bude prodávat v květnu...

Marťan

Citace od: sparkz kdy 10.02.2007, 23:13:18
Teda, čim dýl na ní koukam, tim míň se mi líbí.

Souhlasím, první dojem mě úplně zblbnul, teďka už bych do ní nešel... ale nové castle, to je jiná věc ... :D

Ondra

Citace od: sparkz kdy 10.02.2007, 23:13:18
Teda, čim dýl na ní koukam, tim míň se mi líbí. Souhlasim s Kanálem - velká paluba a ní prd... Radši budu šetřit na SW sety..
btw. v katalogu píšou, že se bude prodávat v květnu...
Já myslel jako celkově na světě.V německu to začnou prodávat v marz čili březnu.

Martin Samek

Soulasím,jediňe kvůli trupu,jinak až nato,že je ze 3.kostek se mi líbí to vznášedlo. 8)
STAR WARS FOREVER !!!

Ondra

Tedy nevím jak byste chtěli udělat trup,aby ta loď plavala. ??? ::)

Honzik

Pokud mi ji zajistí Kanál za 212kč jako tu policejní, tak si ji milerád dám na poličku...

Dejv

Citace od: ONDRA kdy 11.02.2007, 12:48:20

4031 taky plave na vodě, ale na rozdíl od téhle dobře vypadá a je ze 349 kostek. Počet kostek u téhle jsem nenašel, ale typnul bych, že tolik jich nebude. Ale tady asi běží o tu cenu, že jo?

Ondra

Citace od: sparkz kdy 11.02.2007, 13:27:10
Citace od: ONDRA kdy 11.02.2007, 12:48:20

4031 taky plave na vodě, ale na rozdíl od téhle dobře vypadá a je ze 349 kostek. Počet kostek u téhle jsem nenašel, ale typnul bych, že tolik jich nebude. Ale tady asi běží o tu cenu, že jo?
O tu cenu mi ani nejde,stejně si jí do bazénu pořídím i za těch 789Kč.Ale mrzí mně,že tam není něco jako pumpa na vodu,to by mělo velký úspěch.(Viz. playmobil ZKRACUJTE TY LINKY!!!