AFOLs komiks

Založil Jindroush, 01.02.2007, 22:06:53

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Jindroush

U příležitosti výstavy se mi konečně podařilo 'prorazit' blokádu a tímto je k dispozici česká verze AFOLs komixu.

Český překlad jsem spáchal já za pomoci RDK a Roba. Letteroval Hansel, do PDF převedl pracovní kolega Martin.

Stahujte zde.
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

niessnet

Teda, tak tenhle komiks mě fakt rozesmál   ;D Jako bych se v tom figovi v některých pasážích poznával. Akorát mi chybí ta Lego ,,cool baba a cool kára".  ;D
Kdyby tak tenhle komiks mohl být přímo na výstavě ve Svitavách. Ale oni si ho návštěvníci snad najdou tady.

EDIT: Málem bych zapomněl, dobrá práce, díky za překlad! ;)
,,Nepochválím-li se sám, nikdo to za mne neudělá." Jára Cimrman

Aki

Bude to na výstavě ve Svitavách! Celkem 12 vybraných stránek.  8) :D

Já se chlámal ještě hodinu po přečtení.  ;D ;D

blackrabbit

je to moc pěkný a taky díky za ten překlad v angličtině bych si toho moc nepocetl  ;D

Bude neco takového i v prodeji ???

Jindroush

No, jestli jsem to dobře spočet, tak při nákladu tak 100ks by jeden vyšel cca na 80 Kč... Pffff....

Colonel32

Citace od: Aki kdy 01.02.2007, 22:33:14

Presne to jsem chtel navrhnout, vidim, ze uvazujeme stejne

blackrabbit

Citace od: Jindroush kdy 01.02.2007, 23:05:15
No, jestli jsem to dobře spočet, tak při nákladu tak 100ks by jeden vyšel cca na 80 Kč... Pffff....
hm tak to je drahý ale bylo by to dobrý . ja jsem myslel treba predplatny , ja si mylsim ze by se naslo vice zajemcu  ;)

Dargnon

Mne tedy ten komiks nenadchnul. Ehm, no, trapné... nic proti překladatelům.

MildaPajda

Je to dobré! Moc se mi to líbilo, pobavil sem se u čtení... teď ještě co na to řekne moje hezčí polovice...  ;D ;)
na LEGO mam porad malo casu... :(
http://steinbachovi.org http://steinbachovi.org/mimis - novinky od Kubíčka a Anežky. ;)

franta

Je to paráda, jak ze života.

Hansel

Citace od: Aki kdy 01.02.2007, 22:33:14

Já se chlámal ještě hodinu po přečtení.  ;D ;D

Já bych tam vystavil klidně všechny, není tam žádný vyloženě špatný strip. Ale je pravda, že hodně jich je pochopitelných jen pro AFOL komunitu. Když jsem něco posílal nonLEGO kamarádce, tak jen odepsala:
A tímhle ty se bavíš? ;D
Mé dílo se rozrostlo o další kus.
I když mírně infantilní :)

Aki

Víc jak 12 se tam nevejde.  :-\

Hansel

Citace od: Aki kdy 02.02.2007, 12:21:15
Víc jak 12 se tam nevejde.  :-\

Tak to jo, to mě nenapadlo...
Mé dílo se rozrostlo o další kus.
I když mírně infantilní :)

GNOSIS

Myslím že nejedn znás se našel, mě hned na první straně dostal obrázek hledání dílů....

MwK

Tak toto je fakt nalepší komiks!!! ;D
Vo vela scénkach s neho som sa videl...asi najviac v tom polnočnom stavaní! ::)
Inak asi najlepší hlod bol : "Neznášame Jack Stona" ;D ;D ;D ale koniec stál tiež zato ked vybalil NElegovú krabicu... >:D
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

hal1aeetus

Citace od: Hansel kdy 02.02.2007, 12:06:06
Když jsem něco posílal nonLEGO kamarádce, tak jen odepsala:
A tímhle ty se bavíš? ;D
Naozaj výstižný komiks. Skvelé na obhájenie našich záľub.
Aj keď aj mne brácha po jeho prečítaní napísal, že som asi málo vyťažený v práci  ;D

Šejmus

pěkné, i když já osobně bych to možná přeložil trochu jinak...celkově je to dost ftipné, akorát jsem se ještě osobně nedostal do posledního stádia  ;D , omluvou budiž neplnoletost
Fool of a Took!

Kubos.cz

To je furt jen AFOL AFOL AFOL !!! Vy Afolove myslíte jen na sebe !! Jsou tu taky děti který si s legem nejen hrají ale i sbírají !!! Co takle KFOL nebo TFOL ? >:D

Jinak komix je super a doufám že bude další díl !

Už to tisknu, možná to vemu zejtra do svitav

Colonel32

detem lego do rukou nepatri....

MildaPajda

prave jsem to promitl zene na stenu... rekla, ze na podobne silenou akci kde jsou sami AFOLove se mnou rozhodne nepojede.... a ze partnerka figa v komixu je HODNE ale prej OPRAVDU HODNE idealizovana... :)
a ze az prej se nejaka podobna akce bude delat u nas, pripadne ja se ji budu ucastnit, tak mi sebere penezenku i s kreditkou a mozna prej i obcanku...  :o ;D
na LEGO mam porad malo casu... :(
http://steinbachovi.org http://steinbachovi.org/mimis - novinky od Kubíčka a Anežky. ;)

Jindroush

Citace od: MildaPajda kdy 02.02.2007, 21:46:27
a ze az prej se nejaka podobna akce bude delat u nas, pripadne ja se ji budu ucastnit, tak mi sebere penezenku i s kreditkou a mozna prej i obcanku...  :o ;D

No já doufám, že vernisáž by se v něco takovýho mohla zvrhnout, takňák si říkám, že by lidi mohli přivýzt přebytky, a trošku povyměňovat, poprodávat, pohovořit, atd.

(Nabídka roční banán nebo účast na vernisáži stále platí  >:D >:D >:D)

Hana129

Komiks je fakt super. Dík za překlad.  ;D

Jarmila

Citace od: Jindroush kdy 02.02.2007, 22:30:04
Citace od: MildaPajda kdy 02.02.2007, 21:46:27

No já doufám, že vernisáž by se v něco takovýho mohla zvrhnout, takňák si říkám, že by lidi mohli přivýzt přebytky, a trošku povyměňovat, poprodávat, pohovořit, atd.

V případě MildyPajdy doufám, že jeho žena se alespoň trochu nakazí legem, až budou mít doma sviště a bude si s ním hrát s Duplem a pak s legem.

Tu poslední větu jsem nerozšifrovala. Napadlo mne jen jedno vysvětlení: Kdo nebude na vernisáži, dostane na rok zákaz vstupu na Kostky.  ;D ;D ;D Pokud to bylo myšleno takto, tak slibuji, že se dotáhnu, i kdyby se mi po cestě zlomilo koště.  ;D
Když jsem byla mladá, byla jsem domýšlivá. Ale teď? Teď už nemám chybu!!!

peter

Citace od: Jarmila kdy 05.02.2007, 08:26:47
Tu poslední větu jsem nerozšifrovala. Napadlo mne jen jedno vysvětlení: Kdo nebude na vernisáži, dostane na rok zákaz vstupu na Kostky.

Ano, pochopila jsi to velmi správně >:D
Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Aki

A já ho dostanu také, když nevím jestli se mi na vernisáž opravdu podaří dojet?

Z rodinných důvodů jsem stavěn před rozhodnutí: druhý stavěcí víkend nebo vernisáž?  :-\ :'(

TomG

Citace od: Aki kdy 05.02.2007, 08:41:09

Z rodinných důvodů jsem stavěn před rozhodnutí: druhý stavěcí víkend nebo vernisáž?  :-\ :'(

Pekne vemes od nejakeho toho Wolfmana mec a rozpulis se.
Only the best can survive.

STARHAWK

Cool, dost som sa pobavil, som zvedavi co na to povie frajerka
nie je az taka idealne ustretova ako ta legacica :) - to tam mohlo byt fakt trochu inak dane, bavil by som sa este viac.

Dufam, ze to bude mat pokracovanie.

Globus

Velmi pěkný komiks. Děkuji za překlad, výborně sem se pobavil.

Colonel32

Citace od: Aki kdy 05.02.2007, 08:41:09

tak s tim ti neporadim, na obou bys totiz byl nesmirne dulezity...

Šejmus

Citace od: peter kdy 05.02.2007, 08:29:11
Citace od: Jarmila kdy 05.02.2007, 08:26:47
Tu poslední větu jsem nerozšifrovala. Napadlo mne jen jedno vysvětlení: Kdo nebude na vernisáži, dostane na rok zákaz vstupu na Kostky.

Ano, pochopila jsi to velmi správně >:D
A podle čeho se pozná že jsme tam byli? ;D... btw a co třeba rdk který je v kanadě?
Fool of a Took!