Pomoc s nákupem na Bricklinku

Založil Martin Samek, 04.02.2007, 17:26:30

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Martin Samek

Potřebuji pomoct s nákupem na Bricklinku,chtěl bych si koupit mini republic gunship,ale nejde mi založit účet.

STAR WARS FOREVER !!!

Mellory

Musíš vyplnit věk vyšší nebo roven 18.
Nothing is true. Everything is permitted.

Martin Samek

Dík a kolik stojí poštovný do Český republiky?
STAR WARS FOREVER !!!

Llevelyn

Mě snad klepne... koukni se na podmínky obchodu v tom obchodě, kde budeš nakupovat. Poštovné se liší podle toho, kde se obchod nachází...

a jelikož na BL jsou 3 z toho jediný v Evropě, bude to asik z France :)  Ten žabožrout tam nepíše lautr nic, takže ti může naúčtovat v podstatě cokoliv  >:D Cena bude tak okolo 30 dolarů..hádám, nevím. :P

A platit budeš sám?  ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Prodej DUPLA a LEGA http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=9365
Dobří holubi se vracejí :-))

Martin Samek

Z Belgie, no to nevím,právě,jestli teďka neděláš nákupy na bricklinku
STAR WARS FOREVER !!!

otaznik

Citace od: Martin Samek kdy 05.02.2007, 07:11:03
Z Belgie, no to nevím,právě,jestli teďka neděláš nákupy na bricklinku

Co je to za mazec?
Vždy si po sobě přečti, co napíšeš. Také doporučuji v tvém případě nechat nakupování v zahraničí na někom starším - rodiče, sourozenci.

Cavelon

Citace od: otaznik kdy 05.02.2007, 13:38:47
Také doporučuji v tvém případě nechat nakupování v zahraničí na někom starším - rodiče, sourozenci.

Tak, tak. Ako 12-ročný rúbeš privysoko a koleduješ si o problémy. Okrem toho porušuješ pravidlá hry a asi aj zákony. :-\

***Banana.com

Už jsem Ti psal to samé již v souvislosti s Republic Gunshipem. ::)
Pokud je Ti 12, pochybuji, že máš jiné zdroje příjmů, než rodiče, zkus se tedy obrátit na ně.
Velice si rozmysli nákupy na BL pod falešnou registrací, je tam klauzule o právní platnosti smlouvy a kdyby se do toho BL právník chtěl opřít, velmi lehce Tě donutí si koupit to, co tam nerozvážně nakoupíš neznaje poštovné, postupy apod.

Martin Samek

Účet tam má táta,ohledně těch peněz je to dárek za vysvědčení,takže limit je poměrně vysoký a navíc chci jen mini republic gunship a ještě ke všemu dem s poštovnym se čtyřma kámošema dohromandy. >:(
STAR WARS FOREVER !!!

Ondra

Citace od: Martin Samek kdy 05.02.2007, 15:07:16
Účet tam má táta,ohledně těch peněz je to dárek za vysvědčení,takže limit je poměrně vysoký a navíc chci jen mini republic gunship a ještě ke všemu dem s poštovnym se čtyřma kámošema dohromandy. >:(
Tak to jsem z  toho blázen.P.s.:Chudáci kamarádi,doufám že jim mini rg pujčíš.

Robbed

Citace od: ONDRA kdy 05.02.2007, 16:51:04
Citace od: Martin Samek kdy 05.02.2007, 15:07:16
Tak to jsem z  toho blázen.P.s.:Chudáci kamarádi,doufám že jim mini rg pujčíš.

Já bych spíš řekl, že ti kamarádi si budou taky něco kupovat v tom samém obchodě...

Martin Samek

robbed na to konečně přišel  ::)

Aspoň někdo :o
STAR WARS FOREVER !!!

Llevelyn

A proč kurec máš objednávku u mě.. ne že bych to teda brala nějak extra závazně.. ale info o tom co chceš se dozvídám odsud.

A když to platí tatík, účet má tatík.. tak proč to kurec nekoupí také on? Nebo mi už něco uniklo??

Prodej DUPLA a LEGA http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=9365
Dobří holubi se vracejí :-))

Dum Dum

Citace od: Martin Samek kdy 04.02.2007, 17:26:30
Potřebuji pomoct s nákupem na Bricklinku,chtěl bych si koupit mini republic gunship,ale nejde mi založit účet.

Když si zajedeš do Slaného možná ho tam jěště budou mít, alespoň jsem ho tam viděl ve slevě za 100Kč ;)  :D :D a jěště dva jiný sety

Edit:kdyby někdo chtěl vědět co tam jěště je za strarší sety ať si napíše :-)
Následuj svou sílu....

Martin Samek

Jestli je to Slané u Prahy,tak kde přesně
STAR WARS FOREVER !!!

MildaPajda

Citace od: Aki kdy 06.02.2007, 13:37:23
Typuji spíš na město Slané ve středních Čechách.  >:D >:D >:D

mluvíte asi o tom samém... ale je to SLANÝ! A ne SlanÉ!

Ale on se spíš ptal, kde ve Slanym by se to dalo koupit... ;)
na LEGO mam porad malo casu... :(
http://steinbachovi.org http://steinbachovi.org/mimis - novinky od Kubíčka a Anežky. ;)

Martin Samek

V současný dobeě se tam nedostanu,nekoupil by mi ho někdo?
STAR WARS FOREVER !!!