Star wars popisy

Založil Kubos.cz, 21.01.2007, 16:47:04

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 2 Hosté prohlíží toto téma.

Kubos.cz

Ja uz ztech popisu nemuzu...jak si muzou dovolit napsat k imperial landing craft toto ?? Imperátoři přistávají! Rebelantské bojové jednotky vybavené děly, odpalovači raket přistávají. Obsahuje 5 minifigurek.

J_BOB

jj, tiež z toho nemôžem...strašne mi to pripomína českú verziu Thrawnovej trilógie s Xplánmi, Kašyykom, Koruskantom a mnohým iným, avšak toto je ešte horšie....tí ľudia tie filmy asi fakt ani nevideli.
"You underestimate the power of the dark side. If you will not fight, then you will meet your destiny."
— Luke Skywalker and Darth Vader

Dargnon

7657 AT-ST™
Hlídka proti Rebelantským špionům! Vykliď vše s pomocí All terrain scout transport (AT-ST™) Hlídkuj v Endorfském lese nebo na Hortských ledových polích s touto novou verzí Imperiálního chodícího vyhledávače. Obsahuje 1 minifigurku.

7658 Y-wing Fighter™ (Bojový letoun Y-wing)
Vystoupej v bitvě! Tady je rebelská stíhačka Y-wing. Toto je nový model klasické stíhačky s množstvím funkcí a prvků včetně jednotky R2 a pohyblivých laserových děl připojených po stranách ke střílecí věži za kokpitem. Obsahuje 1 minifigurku.

Tak tedy imperiální chodicí vyhledávač a střílecí věž si musim pořídit!

Kubos.cz

Hehe to jsem sem nechtel davat protože je to až od 18 let   ;D ;D

Bysme meli založit slovník :

Hort bude asi Hoth a Endorf bude asi Endor že ?? ;D

Ps:
Vydeli jste nekdo Film o evocich ?? Ten film se menuje "Film o Evocich"

sam.no

Citace od: Kubos.cz kdy 23.01.2007, 19:30:35
Ps:
Vydeli jste nekdo Film o evocich ?? Ten film se menuje "Film o Evocich"

Nemá to být náhodou film "Bitva o planetu Endor" ?? alespoň takovej nějakej film jsem viděla  ;)
http://www.csfd.cz/film/35667-bitva-o-planetu-endor-ewoks-the-battle-for-endor/
http://imdb.com/title/tt0089110/

i když toho o nich asi bylo natočeno víc ;)
http://imdb.com/find?s=all&q=Ewoks

J_BOB

Film o evococh? :D Počul som naň asi rovnako "kladné" ohlasy ako na Holiday Special  ;D
"You underestimate the power of the dark side. If you will not fight, then you will meet your destiny."

Kubos.cz

Jo je to ta bitva o endor....je to fajn hlavne kdyz tam hlavni evok z ep 6 (tusim ???) MLUVI a menuje se Wiki :-D

J_BOB

jj, čítal som, že sa naučil hovoriť trochu basikom a volá sa Wicket ;)  >:D

MwK

Keď už sa hovorí o tých haluzných popisoch tak mi napadlo sem dať môj postreh...Síce je len okrajoví ale je! ::)
Na zadnej strane plániku od battle packov je celá strana venovaná SW legu z roku 2007 a na Y-wing krabici z hornej strany je časť krabice z Landing craftu...
Čiže keď si pozeráte aký figovia sú v Y-ingu tak obsahuje Tie pilota,dvoch sandtrooperov a dvoch stormotrooperov... :P ;D ;D

Mimochodom prečo sa k nám nevozia SW krabice s popisom a počtom dielov ???
Pretože vyfotené sú tam všetky také...
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

Robbed

Citace od: MwK kdy 24.01.2007, 16:45:16
Keď už sa hovorí o tých haluzných popisoch tak mi napadlo sem dať môj postreh...Síce je len okrajoví ale je! ::)
Na zadnej strane plániku od battle packov je celá strana venovaná SW legu z roku 2007 a na Y-wing krabici z hornej strany je časť krabice z Landing craftu...
Čiže keď si pozeráte aký figovia sú v Y-ingu tak obsahuje Tie pilota,dvoch sandtrooperov a dvoch stormotrooperov... :P ;D ;D

Dobrý postřeh ;) Já bych si toho teda nevšiml...

Citace od: MwK kdy 24.01.2007, 16:45:16
Mimochodom prečo sa k nám nevozia SW krabice s popisom a počtom dielov ???
Pretože vyfotené sú tam všetky také...

Aby tě to neodradilo, když se dozvíš, že za takový prachy bude tak málo dílků ::)

Kubos.cz

jojo.....  ;D

Nechal jsem se zlakat popiskama a Y-wing a landing craft sem si koupil :-D

Rebelantsky spioni sou fakt super

Kubos.cz

Oběvil jsem tento zábavný popis o ISD

CitaceHvězdné války jsou zde. S bojovu stíhačkou dostihneš ve vesmíru vše.

Ten mě fakt dostal  ;D

TIE

Jak si můžou dovolit napsat k geonoský stíhačce toto ( cituji ) : Válka klonů právě začala imperiální jednotky chtějí zastavit rytíře jedi...

Kubos.cz

Hmmm  ;D

Impérium ještě nebylo. Stejně je to blbost.

TIE interceptor - Hvězdné války jsou zde. Stíhací letoun dožene svůj cíl za každou cenu.

MwK

Tak som našiel dalšie chybičky v katalógu...Tentokrát už v slovenskom! ;)
Prvá je to že pilot ATST má normálnu ružovú tvár a druhá je v úvodnom texte ktorý je bez "  č  "... ::)
Mimochodom "poklop sa dá otvárat" asi by som na ten obrázok napísal že sa to dá točit trup...Ked je to tam dokonca znázornené aj šípkami! >:D >:D :P
(BOL) Som STAR WARS maňiak a zberateľ !!! >:D
Asi som už poriadny AFOL ... prežívam dark age ...

Kubos.cz

Ta hlavička není chyba . Lego v té době nevědělo jak bude vypadat. (Prej)

V českým katalogu je to stejné a taky bez Č !

Micho

Citace od: MwK kdy 21.02.2007, 17:36:22
Tak som našiel dalšie chybičky v katalógu...Tentokrát už v slovenskom! ;)
...  a druhá je v úvodnom texte ktorý je bez "  č  "... ::)

Problém softu verzus fonty. Hlavne v Coreli pri tvorbe pdf na to treba dávať pozor a overiť si zobrazovanie diakritiky. Sadzbový program QuarkXPress s tým napr. nemá problém.

Platí: Kontroluj, kontroluj a kontroluj. A tu to niekomu ušlo.  ;)

Magesan

Kubos.cz

Tak to už je fakt moc  ;D

CitaceVyšli klony!   
Válka klonů začala! Když droidi zaútočili, Republika proti nim vyslala svou legii klonů. Postav armádu klonů. Každá stavebnice obsahuje mimo klonů také obrannou věžičku a rychlé vznášedlo.

Robbed

Citace od: Kubos.cz kdy 25.02.2007, 15:12:37
CitaceVyšli klony!  
Válka klonů začala! Když droidi zaútočili, Republika proti nim vyslala svou legii klonů. Postav armádu klonů. Každá stavebnice obsahuje mimo klonů také obrannou věžičku a rychlé vznášedlo.

První dvě slova by se měly změnit, ale jinak je to přece v pořádku !

Kubos.cz

Je to v poho...ale to podání.

Vyšli klony!   

Vyšli klony - je myšleno jako pošli.
Válka klonů začala - ta přece nezačala ve trojce ne ?
Obranná věžička , legie - dalo by se najít vhodnější slovo

Thrawn

Citace od: Kubos.cz kdy 25.02.2007, 17:50:37
legie - dalo by se najít vhodnější slovo

Nedalo. Legie má ve SW stejný význam, jako pro nás divize. Proto se třeba osobní jednotka stormtrooperů Dartha Vadera, tzv. Vaderova pěst nazývala 501. legie.
History is on the move, Captain. Those who cannot keep up will be left behind, to watch from a distance. And those who stand in our way will not watch at all.

otaznik

CitaceVyšli klony!   

Máš s tím problém? Pokud ano, tak naprosto přesně vím, kdo ten popis dělal - já. Jediné, co změním je úvodní slovo - "Vyšli", to bylo trochu nešťastné, jinak je můj text v pohodě.

Nevím, co je na tom "Tak to už je fakt moc" , protože popisy ve většině ostatních obchodů jsou, samozřejmě podle mého názoru, daleko horší.

Anakin

CitaceVyšli klony!   
máš lepší nápad na popis?ak hej,tak sa s nami oň podel

lordvader

Otazniku, to vysli klony je fakt dost nestastne zvolene, kazdeho hned jako prvni napadne vyšli kloni, jako že něco nového vyšlo. Já až potom pochopil že to má znamenat, abych je poslal do boje. Možná to vyšli nahraď něčím vhodnějším. Třeba: "Klonoví vojáci, zapoj se s nimi do bitvy"

otaznik

Citace od: lordvader kdy 25.02.2007, 21:44:30
Otazniku, to vysli klony je fakt dost nestastne zvolene, kazdeho hned jako prvni napadne vyšli kloni, jako že něco nového vyšlo. Já až potom pochopil že to má znamenat, abych je poslal do boje. Možná to vyšli nahraď něčím vhodnějším. Třeba: "Klonoví vojáci, zapoj se s nimi do bitvy"

Už je to opraveno, ale IMHO každému muselo být jasné, že je to rozkazovací způsob, když sloveso "Vyšli" končilo měkkým "i". Nicméně je pravda, že to nebylo šťastně zvolené.

Colonel32

me to jasne nebylo, predpokladal jsem u autora popisku chybu ve sklonovani, a neverim tomu, ze jsem byl sam...

pravdepodobne to je zpusobeno tim, ze z lega vychazi stale nove sety, ale malokdy nekdo vysila lego do boje...

mozna, ze by to bylo srozumitelnejsi, kdyby tam bylo byvalo:

"Vysli Klony do boje!"

a soucasna updateovana verze "posli klony" mi sice nezni na 100%, ale zase se neda nepochopit

lordvader

Jo, cloveka prvni napadne chyba. To posli je uz lepsi.

otaznik

Citace od: Colonel32 kdy 25.02.2007, 23:31:13
me to jasne nebylo, predpokladal jsem u autora popisku chybu ve sklonovani, a neverim tomu, ze jsem byl sam...

To tu mám pověst člověka, co neumí česky? To je tedy nepříjemné...

Raistlin M

Mě tedy víc, než úvodní dvě slova tluče do očí počet slova klonů v těle textu.  To je ale bohužel daň vyhladávačům. :) 8)