Nakup stromku na Ebayi

Založil cembry, 04.01.2007, 20:05:08

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

cembry

Nejak mi chybi par stromku a taxem se rozhodl, ze se mrknu na Ebay a nejaky poridim... Ale necekal jsem, ze tri kousky Cedar Tree budou az takhle drahy. Neni to uz trosku moc?

Colonel32

;D

konfrontovan s realitou?

Petrjr

No, stále levnější než BrickLink. Ale pravda, jindy ten cenový rozdíl ebay-BL bývá větší.

cembry

Citace od: Colonel32 kdy 04.01.2007, 20:11:16
;D

konfrontovan s realitou?

No, pred Vanocema jsem koupil totez a k tomu jeste 4 bezny "smrcky" celkem za necelych 8E...
;D

***Banana.com

Jo, tyhle prokleté stromy jsou nehorázně drahé. A bude jen hůř... :P. Ebay je navíc totálně doj....aný, ceny šly za poslední dva měsíce neskutečně nahoru, a navíc tam nic není...Tohle už je úplně mimo mé chápání ::)

Colonel32

Citace od: banana.com kdy 04.01.2007, 20:22:55
Jo, tyhle prokleté stromy jsou nehorázně drahé. A bude jen hůř... :P.

proc? znicili mold?

***Banana.com

Citace od: Colonel32 kdy 04.01.2007, 20:24:59
Jo, tyhle prokleté stromy jsou nehorázně drahé. A bude jen hůř... :P.

proc? znicili mold?

No tak to by věděl někdo z TLC, já jen hádám, že ano...

cembry

Jo, tyhle prokleté stromy jsou nehorázně drahé. A bude jen hůř... :P. Ebay je navíc totálně doj....aný, ceny šly za poslední dva měsíce neskutečně nahoru, a navíc tam nic není...

Nebude ten rust cen zpusobenej Vanocema? Ocekaval bych mirne snizeni, behem unora... nebo se pletu?

***Banana.com

Také v to doufám a myslím, že to vyhnaly Vánoce nahoru. Třeba 4511 je nyní o 15 Euro dráž, než byla v říjnu... :'(
Druhá věc je, že je všeobecně málo aukcí....Možná je to tím, že Němci jezdí hodně na zimní dovolené a na prodej kašlou..

cembry

Taky me docela stve, ze kdyz se prodava nejakej set, kterej by mel mit tenhle prokletej strom, tak tam na 75% strom chybi... A myslim, ze to nebude tim, ze by ho deticky ztratily. Ono je vyhodnejsi ho prodat samotnej.

***Banana.com

Citace od: cembry kdy 04.01.2007, 20:32:37
Taky me docela stve, ze kdyz se prodava nejakej set, kterej by mel mit tenhle prokletej strom, tak tam na 75% strom chybi... A myslim, ze to nebude tim, ze by ho deticky ztratily. Ono je vyhodnejsi ho prodat samotnej.

Přesně tak, typický příklad 6374..tu jsem s tím stromem snad ještě neviděl, a pokud ano, za absurdní cenu....

cembry

Citace od: banana.com kdy 04.01.2007, 20:34:19
Citace od: cembry kdy 04.01.2007, 20:32:37

Přesně tak, typický příklad 6374..tu jsem s tím stromem snad ještě neviděl, a pokud ano, za absurdní cenu....

Jednu tuhle sadu jsem koupil pred dvema rokama. Zcela komplet i se stromkem, ale bez samolepek za cca 22E. Loni jsem sehnal jeste jednu, komplet i se vsema samolepkama, ale bez stromku za cca 14E. Ale kdyz je tak sleduju, tak je to presne to o cem jsem psal o kousek vys. Stromek u sady vetsinou neni.