Vase 'specializace'

Založil Magesan, 29.04.2005, 08:22:45

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Magesan

Uvedomil jsem si, ze uz si presne nepamatuji, na co se kdo z lega specializuje. Tak jsem zalozil tema, kde by to bylo pekne cerne na bilym (u nekterych na modrym).
A kazdy by k tomu mohl pripsat i set, ktery se mu z jeho oboru libi nejvic (a vlastni ho).

Toz u mne je to:
Technic (8431)
Space (6882)

Colonel32

tak udelej anketu, ne?

Maci

To je dobrý nápad, chtělo by to anketu.
Já sama se specializuji na vlaky a Harryho Pottera - z obojího nejradši 10132
http://guide.lugnet.com/set/?q=10132_1&v=z
a Dinosaury - nejlepší je asi 6720
http://guide.lugnet.com/set/?q=6720_1&v=z

Aki

Citace od: Colonel32 kdy 29.04.2005, 09:39:43
tak udelej anketu, ne?
Jednak jako bažant asi nemůže (jestli se nepletu?) a jednak si nedovedu představit jak by jsi do té anonymní ankety zařadil jména (abychom tedy věděli co kdo dělá) a ještě výběr ze všech existujících setů na oblíbené sety.  ??? ??? ???

Jo a abych to tedy černé na jinou barvu napsal - tak já dělám:
1) castle - nejoblíbenější set (v tuto chvíli - tedy z těch co vlastním) - 6022, ale musím uvést i set 3739 - který vytvořil jeden afol a lego ho od něho odkoupilo, takže to není úplně typická řada castle.
2) se malinko začínám (díky synovi) orientovat na City, tady máme zatím nejoblíbenější (díky Jindrouschovi  :-*) set 6397

Ale úplně nejoblíbenější je asi nejlépe v šedé  ;) 8) >:D

Jindroush

Já to trochu smíchám, protože mě se prostě nejvíc líbí VELKÉ sety. Ať už jsou Technic, Model Team nebo SW UCS.

Reprezentativní příklady jsou například
5571
8880
7191
Jindroush. (Moje Brickshelf galerie zde)

rdk

franta

Od mala mám rád Technic, mezi mé nejoblíbenější patří
856 buldozer
8848 náklaďáček a hlavně
8862 traktor

Micho

Ja zastupem ako mnohí iný aj svoje detváky, ted - najprv vláčky - tam to aj u mňa ostáva. Spoločne s klukmi sme sa začali orientovať všeobecne u mladšieho hlavne na City a všetko, čo s tým súvisí, hlavne domky ... a u staršieho na Technik - zatiaľ nešpecificky.

Zistil som, že aj pozitívne reagovali na Star Wars, hrady, Orient ... ale to by už bol veľmi široký záber, takže tieto témy asi veľmi rozvíjať nebudeme ...

Všeobecne považujem mnohé témy v rámci produkcie Lego za podarené, ale určite je dobré sa zamerať len na niektoré z nich - je to príliš veľký rozsah, aj finančný ...

muzzo

Kratce po revulici jsem zacal kupovat hrady ( jo to tenkrat byly hrady :'() Taky jsem si koupil dva sety vlaku. Jsou dobry, ale hrady jsou lepsi. ;)

( miluju vsechny sve sety )

otaznik

Panther

Od malička se mi líbily hrady a piráti. Bohužel jich zatím moc nemám. Castle 6057 a piráti 6290.

Mates

U mě jednoznačně vítězí město, nejlépe všechny stavebnice z 80-tých a 90-tých let a vlaky, bohužel vlastním pouze jen 9V a veškeré příslušenství k vláčkům :D

chadzi

no u lega je dost tezky se specializovat - vestina temat je super. U me je to momentalne

1) vlaky
2) town (doplnek k vlakum)  ;)
3) pirati
4) hrady

Nejoblibenejsi je 7740, Metroliner, 6394, vsechny piratsky lode, atd.. - proste vsechno, fakt to nejde vybrat

Adamsith

Star Wars. AT-AT (tuším 4483). Jinak na druhém místě Adventures a jeho modifikace Orient Expedition, na třetím Western, na čtvrtém Pirates a Castle, páté Potter :-)

peter

Takže u mne je to také těžké se rozhodnout pro jediné odvětví. Nejvíce se ale věnuji a také investuji do města a vše co s ním souvisí, tedy i vlaky. Potom mám samozřejmě rád Technic počínaje Model Team až po Mindstorms. Okrajově se ještě zajímám o vesmír.

Teď ještě pár stavebnic, které jsou pro mne tím nej co k daným tématům vlastním.

Další výtvory a informace najdete na mém webu ARTPeter.net, v galerii na Brickshelf.com a mém YouTube kanále.

Bryan

no já přesně nevím vždy mě něco chytne a du do toho ale celkově nejradši mám:

town: 7242

tazzy

Rozhodne CITY (World City), nejlepsi sety jsou z konce 80. a zacatku 90. let, ktere ovsem nemuzu mit  ;), jinak z meho Lega je asi nejoblibenejsi Lego Studios Vyrobna filmu Stephena Spielberga (1349), Vlacky (muj jediny vlacek Polar Express (4560), Policejni Stanice (6332) a Domecky (4886)   8)