(vlastni) Pokus o Bradavice

Založil Colonel32, 19.11.2006, 21:04:50

Předchozí téma - Další téma

0 Uživatelé a 1 Host prohlíží toto téma.

Ma se autor(ka) odtajnit?

ANO
47 (94%)
NE
3 (6%)

Celkem hlasů: 48

Colonel32

Jedna znama doma postavila takovyto bradavicky hrad, ale neni si jista, jestli je to dost dobre, takze me pozadala, abych tyto fotky vystavil za ni. Uvidime, treba se k nim nekdy pozdeji sama prihlasi....

J0hny54

Já bych se k tomu přihlásil hned  ;D

Samík

Já bych se za to také rozhodně nestyděl.. Pár úprav a Lego to může prodávat coby vlastní model.. >:D
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost! Tím prvním si ovšem nejsem tak jist!
--Moje Brickshelf galerie--

Shi-So

Jeje ,to bych si z "fleku" koupil :D

Frco

pekne to je ale trochu chaoticke sa mi zda  ;)

Micho

Tá otázka v tej ankete nie je jasná:
CitaceMa se autor(ka) odtajnit?

To sa hlasuje, aby sa jej poradilo alebo aby nezávislé od jej priania (ako si to prezentoval) ostať v anonymite ju odtajíš?

Colonel32

myth

Nech sa odtajní. Hrad je celkom dobrý, vôbec sa nemá za čo hanbiť.
When the student is ready the master will appear.
An expert is one who knows more and more about less and less.

Evik

ahojky lidičky, díky za vaše názory. Stavím už spousty let, ale zatím mé výtvory viděli jen laici  ;D ,kteří tomu vůbec nerozumí  ;D , takže jejich kritika, vlasně pochvala, není jako od vás, díky všem
Prostě Evik

Micho

Citace od: eva.jara kdy 19.11.2006, 23:46:41
ahojky lidičky, díky za vaše názory. Stavím už spousty let, ....

Ostrieľaný staviteľ.  8)

Rever

Koukám, že je v tom utopeno dost setů z HP, hlavně mě zaujal minifig Dobby. To je jedna z mála figurek, která v mé sbírce chybí  :-[ Celkově by to mohlo vypadat dobře, jenom bych do toho asi nedával ty černé kostky, ty se k Bradavickému hradu moc nehodí.

Evik

Citace od: Rever kdy 20.11.2006, 12:33:18
Koukám, že je v tom utopeno dost setů z HP, hlavně mě zaujal minifig Dobby. To je jedna z mála figurek, která v mé sbírce chybí  :-[ Celkově by to mohlo vypadat dobře, jenom bych do toho asi nedával ty černé kostky, ty se k Bradavickému hradu moc nehodí.
Také bych vyměnila pár barevných součástí , ale přesto, že vlastním kompletní sbírku HP, tak mi došly dílky  ;)
Prostě Evik

Shi-So

Me ta cerna zase neva ,spis bych se primlouval za vymenu tech zelenych baseplate ve velke sini.Ty se tam podle me moc nepasuji ,ale je fakt ,ze kdyz dojdou dilky ,stavi se z toho co je zrovna po ruce ;D

Rever

Citace od: eva.jara kdy 20.11.2006, 12:53:42
Také bych vyměnila pár barevných součástí , ale přesto, že vlastním kompletní sbírku HP, tak mi došly dílky  ;)

Dílků není nikdy dost, také se s tím věčně potýkám, sice mám něco přes 10000 dílků, ale když něco stavím, tak vždycky dojdou nějaké kostky. Jinak kompletní sbírku HP tiše závidím, také se jí pokouším dát dohromady, ale ještě mi pár setů a minifigů chybí.

Evik

Citace od: Rever kdy 20.11.2006, 13:00:54

Dílků není nikdy dost, také se s tím věčně potýkám, sice mám něco přes 10000 dílků, ale když něco stavím, tak vždycky dojdou nějaké kostky. Jinak kompletní sbírku HP tiše závidím, také se jí pokouším dát dohromady, ale ještě mi pár setů a minifigů chybí.

Tak to ti nezávidím je shánět. Jinak, já mám zhruba minimálně o jednu nulu víc, ale jak vidíš dochází mi i tak  ;)
Prostě Evik

Rever

Citace od: eva.jara kdy 20.11.2006, 13:09:14

Tak to ti nezávidím je shánět. Jinak, já mám zhruba minimálně o jednu nulu víc, ale jak vidíš dochází mi i tak  ;)

Sto tisíc kostek? :o Tak tomu už říkám sbírka. Já si myslím, že i kdybych jich měl milión, tak od nějakého druhu bude vždycky chybět. Ještě k tomu hradu, možná by bylo skutečně lepší dát šedé a tan (béžové) kostky a baseplates místo těch černých, ale pokud nejsou, tak nejsou  :P

Evik

Citace od: Rever kdy 20.11.2006, 13:18:23
Citace od: eva.jara kdy 20.11.2006, 13:09:14

Sto tisíc kostek? :o Tak tomu už říkám sbírka. Já si myslím, že i kdybych jich měl milión, tak od nějakého druhu bude vždycky chybět. Ještě k tomu hradu, možná by bylo skutečně lepší dát šedé a tan (béžové) kostky a baseplates místo těch černých, ale pokud nejsou, tak nejsou  :P
Udělám to hned, jak je budu mít  ;D Jinak ale musím podotknout, že co se týká tajemné komnaty, tak k ní dávali černé. Jo a máš pravdu, i kdyby jich bylo milion, vždycky nějaká mrška dojde.  ;)
Prostě Evik

Numbi2

Velice pěkný HP komplet  :) ... a copak (kromě bradavického expresu) se prohání na těch kolejích v pozadí? No tak nás už nenapínej a pochlub se  ;D ;D
... back on track - ale chvíli to trvalo :) ...

Evik

Citace od: Numbi2 kdy 20.11.2006, 16:20:45
Velice pěkný HP komplet  :) ... a copak (kromě bradavického expresu) se prohání na těch kolejích v pozadí? No tak nás už nenapínej a pochlub se  ;D ;D
Mimo jiné se tam prohánějí ještě dva vlaky  ;) A to v pozadí, je vikingská lod a kruvalská lod. Nalevo je indiánská vesnice a .............. ještě mnohem víc ( např. vikingové a sbírka Dino 2010). Napravo začíná realné město, kde vedou silnice, vlak, je tam zoo a pár domů, nechybí hasiči, záchranka, policejní stanice a letiště se dvěma letouny. Na konci města je basketbalové a fotbalové hřiště + malé hokejové. Nechybí ani race track. No a vepředu je městečko Fabuland. Stačí takovýto popis ?  ;)
Prostě Evik

myth

Citace od: eva.jara kdy 20.11.2006, 21:23:00
Stačí takovýto popis ?  ;)

Nie, chce to ďaľšie fotky ;).
When the student is ready the master will appear.
An expert is one who knows more and more about less and less.

Evik

Další fotečky budou v sekci Sbírky - Moje City ( Na růžku )  ;)
Moje City 'Na Růžku'
Prostě Evik